معرفی و دانلود کتاب آسیب‌شناسی روانی زندگی روزمره + خلاصه رایگان

انتشارات:
پندار تابان

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب آسیب‌شناسی روانی زندگی روزمره

«آسیب‌شناسی روانی زندگی روزمره» نوشته زیگموند فروید (۱۹۳۹-۱۸۵۶)، روان‌شناس برجسته اتریشی است. در این اثر با مجموعه‌ای از مشکلات روانی با نمودهای جسمانی و فیزیکی که فروید نام آنها را «کردارپریشی» نهاده، آشنا خواهید شد. مسایلی مثل لغزش‌های زبانی، فراموشی نام‌ها و اسامی خاص، خطاها، خام دستی‌ها و ناهماهنگی‌ها، خرافه‌باوری‌ها و تمامی اعمال این چنینی که فروید معتقد است در پس آنها یک نوع روان‌رنجوری و آسیب روانی نهفته‌است. در بخشی از کتاب درباره فراموشی می‌خوانید: ما تصور می‌کنیم که فراموشی فرآیندی خودجوش و ناگهانی است که به گمان ما دربرگیرنده‌ی مدت زمانی مشخص می‌شود. ما بر این مسئله تأکید می‌کنیم که فراموشی متضمن گزینشی خاص میان برداشت‌های عرضه‌شده به ماست، و همین‌طور میان جزئیات هریک از برداشت‌ها یا تجربه‌ها. ما بعضی از شرایطی را که باعث می‌شوند آن‌چه در حالت عادی فراموش می‌شود در حافظه باقی بماند و دوباره بیدار شود می‌شناسیم. بااین‌حال، در زندگی روزمره در موارد بی‌شماری شاهدیم که درکمان از این شرایط تا چه حد ناقص و غیرقابل‌قبول است. به‌این‌ترتیب، ممکن است بشنویم دو نفر که برداشت های خارجی مشابهی دریافت می‌کنند ـ کسانی که برای مثال به سفر رفته‌اند ـ در زمانی در آینده با هم از خاطراتشان صحبت می‌کنند. اغلب اوقات خاطره‌ای که قرص و استوار در ذهن یکی از آن‌ها مانده ازیاد آن دیگری رفته و کاملاً فراموش شده است، پنداری آن اتفاق اصلاً رخ نداده‌است، و این امر حتی هنگامی‌که حتم داریم آن اتفاق به‌لحاظ روانی برای همسفر اول مهم‌تر نبوده است نیز صادق است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب آسیب‌شناسی روانی زندگی روزمره و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابآسیب‌شناسی روانی زندگی روزمره
شابک-۹۷۸-۶۰۰-۶۸۹۵-۹۴-۹

شهاب‌الدین آدینه عراقی
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۲/۱۱/۲۲

من این کتاب رو سه بار خوندم. بی‌نطیره؛ خصوصاً برای شروع مطالعه آثار فروید.

farah
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۴/۰۹/۰۷

مفید و آموزنده

Sajad Sadeghzade
۱۴۰۳/۱۰/۱۳

بسیار ترجمه بدیه چرا که این ترجمه، برگردانِ انگلیسه؛ برگردان فرانسویش عالیه.

بریده‌هایی از کتاب

mahdi fahimi
Aber wird er auch willkommen schinen, Jetzt, Wo Jerder Tag was Neues bringt? Denn er ist noch Heide mit den Seinen Und sie sind christen und- getauft