کتاب آن جا که عقل حاکم است
معرفی کتاب آن جا که عقل حاکم است
کتاب الکترونیکی «آن جا که عقل حاکم است» نوشتهٔ دنیس گرینبرگر با ترجمه زهره روزبهانی در انتشارات شبگون چاپ شده است. آنجا که عقل حاکم است به شما یاد می دهد که افکار، حالتهای خلقی، رفتارها و واکنشهای جسمی خود را در موقعیتهای کوچک و نیز در رویدادهای بزرگ زندگی، تشخیص دهید. راهبردهایی که در این کتاب، توضیح داده شدهاند همچنین میتوانند در حلّ مسائل ارتباطی، چگونگی برخورد با استرس، بالا بردن احساس ارزشمندی، کم کردن ترس و بالا بردن احساس اطمینان، نقش داشته باشند.
درباره کتاب آن جا که عقل حاکم است
آنجا که عقل حاکم است، روشهایی را آموزش میدهد که در بهبود مسائل خلقی مانند افسردگی، اضطراب، خشم، آسیمگی، بخل و حسدورزی، احساس گناه و شرمساری، موثراند. در این کتاب یاد می گیرید که معنا و اهمیت افکار مختلف را در که طول روز به ذهنتان می رسد، مورد آزمون قرار دهیدو آن الگوهای فکری را که در ارتباط تنگاتنگ با حالتهای خلقی، رفتارها و یا روابط میان فردی ناکارآمد، قرار میگیرند، تغییر دهید. نکاتی که در این کتاب ذکر شده است، همگی برخواسته از شناخت درمانی، یکی از موفقترین شکلهای رواندرمانی امروز است. شناختدرمانگران، بررسی افکار و باورهای مربوط به حالتهای خلقی، رفتارها، تجارب فیزیکی و رویدادهای زندگی ما را مورد تاکید قرار میدهند، انگارۀ اصلی در شناختدرمانی این است که درک (دریافت) ما از یک رویداد یا تجربه، به شدت در پاسخهای هیجانی، رفتاری و فیزیولوژیک ما به آن رویداد یا تجربه، اثر میگذارند.
کتاب آن جا که عقل حاکم است را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب به علاقهمندان به روانشناسی پیشنهاد میشود.
کتاب مفیدی است
کتاب خوبی بود خیلی توصیه میکنم