کتاب تاریخ فلسفهی راتلج؛ جلد دوم
معرفی کتاب تاریخ فلسفهی راتلج؛ جلد دوم
کتاب تاریخ فلسفهی راتلج نوشته دیوید فورلی است که با ترجمه علی معظمی منتشر شده است. این کتاب جلد دوم این مجموعه است که ازارسطو تا آگوستین را بررسی میکند.
درباره کتاب تاریخ فلسفهی راتلج
تاریخ فلسفه، همانطور که از نامش برمیآید، بیانگر وحدت دو رشته بسیار متفاوت است که هر کدام قیدوبندهای جدی بر دیگری تحمیل میکند. تاریخ فلسفه بهعنوان تمرینی در تاریخ اندیشهها مستلزم آن است که فرد با «دیدگاهی متکی بر دوران» درک کاملی از این موضوع داشته باشد که متفکران مورد بررسی چگونه به پرسشهای خویش پاسخ میدادند، چارچوب مفهومیشان برای بررسی موضوعها، فرضیهها و هدفهایشان، نقاط کور و سهو و خطایشان چه بوده است.
تاریخ فلسفه راتلج بررسی زمانمند از تاریخ فلسفه، از آغاز آن تا زمان کنونی است. هدف آن بحث عمیق درباره تمامی پیشرفتهای عمده فلسفی است و با این هدف بیشترین فضا به آن دسته از افراد اختصاص داده شده که عموماً از فیلسوفان بزرگ شمرده میشوند. اما شخصیتهای کماهمیتتر نیز نادیده گرفته نشدهاند و امید میرود که خواننده بتواند در این ده جلد تاریخ، دستکم به اطلاعات پایهای درباره هر فیلسوف مهمِ گذشته و حال دست یابد.
خواندن کتاب تاریخ فلسفهی راتلج را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به تاریخ و فلسفه میکنیم
بخشی از کتاب تاریخ فلسفهی راتلج؛ جلد دوم
ما برای فهمیدن اینکه مکتب اپیکوری چه بوده است شدیداً به دیگر نویسندگان باستان وابستهایم. خوشبختانه یکی از آنها نویسندهٔ برجسته و درخشان و شاگرد وفادار اپیکور، لوکرتیوس، است که در منظومهٔ دربارهٔ ماهیت اشیا، که از او بهجامانده است شرح مبسوطی از دیدگاههای کیهانشناسانهٔ اپیکور به دست میدهد، و نظر ما را در بسط فهمی که از معرفتشناسی و نظریهٔ اخلاقی اپیکور یافتهایم به نحو قابل اعتمادی تأیید میکند.
رواقیون کمتر از این بختیار بودهاند. تا پیش از سنکا که در امپراتوری روم میزیست هیچ اثری از رواقیون شناختهشده باقی نمانده است: ما در شناخت زنون بنیانگذار این مدرسه، و کلینتس و خروسیپوس، به منابع دستدوم متکی هستیم. این مسئله احتمالاً در مورد خروسیپوس بیشتر مایهٔ تأسف است زیرا او به نحو حیرتآوری پرکار بوده است، و در میان رواقیون اولیه از هر لحاظ نظاممندترین فیلسوف بوده و گستردهتر از سایرین کار کرده است. در دورههای قرون وسطا و مدرن تصویری که رواقیون از جهان داشتند بسیار کمتر از تصویر ارسطو از جهان شناخته شده بود: نویسندگان رواقی رومی (نظیر سنکا و امپراتور مارکوس اورلیوس) اساساً دربارهٔ موضوعات اخلاقی نوشتهاند.
حجم
۱٫۲ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۰
تعداد صفحهها
۸۲۲ صفحه
حجم
۱٫۲ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۰
تعداد صفحهها
۸۲۲ صفحه
نظرات کاربران
عالی خیلی خوبه پیشنهاد میکنم بگیرین کتا ب خیلی جذابی هست