کتاب در ستایش عشق
معرفی کتاب در ستایش عشق
کتاب در ستایش عشق، نوشته آلن بدیو ، فیلسوف فرانسوی است. این کتاب شامل افکار و عقاید آلن بدیو است که آنها را در گفتوگو با نیکلاس تخیونگ مطرح کرده است. این کتاب را نیلوفر آقا ابراهیمی ترجمه کرده است.
درباره کتاب در ستایش عشق
بدیو معتقد است فیلسوف باید دانشمندی تراز اول، شاعری مبتدی و فعالی سیاسی باشد، لیکن این را نیز باید بپذیرد که پهنه تفکر هرگز از حملات بیامان و خشونتآمیز عشق مصون نمیماند.
این کتاب برای اولین بار در سال ۲۰۱۲ به چاپ رسید و رساله آتشین و پرشور بدیو در دفاع از مقوله عشق است. در این کتاب، بدیو با توسل به اندیشه متفکرانی از کییرکگور و دو بووار گرفته تا پروست و لاکان، مخاطب را ترغیب میکند که از عشق نترسد، بلکه آن را چون ماجراجویی شکوهمندی ببیند که دست آخر او را از وسواس فکری نسبت به خود میرهاند. عشق در معرض تهدید، فلاسفه و عشق، ساخت عشق، حقیقت عشق، عشق و سیاست، عشق و هنر و خاتمه، عنوان بخشهای مختلف این کتاب هستند.
خواندن کتاب در ستایش عشق را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
هر انسانی در زندگیاش عشق را تجربه میکند پس خواندن این کتاب را به همه پیشنهاد میکنیم
بخشی از کتاب در ستایش عشق
بر این باورم که این تبلیغ اغواکننده مفهومی با اولویت ایمنی را از «عشق» منعکس میسازد. این نوع عشق در برابر همهٔ خطرها کاملاً بیمه شده است: عشق را خواهید داشت، اما پیش از آن این رابطهٔ همراه با آیندهنگری را دقیقاً ارزیابی و شریک عشق خود را با دقت و با جستجوی برخط، با گرفتن عکس او، جزئیات سلیقه، تاریخ تولد، نشان طالعبینی او و ... انتخاب خواهید کرد و با نگاهی به مجموع همهٔ این اطلاعات میتوانید به خودتان بگویید: «این گزینهای بیخطر است!» این تبلیغ اوج کار آنها و آنچنان فریبنده است که کمپین تبلیغاتی باید آن را برگزیند. بدیهی است از آنجا که عشق لذتی است که تقریباً همه در جستجوی آنند و آن چیزی است که تقریباً به زندگی همه معنا و قوت میبخشد، من متقاعد شدهام که عشق نمیتواند هدیهای باشد که بدون هیچ مخاطرهای تقدیم شود. رویکرد متیک تبلیغات پرهیاهوی ارتش آمریکا را زمانی که از تفکر بمبهای «هوشمند» و جنگهای «بدون کشته» حمایت میکرد، به یاد من میآورد.
- بنابراین تو فکر میکنی میان جنگهای «بدون کشته» و عشق «بدون خطر» پیوندی وجود دارد، درست همانطور که دو جامعهشناس، ریچارد سنت و زیگمونت باومن، بر این باورند که میان جملهٔ «هیچ تعهدی نسبت به تو ندارم» که نظام سرمایهداری مالی به کارگران روزمزد میگوید و جملهٔ «هیچ تعهدی متوجه من نیست» که «عاشق» به «شریک» خود در عشق میگوید، شباهتی وجود دارد، زیرا آنها در جهانی که در آن روابط به نام روابط سهلانگارانهٔ دوستانه و مصرفگرایانه شکل میگیرند و از هم میپاشند، معلقاند؟
حجم
۵۹٫۷ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۷
تعداد صفحهها
۷۲ صفحه
حجم
۵۹٫۷ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۷
تعداد صفحهها
۷۲ صفحه
نظرات کاربران
کتاب،کتاب ارزشمندیه برای اینکه تلفیق عشق و فلسفه رو خیلی تخصصی و خوب بیان میکنه ولی ایراداتش: ۱.ترجمه بد و سخت خون بودن کتاب ۲.جذابیت کم متن به طوریکه ترجمه بد کتاب سرعت رو کند کرده و از جذابیت کتاب خیلی کم میکنه ۳.فلسفه
کتاب که بی نهایت خوب است اما از بین صد میلیون ترجمه ای که شده، فقط این ترجمه، آن هم تا حدی، خوب است.