کتاب قصه ها عوض می شوند؛ هانسل و گرتل
معرفی کتاب قصه ها عوض می شوند؛ هانسل و گرتل
کتاب قصهها عوض می شوند؛ هانسل و گرتل یکی از کتابهای مجموعه قصهها عوض میشوند نوشته سارا ملانسکی است که با ترجمه سارا فرازی در انتشارات پرتقال به چاپ رسیده است.
درباره مجموعه قصهها عوض میشوند
مجموعه قصهها عوض میشوند داستان یک خواهر و برادر است که یک آیینه جادویی دارند. پریای که در آینه زندگی میکند هربار آنها را به درون یک قصه قدیمی میفرستد. هربار هم بچهها قصه را تغییر میدهد.
پری توی آینه این بار برای آنها قصه هانسل و گرتل را آماده کرده است و بچهها قرار است اینبار پا به دنیای این قصه بگذارند و آن را زندگی کنند.
خواندن مجموعه قصه ها عوض میشوند را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام کودکان علاقهمند به داستان پیشنهاد میکنیم
بخشی از کتاب قصه ها عوض می شوند؛ هانسل و گرتل
به خودم میگویم: «نترس! نترس!»
نکند یادم رفته شازده و جونا را بیاورم؟ آخر من قبل از آنها آمدم.
به اطراف نگاه میکنم تا ببینم از کجا آمدهام.
یکی از بوتههای اسفناج درحالِ تکانخوردن است. شاید هنوز وقت هست که آنها هم بیایند.
خم میشوم و داد میزنم. «جونا؟ شازده؟ کجایین؟ زود باشین.»
هیچ اتفاقی نمیافتد. تکانهای بوته کمتر میشود. ای، وای! اگر نیایند چه میشود؟ من باید از توی همان بوته به خانه برگردم؟
هیچوقت توی افسانهها تنها نبودهام. الان هم اصلاً دلم نمیخواهد تنها باشم.
اَه!
باید برگردم. نه... آره... نه... آره!
ناگهان جونا روی یک بوتهٔ تُرُبچه ظاهر میشود. شازده هم بعد از او پیدایش میشود؛ میومیویی میکند و بلافاصله دنبال یک پروانهٔ سفید میرود.
هوراااا! بالاخره آمدند. نفس راحتی میکشم.
جونا مینشیند و یک برگ اسفناج از دهانش
این جلدش یکم متفاوت و قشنگ تر از بقیه جلد ها بود😃💜🍃
واقعا عااااالی بود👌زیبا ترین کتابی که تا به حال خوندم و خیلی از نویسنده عزیز ممنونم بخاطر این قدرت تخیل خوبشون😍ممنون از طاقچه که این قدر کتاب های خوب و با قیمت مناسب میزاره💖
عالی پنج ستاره براش کمه اینم بقیش ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
مثل خونه ی شکلاتی، شیرین بود😉
عالیییییییییییییییه⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐🌹🌹🌹🌹💗💗💖💖
بسیار عالی پیشنهاد میکنم حتما بخونید پشیمون نمیشود🦄💜
من این داستان وخواندم و خیلی خوب هست 👌👌اما به زودی کارتنش رو تماشا می کنم .😍😍😍😍
خواندن این مجموعه حس خیلی خوبی به آدم میده🥺🌱 کاش ماهم یک آینه جادویی داشتیم و میتونستیم به دنیای قصه ها سفر کنیم🌈
خیلی قشنگ بود اون قسمتش که هانسل و گرتل رفتن داخل خونه ی ایبی و جونا خیلی خیلی خیلی اعصابم خرد شد ولی خیلی عالی بود من 12 تا جلدش رو خوندم منتظر بقیه اش هستم از نویسنده هم خیلی
بی نظیر🎈 محشر🎈 هیجان انگیز🎈 هر چه قدر هم ستاره بهش بدم بازم براش کمه❤❤اصلا فکر نمی کردم که جلد هانسل و گرتلش خوب باشه ولی بعد از خوندنش، نظرم عوض شد📱😅😄👌