دانلود و خرید کتاب صوتی سر و ته یک کرباس
معرفی کتاب صوتی سر و ته یک کرباس
کتاب صوتی سر و ته یک کرباس نوشته محمدعلی جمالزاده است. این کتاب بخشی از خاطرات نویسنده است که با زبانی جذاب نوشته شده است و با صدای میلاد فتوحی منتشر شده است.
درباره کتاب سر و ته یک کرباس
بسیاری از منتقدان جمالزاده را پدر داستان کوتاه زبان فارسی و آغازگر سبک واقعگرایی در ادبیات فارسی میدانند. این کتاب که بخشی از خاطرات نویسنده است دو قسمت دارد. ابتدا جمالزاده از کودکیاش در زادگاهش اصفهان و خاطراتی که از این شهر دارد داستانهایی روایت میکند در قسمت دوم هم به ماجرای دیدن یک دوست را میگوید، دوستی قدیمی که سرگذشت آشناییاش با یک شیخ را تعریف میکند بیشتر داستان به بخش دوم مربوط است.
خواندن کتاب سر و ته یک کرباس را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به ادبیات داستانی پیشنهاد میکنیم.
درباره محمدعلی جمالزاده
سیدمحمدعلی جمالزاده رشتیانی، نویسنده، روزنامهنگار و پژوهشگر ادبی معاصر در ۲۳ دی ۱۲۷۰ در اصفهان متولد شد. پدر محمدعلی، یک واعظ و روحانی بود و او را در نوجوانی برای تحصیل به بیروت فرستاد. در همین دوران، انقلاب مشروطه رخ داد و تحولات اجتماعی و سیاسی همراه با آن زندگی جمالزاده را نیز تحت تاثیر قرار داد. در حالیکه جمالزاده جوان در بیروت با ابراهیم پورداود و مهدی ملکزاده (فرزند ملکالمتلکین، از شهیدان مشروطیت)، همدوره و همدرس بود، پدرش به دست عوامل دولتی دستگیر و کشته شد.
محمدعلی جمالزاده، برای ادامه تحصیل به سوئیس رفت و مدتی بعد با آغاز جنگ جهانی اول، به دعوت گروهی از ایرانیانی که در برلین انجمنی برای مقابله با نفوذ روس و انگلیس در ایران، تشکیل داده بودند به این شهر رفت و تا سال ۱۹۳۰ در آلمان ماند.
جمالزاده در همین زمان مدتی با مجله کاوه همکاری کرد و پس از تعطیلی مجله کاوه به خدمت سفارت ایران در آمد و سرپرستی دانشجویان ایرانی به او واگذار شد. حدود هشت سال در این جایگاه بود. سپس از سال ۱۹۳۱ به دفتر بینالمللی کار وابسته به جامعه ملل پیوست و در سال ۱۹۵۶ بازنشسته شد. جمالزاده سپس به ژنو مهاجرت کرد و تا پایان عمر در این شهر بود.
محمدعلی جمالزاده هرچند از عمر طولانی ۱۰۶ ساله خود، تنها چیزی در حدود سیزده سال را در ایران سپری کرد، همواره به ایران میاندیشید و درباره زبان فارسی و فرهنگ ایرانی مینوشت و پژوهش میکرد.
جمالزاده را در کنار صادق هدایت و بزرگ علوی از پایهگذاران داستاننویسی معاصر و مدرن فارسی میدانند و داستان کوتاه «فارسی شکر است» از او به عنوان نخستین داستان کوتاه فارسی به سبک غربی شناخته میشود.
جمالزاده در ۱۷ آبان ۱۳۷۶ در یک خانه سالمندان در ژنو سوئیس درگذشت و در همین شهر به خاک سپرده شد.
زمان
۱۴ ساعت و ۳۰ دقیقه
حجم
۱ گیگابایت, ۱۷۴٫۷ مگابایت
قابلیت انتقال
ندارد
زمان
۱۴ ساعت و ۳۰ دقیقه
حجم
۱ گیگابایت, ۱۷۴٫۷ مگابایت
قابلیت انتقال
ندارد
نظرات کاربران
استاد مسلم و از پایه گذاران داستان نویسی مدرن و کوتاه جمالزاده با قلم شیرین و آثاری چون دارالمجانین ،و داستانهای کوتاه بی نظیر چون کباب غاز و....
داستان و قلم آقای جمالزاده که جای حرف ندارد به اضافه این که بیان وصدای پرقدرت و گیرای آقای میلاد فتوحی بسیار تاثیرگذار بود خداقوت دست مریزاد
نوشته های محمد علی جمالزاده شیوا ، دلنشین و گیرا میتونه هر خواننده و شنونده ای رو سر ذوق بیاره و حال خوبی براش به همراه داشته باشه . فقط جای تاسف هست که آثار خیلی محدودی از جمالزاده در
عالی
من بیشتر احساس کردم تاریخچه ی اصفهان بود تا سرگذشت چیزی که انتظار داشتم نبود
عالی بود.
کتاب و پر از شعرهای زیبا و کلمات قصار است،بنظرم برای اصفهانی های عزیز خواندن این کتاب الزامی است،چون دریچه جدیدی رو به شعر زیبای اصفهان برایشان باز می کند و قدر این شعر را بیشتر می دانند،داستان این کتاب
در حال گوش کردن این کتاب خوش لحن و خوش اندیشه هستم ، حقا که استاد جمالزاده قلمی بینظیر و شیوا دارند.