کتاب جهان اسطوره شناسی (جلد هفتم)
معرفی کتاب جهان اسطوره شناسی (جلد هفتم)
کتاب جهان اسطوره شناسی (جلد هفتم)؛ اسطورهای نو، نشانههایی در آسمان نوشتهٔ کارل گوستاو یونگ و ترجمهٔ جلال ستاری است و نشر مرکز آن را منتشر کرده است. این کتاب جلد هفتم از مجموعهٔ جهان اسطورهشناسی و شامل متنی از یونگ است.
درباره کتاب جهان اسطوره شناسی (جلد هفتم)
یونگ در کتاب اسطورهای نو، نشانههایی در آسمان پدیدهٔ بشقابهای پرنده را از دیدگاه روانشناختی بررسی میکند و بر این باور است که مشاهدهٔ این پدیده، در آینهٔ روان و ذهن انسان، به منزلهٔ ظهور صورتی مثالی برای جبران سردرگمی و پریشانیایست که انسان در آشفتهبازار جهان امروز بدان گرفتار آمده است و از این لحاظ، نقشی مانند کارویژهٔ مندله (mandala) دارد. این اسطوره نقطهٔ اتصالی است میان دو بینهایت، یکی عالم برون و دیگری عالمی که در باطن هر انسان نهفته و غنوده است و هر دو بیکراناند.
این پدیده مبین ناسازواری انسان مدرن با خود و با جهان و درماندگی ناشی از آن است و بیانگر الکن چیزی که آشفته و پریشانش میکند، و نیز نمودگار کوششی برای آشتی دادن نیروهای متضادش.
یونگ در این کتاب، از حدود بررسیاش فراتر رفته، نیز تفکرات و دانستههای شهودی و مکاشفات و نظریاتش را دربارهٔ جهان و آیندهٔ آن طرح میکند.
خواندن کتاب جهان اسطوره شناسی (جلد هفتم) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به پژوهشگران و دوستداران اسطوره و همچنین کسانی که درخصوص اندیشههای یونگ تحقیق میکنند، پیشنهاد میکنیم.
درباره جلال ستاری
جلال ستاری در سال ۱۳۱۰ در رشت متولد شد. او محقق، اسطورهشناس و اندیشمند ایرانی است. ستاری برای تحصیل به سوئیس رفت و تا مقطع دکترا تحصیل کرد. یکی از استادانش، ژان پیاژه، روانشناس مشهور بود. توجه ستاری به چیزی فراتر از روانشناسی فردی جلب شد و تمرکزش را بر روانشناسی جمعی و شناخت تأثیر مثبت یا منفی کهنالگوها و اسطورهها و افسانهها در ناخودآگاه جمعی معطوف کرد. جلال ستاری کتابها و آثار بسیاری در زمینه افسانهشناسی، ادبیات نمایشی و نقد فرهنگی تألیف کرده است که بسیاری از آنها به کتابهای مرجع در همین زمینه بدل شدهاند. بهپاس فعالیتهایش، نشان هنر و ادب درجه شوالیه را از دولت فرانسه دریافت کرده است و جایزهای به نام او وجود دارد که به پژوهشگران برتر زمینه نمایش ایرانی اهدا میشود.
حجم
۷٫۳ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۲۶۴ صفحه
حجم
۷٫۳ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۲۶۴ صفحه