دانلود و خرید کتاب فرهنگ اصطلاحات و مکتب‌های سیاسی پرویز بابایی
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب فرهنگ اصطلاحات و مکتب‌های سیاسی

کتاب فرهنگ اصطلاحات و مکتب‌های سیاسی

معرفی کتاب فرهنگ اصطلاحات و مکتب‌های سیاسی

کتاب فرهنگ اصطلاحات و مکتب‌های سیاسی نوشته پرویز بابایی است. در این فرهنگ علاوه بر تبیین اصطلاحات، نهادها و مکتب‌های سیاسی، تلاش بر این بوده که آگاهی‌های لازمی نیز درباره‌ی فیلسوفان و نظریه‌پردازان علوم سیاسی و سیاستمداران ارائه گردد. الگوی فراهم‌آورنده در گزینش عناوین و مدخل‌ها، عمدتاً «فرهنگ علوم سیاسی آکسفورد» بوده که در حال حاضر یکی از مراجع اهل فن است، با تأکید بر این نکته که در شیوه‌ کار مولفان تنها گزینش عناوین به پیروی از فرهنگ آکسفورد بوده و در توضیح و شرح مربوط به هر مدخل با تألیف و نیز ترجمه از مراجع و منابع دیگر، سعی کرده‌اند به‌روزترین اطلاعات و آگاهی‌ها تا زمان انتشار این فرهنگ به دست داده شود.

خواندن کتاب فرهنگ اصطلاحات و مکتب‌های سیاسی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام علاقه‌مندان دانشجویان علوم سیاسی پیشنهاد می‌کنیم

بخشی از کتاب فرهنگ اصطلاحات و مکتب‌های سیاسی

جامعهٔ عرب: Arab Leage

جامعهٔ فرانسه: Frcnch Community

جامعهٔ ملل: Leage of Natioms

جبههٔ خلق: Popular Front

جبههٔ متحد: United Front

جداسازی: Segregatiom

فابین: Fabian

ماهی یک برکه‌ی کاشی
۱۴۰۰/۰۷/۰۸

لطفا به طاقچه بی‌نهایت اضافه کنین!

مسعود
۱۴۰۰/۰۲/۱۰

کتاب خوب و تقریباً جامعی است. نویسنده خیلی از واژگان علم سیاست را جمع‌آوری کرده و آنها را به شکلی ساده و روان توضیح داده است. هم می توان از آن به عنوان مرجع استفاده کرد و هم می‌توان از

- بیشتر
حسین امیری
۱۴۰۰/۱۱/۱۰

خواندن کتاب ، میتواند کمک سودمندی برای ورود به دنیای سیاست باشد .

محمد دانشجو
۱۴۰۱/۰۱/۰۸

کتابی جامع از اصطلاحات و مکاتب سیاسی خواندن آن را به علاقمندان حوزه علوم سیاسی پیشنهاد میکنم

imhmmdlb
۱۴۰۰/۰۲/۱۷

کتاب مفید بود توضیحات داده شده درمورد هر موضوع کامل بود

و مکتب‌های سیاسی از چند منظر قابل تأمل است. برای نمونه نوع نگاه سیاسی فراهم‌آورنده و نیز روشمند بودن فرهنگی مرجع برای اهل نظر و اندیشه، از اصول بنیادین چنین تألیفی محسوب می‌گردد. فرهنگ حاضر ویژگی‌هایی دارد که شاید در آثاری مشابه کمتر یافت شود. در این فرهنگ افزون بر تبیین اصطلاحات، نهادها و مکتب‌های سیاسی، تلاش بر این بوده که آگاهی‌های لازمی نیز دربارهٔ فیلسوفان و نظریه‌پردازان علوم سیاسی و سیاستمداران ارائه گردد.
Mahdie Halvani
تحولات بین‌المللی در تولید کشاورزی در دههٔ ۱۹۶۰ با حمایت سازمان‌های پولی بین‌المللی، به انقلاب سبز موسوم شد. این تحولات بر بذرهای پیوندی، مکانیزه کردن و مهار زدن به آفت به‌مثابهٔ پاسخ دادن به عقب‌ماندگی کشاورزی جهان سوم تأکید کرد. انواع بذرهای پر محصول، همراه کاربرد مواد ضدّآفات و صرفه‌جویی‌های مقیاس تولید که تنها از طریق مکانیزه شدن موفق می‌توانست شد، ترویج گشت. این ابتکار در یکرشته کشورهای جهان سوم دسترسی به ارقام تولید بسیار بهتر انجامید. اما انقلاب سبز به لحاظ آفت‌های محیطی در کشورهایی که از همه مؤثرتر بوده است، از سوی محیط‌گرایان* و دیگران مورد انتقاد قرار گرفته است.
esrafil aslani
گرچه در مراحل اولیهٔ توسعه که انباشت سرمایه مورد نظر است، نظام‌های غیر دموکراتیک ممکن است موقتاً با اعمال سیاست‌های سرکوب‌کننده شرایط مناسبی برای انباشت و توسعه پیدا کنند ولی زمانی که چرخ صنایع سنگین به حرکت درآمد، چنین نظام‌هایی مانع توسعه گردیده و به عامل مهمی در راه ایجاد اختلال‌های اقتصادی و بی‌نظمی اجتماعی بدل می‌گردند. در صورتی که با اعطای آزادی دموکراتیک به مردم این کشورها امکان نظارت بر طرح‌های اقتصادی داده نشود، بیم آن می‌رود که رواج فساد اداری، بوروکراسی و عدم مشارکت فعال مردم در طرح و اجرا و نظارت بر برنامه‌های اجتماعی و اقتصادی، آن برنامه‌ها را با شکست روبه‌رو سازد.
bfs
التزام نمایندگان به پاسخ به موکلان در حیطهٔ اختیارات و تکالیفشان؛ اقدام به رفع انتقاد یا اجرای مطالباتی می‌کنند که از آنان خواسته شده است و نیز پذیرش مسؤولیت ] احیاناً[شکست، بی‌کفایتی یا فریبکاری. ممکن است اعضای مجالس قانونگذاری، از سوی مقامات، ناظمان حزبی احزاب محلی یا حوزه‌های نمایندگی‌شان در رابطه با سابقهٔ آرایی که در مجلس داده‌اند، به پاسخگویی فراخوانده شوند. وزیران دولت نیز در رابطه با تصمیمات دولتی، چه در برابر مجلس قانونگذاری و چه در برابر مردم یا رأی‌دهندگان مسؤول‌اند. در بریتانیا قرار بر این است که وزیران، هم احساس مسؤولیت فردی وزارتی و هم احساس مسؤولیت جمعی را رعایت کنند و مباحث پارلمانی، پژوهشهای کمیته‌های منتخب و رسانه‌ها را در عرصه‌های مهم ابراز مسؤولیت‌شان بیابند.
bfs
ما بر این باوریم که این حقایق بدیهی هستند که تمامی انسان‌ها برابر آفریده شده‌اند، که آفریدگار آنان حقوق انتقال‌ناپذیری را به آنان اعطا کرده است که حق زندگی، آزادی و پیگیری خوشبختی از جمله اینهاست و دیگر اینکه حکومت‌ها برای تأمین این حقوق تأسیس می‌شوند. آنها اختیارات عادلانه‌شان را از رضایت مردم زیر حکومت خود می‌گیرند؛ اینکه هرگاه هرگونه حکومتی پایمال‌کنندهٔ این اهداف می‌شود، حق مردم است که آن را تغییر دهند یا سرنگون سازند و به‌جای آن حکومتی جدید روی کار آورند
bfs
ابژکتیویسم (عینی‌گرایی) نگرشی است مبنی بر گونه‌یی «بیطرفی» در علم و در تحلیل‌های سیاسی و اجتماعی، بدین معنا که شناخت علمی باید در سرحد خود داده‌ها (فاکت‌ها) یا اشیاء و آنچه عینیت دارد متوقف گردد و نباید به ارزیابی انتقادی آن یا داوری درباره آنها پرداخت. بدین‌گونه ابژکتیویسم مرزهای خرد انسانی را محدود می‌کند و طرح مسائل اجتماعی و نتایج ناشی از جهان‌بینی پژوهشگر را غیرعلمی یا ذهنی (سویژکتیو) می‌نامد.
نردبام
آپولیتیسم این واژه در مقابل پولیتیک (سیاست)، به معنای سیاست‌گریزی و روش لاقیدانه نسبت به سیاست، خودداری از مشارکت در جریان‌های سیاسی، سر باز زدن از اتخاذ مشی سیاسی آشکار است.
نردبام

حجم

۱٫۴ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۱

تعداد صفحه‌ها

۸۹۵ صفحه

حجم

۱٫۴ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۱

تعداد صفحه‌ها

۸۹۵ صفحه

قیمت:
۳۴۸,۰۰۰
تومان