
دانلود و خرید کتاب صوتی کلیسای جامع
معرفی کتاب صوتی کلیسای جامع
کتاب صوتی کلیسای جامع نوشتۀ ریموند کارور و تس گالاگر با ترجمۀ اسدالله امرایی با صدای علی اعتمادی توسط انتشارات نقشونگار منتشر شده است. این کتاب دربارهی دو داستان کوتاه از دو نویسنده است که یک واقعه را از دو دیدگاه روایت میکنند. روایت نخست از ریموند کارور و روایت دوم از تس گالاگر، همسر و همخانهاش است. این مجموعه همچنین شامل مقالات، مقدمهها و مصاحبههایی درباره این دو نویسنده و داستانهایشان است. داستان کلیسای جامع از آثار مشهور کارور است و نخستین بار در مجلۀ Atlantic Monthly منتشر شد. از این داستان در برخی اقتباسهای هنری و تحلیلی استفاده شده و جایگاهی شناختهشده در ادبیات داستانی آمریکا دارد.
درباره کتاب صوتی کلیسای جامع
کتاب کلیسای جامع شامل مجموعهای صوتی از دو داستان کوتاه و مطالبی جنبی پیرامون آنهاست. دو داستان اصلی این مجموعه عبارتاند از کلیسای جامع نوشتۀ ریموند کارور و سیل در اردو نوشتۀ تس گالاگر. این دو نویسنده، که در زمان نگارش داستانها با هم زندگی میکردند، واقعهای نسبتاً مشابه را از دیدگاه خود روایت کردهاند. داستانها بهطور مستقل نوشته شدهاند، اما در این کتاب بهصورت مکمل در کنار هم قرار گرفتهاند تا امکان مقایسه و دریافت دو زاویۀ دید متفاوت برای خواننده فراهم شود. داستان کلیسای جامع (Cathedral) که در سال ۱۹۸۱ منتشر شد، یکی از شناختهشدهترین داستانهای ریموند کارور است و بهعنوان نقطهٔ عطفی در کارنامهٔ داستاننویسی او شناخته میشود. کارور در این داستان با زبانی موجز و ساختاری مینیمالیستی، به توصیف رابطهای انسانی میان راوی و مردی نابینا میپردازد که به خانهاش دعوت شده. حضور این مرد نابینا و تعامل او با راوی منجر به تغییر درک و دیدگاه راوی نسبت به جهان میشود. از این داستان به عنوان مثالی مهم در زمینۀ داستاننویسی معاصر آمریکا یاد میشود و در بسیاری از دورههای آموزش داستاننویسی و تحلیل ادبی تدریس میشود.
تس گالاگر، همسر کارور و شاعر و نویسندهای برجسته، در داستان سیل در اردو (Rain Flood at the Camp) که نسخهای اصلاحشده از داستان پیشین خود با نام خرمن (Harvest) است، ماجرایی را روایت میکند که الهام گرفته از دیدار با مردی نابینا بهنام جری کاریوو است. این مرد نابینا، که در زندگی واقعی هم با گالاگر همکاری حرفهای داشته، در داستان گالاگر شخصیتی کلیدی است. داستان سیل در اردو در سال ۱۹۹۶ در مجلهی سایکامور ریویو و سپس در سال ۱۹۹۷ در مجموعهای با نام In the Owl Woman Saloon منتشر شد. این داستان بر خلاف ساختار موجز کارور، حالوهوایی شاعرانهتر و فضایی تأملبرانگیزتر دارد و به جنبههای احساسی ماجرا بیشتر توجه میکند. کتاب حاضر علاوهبر دو داستان، شامل مقالهای از ویلیام استال در معرفی ریموند کارور، مقدمهای از جان لوکا باسی (گردآورندهٔ ایتالیایی کتاب)، مصاحبهای از ریکاردو دورانتی با تس گالاگر و مصاحبهٔ مترجم (اسدالله امرایی) با تس گالاگر است. این مجموعه نخست در سال ۲۰۰۲ بهصورت کتابی دو زبانه (انگلیسی-ایتالیایی) در رم منتشر شده و بعدها به همت مترجمان ایرانی با مجوز و همکاری تس گالاگر، به زبان فارسی ترجمه و منتشر شده است.
کتاب صوتی کلیسای جامع را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای علاقهمندان به داستاننویسی معاصر آمریکا، مخاطبان آثار ریموند کارور، پژوهشگران ادبیات تطبیقی و کسانی که به روایتهای چندصدایی از یک واقعه علاقه دارند مناسب است.
درباره ریموند کارور
ریموند کارور (۱۹۸۸-۱۹۳۸) یکی از نویسندگان برجستهی ادبیات کوتاهنویسی آمریکا بود. او در دههی ۱۹۷۰ و ۱۹۸۰ با سبکی موجز و مینیمالیستی، بر جریان داستاننویسی معاصر تأثیر گذاشت. آثار او معمولاً حول محور زندگی طبقهی کارگر، بحرانهای خانوادگی و تنهایی شخصیتها میچرخد. داستان کلیسای جامع از آثار شاخص اوست و بارها تحلیل شده است. کارور همچنین همکاری نزدیکی با ویراستار معروف، گوردون لیش داشت که نقش مهمی در شکلگیری سبک او داشت. تس گالاگر، شاعر، نویسنده و همسر کارور، پس از مرگ او تلاش بسیاری برای انتشار و حفظ میراث ادبیاش انجام داد.
زمان
۲ ساعت و ۵۴ دقیقه
حجم
۱۶۷٫۵ مگابایت
قابلیت انتقال
دارد
زمان
۲ ساعت و ۵۴ دقیقه
حجم
۱۶۷٫۵ مگابایت
قابلیت انتقال
دارد