کتاب تاب آوری در سیلی واقعیت
معرفی کتاب تاب آوری در سیلی واقعیت
کتاب تاب آوری در سیلی واقعیت یا یافتن رضایتمندی هنگام مواجهه با موانع و سختیهای زندگی نوشتهٔ راس هریس با ترجمهٔ یاسمین قریب و کتایون دانشوریان در انتشارات سبزان به چاپ رسیده است. اصلاً تابآوری چیست؟ مهارتهای تابآوری را میشناسید؟ چه عواملی باعث افزایش تابآوری میشود؟ با تکنیکهای تابآوری آشنایی دارید؟ اگر در زندگی با مشکلات روحی مواجه شوید، چه میکنید؟ چند مقاله تابآوری خواندهاید؟ از مفاهیم تابآوری فرهنگی و تابآوری اجتماعی چه میدانید؟ با مطالعه این کتاب، راهکارهایی میآموزید که بتوانید به رضایتمندی درونی برسید و احساس نشاط و سرزندگی بدون تأثیر پذیرفتن از عوامل خارجی را در خود تقویت کنید.
درباره کتاب تاب آوری در سیلی واقعیت
مهارت تابآوری در واقع همان چیزی است که به آن صبر و شکیبایی در برابر مشکلات زندگی میگوییم؛ اینکه در مواجهه با مشکلات روحی و مشکلات زندگیمان بهراحتی بتوانیم مهار اعصاب خود را در اختیار داشته باشیم. در واقع، اگر سواد زندگیکردن را بیاموزیم و بتوانیم در هر شرایطی آرامش خود را حفظ کنیم، بهترین کار را انجام دادهایم.
تکنیک های تابآوری و عوامل مؤثر بر افزایش آن بسیارند. بهترین راه برای رویارویی با هر مشکلی آمادگی است. اگر یادمان باشد که همه مان بالاخره سهمی از مشکلات خواهیم داشت و سیلی از روزگار خواهیم خورد، چه در زندگی شخصی و چه اجتماعی، دیگر خیلی توی ذوقمان نمی خورد و در واقع شوکه نمی شویم. همینطور باید بدانیم مشکلاتمان دائمی نیستند و برطرف خواهند شد. اما انفعال هم راه چاره نیست. باید دست به اقدام زد و کاری کرد.
کتاب تاب آوری در سیلی واقعیت را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
علاقهمندان به کتابهای خودشناسی و خودیاری از مطالعهٔ این کتاب لذت خواهند برد.
کتابهای مشابه
اگر این کتاب را دوست داشتید یا به دنبال کتابهایی درباره یافتن معنا در میانهی رنج، تابآوری و امید هستید، این عناوین هم میتوانند برایتان مفید باشند؛ چگونه رنجی را که نمیتوانیم درمان کنیم به دوش بکشیم، شجاعت رنج بردن و انسان در جستجوی معنا.
بخشی از کتاب تاب آوری در سیلی واقعیت
داشتن دیدگاههای مثبت، خوشبین بودن و استفاده از هر مشکلی برای رشد شخصی از دیگر مهارتهای تابآوری است.
از دیگر تکنیک های تابآوری هم می تواند مطالعه مقاله تابآوری و یا کتاب های مربوط به این موضوع باشد. در این بین با مفاهیم تابآوری فرهنگی، تابآوری اجتماعی و موانع تابآوری آشنا می شویم. با به کار بردن روش هایی که یاد می گیریم هم خودمان به آرامش می رسیم و هم خانواده مان. با توجه به اینکه این مهارت آموختنی است، پس، از طریق تمرین، یادگیری و آموزش می توانیم تابآوری در کودکان را نیز افزایش دهیم و سواد زندگی کردن را به آنها بیاموزیم.
راهکارهای ساده ای برای تمرین تابآوری وجود دارد همچون: پرورش مهارت حل مسئله، بالا بردن مهارتهای اجتماعی، نگاه مثبت به آینده و داشتن انگیزه و هدف. در واقع، تمرین تابآوری به خود شخص بستگی دارد. هر چه بیشتر همت کند، نتیجه بهتری هم خواهد گرفت.
حجم
۲۴۵٫۸ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۶
تعداد صفحهها
۲۶۴ صفحه
حجم
۲۴۵٫۸ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۶
تعداد صفحهها
۲۶۴ صفحه
نظرات کاربران
نویسنده در مقدمهٔ کتاب میگوید کتابهای خودیاری را میشود به دو گروه تقسیم کرد: کتابهایی که ادعا میکنند هر چه در زندگی بخواهیم را میتوانیم داشته باشیم به شرط اینکه روی آن تمرکز کنیم (این دسته از کتابها را خودم
برای علاقه مندان به کتاب های روانشناسی در هر سطحی که باشید این کتاب مفید و کاربردیه در واقع رویکرد ACT مبتنی بر ۲ اصل پذیرش و تعهده که اگه با منطق و روحیتون سازگار بشه میتونه یک ابزار قدرتمند
کتابی بسیار عالی در زمینه خودیاری. متنی بسیار جذاب و شیرین
سلام صوتی کتاب تاب آوری در سیلی واقیعیت میخواستم میشه راهنماییم بفرمایید ممنون
از خوندنش لذت بردم چون شفقت ورزی به خود رو آموزش میده به نظرم هرکسی اینو باید بلد باشه.
فوق العاده زیبا وخوب مخصوصا برای رده سنی20تا30سال وهمه
نویسنده ، چهار گام مهم برای تاب آوری در شرایط سخت یا به تعبیری سیلی های واقعیت بر می شمارد ( مهربانی با خود - لنگر انداختن - موضع گرفتن - یافتن گنج ) برخی راهکارهای بیان شده برای دستیابی
عالی