دانلود و خرید کتاب مقدمه‌ای بر اقتصاد سیاسی ایران در سایۀ تحریم حسین صادقی
تصویر جلد کتاب مقدمه‌ای بر اقتصاد سیاسی ایران در سایۀ تحریم

کتاب مقدمه‌ای بر اقتصاد سیاسی ایران در سایۀ تحریم

معرفی کتاب مقدمه‌ای بر اقتصاد سیاسی ایران در سایۀ تحریم

مقدمه‌ای بر اقتصاد سیاسی ایران در سایۀ تحریم نوشته حسین صادقی و دیگران  به بررسی معرفت‌شناختی اقتصاد سیاسی ایران در سایه تحریم‌ها پرداخته است.

درباره کتاب مقدمه‌ای بر اقتصاد سیاسی ایران در سایۀ تحریم

هدف کتاب مقدمه‌ای بر اقتصاد سیاسی ایران در سایۀ تحریم صرفا بررسی هستی‌شناختی اقتصاد ایران نیست. اینکه اقتصاد ایران چه آسیب‌هایی دارد، لزوما تنها پاسخ این کتاب نخواهد بود.

 کتاب حاضر عملا در سطوحی، معرفت‌شناختی است. در این مطالعه هدف ایجاد پیوند بین تمامی نقاط تاریک است. اینکه چه آسیب‌هایی در اقتصاد ایران وجود دارد، مهم است. در عین حال دانستن حلقۀ واسط و چگونگی اثرگذاری هرکدام از این آسیب‌ها بر نقاط هدف مهم‌تر و البته کارآمدتر است. بسیاری از آسیب‌های اقتصاد ایران در کشورهای دیگر نیز وجود دارد. اما برخی از این کشورها اغلب با مشکلاتی مانند ایران مواجه نیستند. پس چگونگی رخدادها نیز اهمیت می‌یابد.

 این کتاب با بررسی معرفت‌شناختی آسیب‌های اقتصادی ایران قصد دارد نکات مهمی در زمینه آسیب‌های اقتصادی ناشی از تحریم را به سیاستمداران و اقتصاددانان ایرانی گوشزد کند.

خواندن کتاب مقدمه‌ای بر اقتصاد سیاسی ایران در سایۀ تحریم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

 علاقه‌مندان به موضوعات سیاسی و اقتصادی مخاطبان اصلی این کتاب‌اند.

saeed1995
۱۳۹۸/۱۲/۲۶

من کارشناسی ارشد اقتصاد دارم و تا نصفه که خوندم تو حیطه موضوع خودش این کتاب بسیار جامع و مباحثش جدیده البته که اقتصاد شاخه های متنوعی داره اما تو مبحث خودش عالیه

کاربر ۱۴۹۷۹۸۹
۱۳۹۹/۰۹/۰۹

خیلی ضعیف بود من دانشجوی دکتری اقتصاد هستم معلوم بود نویسنده نه به اقتصاد سیاسی تسلط داره و نه به تحریم. کل برداشت اش از تحریم گردآوری کتابخانه ای بود وبس!

معصوم
۱۴۰۰/۰۴/۲۳

هنوز کامل کتاب رو مطالعه نکردم اما در چهارچوب موضوع خودش کتاب جامعی هست ، بررسی تحریمهایی که در دوره های مختلف ریاست جمهوری ایالات متحده اعمال شده و تاثیر این تحریم ها بر اقتصاد و تصمیمات درست و غلط

- بیشتر
باید به آنچه که مردم را خارج از بازار کار نگه داشته است، توجه کرد.
مجاهد
میزان انتشار پول توسط بانک مرکزی تنها می‌تواند در حد مجاز تولیدات ملی سالانه باشد. بر این اساس اگر بیشتر از رشد تولید سالیانه پولی به اقتصاد تزریق شود، با توجه به اینکه سرعت گردش پول تقریبا ثابت است، تنها نتیجه آن افزایش سطح عمومی قیمت‌ها خواهد بود.
مجاهد
تنها راهکارهای ممکن این است که اولا بانک‌های تجاری و بانک مرکزی و موسسات اعتباری به فعالیت‌های غیر تخصصی خود یعنی هر نوع فعالیت غیر بانکی خاتمه دهند و دوم اینکه قابلیت خلق پول آنها محدود و حتی حذف شود.
مجاهد
بی‌توجهی به عواقب ویرانگر بخش مالی افسارگسیخته که حجم پول بالایی را در خود جابجا می‌کند، در کنار سیاست‌های نادرست تجارت بین‌الملل در ایران رکود اقتصادی بالایی را برای اقتصاد ایران به ارمغان آورده است. سیاست‌های تجاری ایران عموما بر واردات کالاهای مصرفی بجای تولید داخل استوار بوده است.
مجاهد
بهترین سیستم بازتوزیع درآمد و عدالت اجتماعی، مالیات مستقیم به صورت مالیات تصاعدی بر تجمیع درآمد اشخاص است.
مجاهد
اصلاح ساختار مالیاتی ایران، با تاکید بر مالیات بر تجمیع درآمد افراد به صورت تصاعدی، افزایش پرداخت‌های انتقالی به طبقات فرودست جامعه، شناسایی ضعیف‌ترین اقشار جامعه از طریق اصلاح سیستم مالیاتی (مالیات بر تجمیع درآمد) و برنامه جیره‌بندی در شرایط تحریم لازمه کنترل وضعیت نامطلوب نابرابری در اقتصاد ایران است.
مجاهد

حجم

۲٫۴ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۹

تعداد صفحه‌ها

۳۹۲ صفحه

حجم

۲٫۴ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۹

تعداد صفحه‌ها

۳۹۲ صفحه

قیمت:
۷۶,۵۰۰
تومان