دانلود و خرید کتاب آسیب شناسی روانی زندگی روزمره زیگموند فروید ترجمه بنیامین مرادی
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب آسیب شناسی روانی زندگی روزمره

کتاب آسیب شناسی روانی زندگی روزمره

انتشارات:انتشارات جامی
امتیاز:
۳.۱از ۱۶ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب آسیب شناسی روانی زندگی روزمره

زیگموند فروید (1939 -1856)، عصب‌شناس و روان‌شناس برجسته اتریشی است.

«آسیب شناسی روانی زندگی روزمره» در ۱۹۰۱، یک سال بعد از انتشار «تفسیر رویا» به چاپ رسید و فروید به تدریج در طی سال‌های آتی با افزودن مثال‌های متنوع و متعدد، آن را بسیار غنی‌تر ساخت.

برای خوانندگان مبتدی که می‌خواهند با روانکاوی و به‌ویژه نظرات فروید آشنا شوند، کتاب حاضر می‌تواند بهترین گزینه محسوب شود زیرا کتاب کمتر به مسائل نظری محض می‌پردازد و بیش‌تر با ارائه مثال‌های بی‌شماری که کمابیش در زندگی هر کدام از ما اتفاق می‌افتد و بسیار عینی و همه فهم است، سعی در تبیین نظریات روانکاوی دارد.

فروید در این کتاب با تحلیل موارد گوناگونی از «کنش پریشی»، ما را با عرصه ناخودآگاه روان آدمی آشنا می‌سازد. منظور فروید از «کنش پریشی» همان اشتباهاتی است که خواه بیماران روان رنجور و خواه افراد بهنجار و سالم در زندگی روزمره مرتکب می‌شوند؛ از جمله می‌توان فراموشی‌ها (برای مثال فراموشی موقت و زودگذر اسامی خاص)، لغزش‌های زبان، خطاهای خواندن و نوشتن، اعمال ناشیانه، گم کردن و شکستن اشیا را نام برد، یعنی تمام آن اعمالی که ما معمولا دلیلی روانی برای آنها قائل نمی‌شویم و خیلی ساده آنها را نتیجه حواس پرتی و شانس و اتفاق می‌دانیم.

در کنار این اعمال کنش‌های دیگری نیز وجود دارد که اعمال تصادفی و نشانگر نامیده می‌شود. مانند ور رفتن با ریش، خط خطی کردن با مداد، به صدا درآوردن سکه‌های داخل جیب و بازی با انگشت‌ها یا با لباس و غیره. بر خلاف کنش پریشی‌ها که از اعمال ارادی آدمی بهره‌برداری کرده و بواسطه آنها و همچنین با مختل کردن آنها خواسته‌های ناخودآگاه را جامه عمل می‌پوشانند، اعمال نشانگر به خودی خود هیچ هدفی ندارند و تنها مانند یک نشانه، رازی از ناخودآگاه را فاش می‌سازند.

معرفی نویسنده
عکس زیگموند فروید
زیگموند فروید
چکی | تولد ۱۸۵۶ - درگذشت ۱۹۳۹

زیگموند فروید عصب‌شناس برجسته‌ اتریشی بود که امروزه در جهان به عنوان پدر علم روانشناسی دنیا شناخته می‌شود. او با بنیان‌ نهادن روانکاوی، به عنوان یک روش درمانی در علم روانشناسی، موفق شد تا گام بزرگی در شناخت و درمان اختلالات و آسیب‌های روانی بردارد.

mohammad
۱۳۹۷/۰۹/۱۱

این کتاب را معمولا به عنوان پیشنهاد برای شروع خواندن روانکاوی و فروید عرضه میکنند و به راستی چه مقدمه ی ملال آوری! اما این خسته کننده بودن به هیچ وجه به معنای بی ارزش یا کم ارزش بودن محتویات

- بیشتر
jalal
۱۳۹۸/۱۱/۰۵

بسیار عالی .با استفاده از مثال های ملموس به خوبی مطالب رو عنوان کردن.

سمانه
۱۳۹۶/۰۵/۰۳

کتاب فوق العاده ای هست. کمترین نفعش دقت بیشتر به علت فراموشی های کوچک مثل فراموش کردن اسم و... یا اشتباهات لپی توی زندگی روزانه است.

Saeed.tp
۱۴۰۰/۰۶/۱۰

فروید فوق العاده است.

کاربر ۸۷۰۶۲۳
۱۳۹۷/۰۱/۰۲

من این کتاب رو هدیه فرستادم ولی نمیدونم مشکل چیه که این کتاب توی کتابخانه دوستم قرار نمیگیره

rahil
۱۳۹۹/۰۵/۲۷

به نظر من که یک خواننده عادی هستم و نه روانشناس، اصلا جالب نبود و فقط وقت تلف کردن بود و به جز یکی دو مورد چیزی به دانسته های من اضافه نکرد و انتظارات من را برآورده نکرد (از عنوان

- بیشتر
Ahmadreza
۱۳۹۷/۰۵/۰۹

نسخه چاپی‌شو خریدم. کتابش نامفهوم و خسته‌کننده‌س، نمیدونم که نویسنده، نویسندگی بلد نبوده یا مترجم، ترجمه کردن رو.

فروید می‌گوید: «حقیقت انسان به آن چه اظهار می‌دارد نیست بلکه حقیقت او نهفته در آن چیزی است که از اظهار آن عاجز است، بنابراین اگر خواستی او را بشناسی نه به گفته‌هایش بلکه به ناگفته‌هایش گوش کن».
s.ahmad Mousavi
فروید می‌گوید: «حقیقت انسان به آن چه اظهار می‌دارد نیست بلکه حقیقت او نهفته در آن چیزی است که از اظهار آن عاجز است، بنابراین اگر خواستی او را بشناسی نه به گفته‌هایش بلکه به ناگفته‌هایش گوش کن».
Farzad.Ghanouni
در اکثر موارد دلیل فراموشی این نیست که اسم، محرک‌هایی را که مخالف به خاطر آمدنش هستند، بیدار می‌کند، بلکه محرک‌ها می‌توانند به دلیل شباهت آوایی یا نگارشی آن اسم با اسم دیگر فعال شوند.
Travis
یک اسم یا به این دلیل فراموش می‌شود که چیز ناخوشایندی را به خاطر می‌آورد و یا به این دلیل که با اسم دیگری که می‌تواند احساس ناخوشایندی ایجاد کند مرتبط است. در نتیجه به یادآوردن اسامی یا به خاطر خود اسامی و یا به دلیل تداعی‌های دور یا نزدیک دچار اختلال می‌شود.
Travis
به طور خلاصه، می‌توان گفت برای اینکه فراموشی یک اسم خاص همراه با خاطرات کاذب اتفاق افتد، شرایط زیر لازم است: ۱) تمایلی برای فراموش کردن اسم؛ ۲) فرایند سرکوب که کمی قبل از فراموشی اتفاق افتاده است؛ ۳) امکان برقراری یک تداعی بیرونی میان اسم مورد نظر و عنصری که قبل از آن سرکوب شده است.
Travis
یک عقده شخصی که زمانی فرد را زیرسلطه خود داشته، می‌تواند از راهی غیرمستقیم موجب فراموشی یک اسم شود.
Travis
فروید می‌گوید: «حقیقت انسان به آن چه اظهار می‌دارد نیست بلکه حقیقت او نهفته در آن چیزی است که از اظهار آن عاجز است، بنابراین اگر خواستی او را بشناسی نه به گفته‌هایش بلکه به ناگفته‌هایش گوش کن».
1984
مکانیسم فراموشی اسامی (یا به‌طور دقیق‌تر فراموشی گذرا و موقت اسامی) عبارت است از اختلالی که در هنگام یادآوری دوباره یک اسم اتفاق می‌افتد و زنجیره افکاری ناخودآگاه و بی‌ارتباط با اسم مورد نظر مانع به خاطر آمدن آن اسم می‌شود. میان اسم فراموش شده و عقده اخلالگر ارتباطی از پیش موجود و یا ارتباطی که از طریق مسیرهای به ظاهر ساختگی و به کمک تداعی‌های سطحی (بیرونی) ساخته می‌شوند، وجود دارد.
Arya Sarkhan
برای یکی از بیمارانم که تصمیم به ترک معشوقه‌اش گرفته بود، هرگونه مکالمه تلفنی را قدغن کرده بودم، زیرا هر صحبت دوباره با او[ معشوقه ]مستلزم تلاشی دوباره برای ترک او بود.
Arya Sarkhan
منظور فروید از کنش پریشی همان اشتباهاتی است که خواه بیماران روان رنجور و خواه افراد بهنجار و سالم در زندگی روزمره مرتکب می‌شوند؛ از جمله می‌توان فراموشی‌ها (برای مثال فراموشی موقت و زودگذر اسامی خاص)، لغزش‌های زبان، خطاهای خواندن و نوشتن، اعمال ناشیانه، گم کردن و شکستن اشیا را نام برد، یعنی تمام آن اعمالی که ما معمولا دلیلی روانی برای آنها قائل نمی‌شویم و خیلی ساده آنها را نتیجه حواس پرتی و شانس و اتفاق می‌دانیم. در کنار این اعمال کنش‌های دیگری نیز وجود دارند که اعمال تصادفی و نشانگر نامیده می‌شوند. مانند ور رفتن با ریش، خط خطی کردن با مداد، به صدا درآوردن سکه‌های داخل جیب و بازی با انگشت‌ها یا با لباس و غیره.
1984
پنج گفتار درباره‌ی روانکاوی
زیگموند فروید
تأویل رؤیا
زیگموند فروید
آسیب‌شناسی روانی زندگی روزمره
زیگموند فروید
موسای میکل آنژ و هفت گفتار دیگر در روانکاوی
زیگموند فروید
مقدمه‌ای بر روانشناسی فروید
ادوارد اروین
روانکاوی و زندگی من به همراه توتم‌پرستی
زیگموند فروید
مطالعاتی در باب هیستری
زیگموند فروید
مقدمات روان‌شناسی فروید
کالوین اس. هال
مقدمه ای بر روانشناسی یونگ
فریدا فوردهام
مکانیزم‌های دفاع روانی
زیگموند فروید
ایگو و اید (من و نهاد)
زیگموند فروید
تمدن و ملالت های آن
زیگموند فروید
تمدن و ناکامی‌هایش
زیگموند فروید
اضطراب
صبا راستگار
مقدمات روان‌شناسی فروم؛ زندگی در میان داشتن و بودن
اریک فروم
خود ناشناخته؛ فرد در جامعه امروزی
کارل گوستاو یونگ
اینک آن انسان: آدمی چه‌گونه همان می‌شود که هست
فردریش نیچه
راهنمای بالینی ارزیابی عملکردهای ایگو (EFA)
محمدامین شریفی
مرید راستین: تاملاتی درباره‌ی سرشت جنبش‌های توده‌وار
اریک هوفر
فراسوی نیک و بد
فردریش نیچه

حجم

۳۵۳٫۹ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۴

تعداد صفحه‌ها

۳۲۰ صفحه

حجم

۳۵۳٫۹ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۴

تعداد صفحه‌ها

۳۲۰ صفحه

قیمت:
۶۵,۰۰۰
تومان