دانلود و خرید کتاب اسطوره، رویا، راز میرچا الیاده ترجمه مهدیه چراغیان

معرفی کتاب اسطوره، رویا، راز

«اسطوره، رویا، راز» کتابی از اسطوره‌شناس و دین‌پژوه معاصر رومانیایی، میرچا الیاده است. در عالم رویا ما بارها و بارها نمادها، تصاویر، شخصیت‌ها و رویدادهایی را می‌یابیم که اسطوره‌ها را در بر می‌گیرند. در نیم قرن گذشته تمامی روان‌شناسان ژرفنایی بر اساس چنین کشفی که زاییدۀ هوش سرشار فروید است، کار کرده‌اند. تقریباً تمامی روان‌شناسان با این وسوسۀ بزرگ دست و پنجه نرم می‌کنند، و در تلاش‌اند تا شخصیت‌ها و رویدادهای اسطوره‌ای را از دل محتواها و پویایی ناخودآگاه بیرون کشند. اسطوره و رویا واجد تصاویر، نمادها و رویدادهایی قابل تفسیرند اما آیا اسطوره را می‌توانمانند رویا تفسیر و رمزگشایی کرد یا بالعکس؟ الیاده می‌گوید می‌توان بین عوالم خواب‌گزارانه و عوالم اسطوره‌ای یک پیوستگی ترسیم کرد، چنانچه بین شخصیت‌ها و رویدادهای اسطوره‌ای و بازیگران و اتفاقات عالم رویا همانندی وجود دارد. او در این کتاب ۹ فصلی مرزهای عوالم خواب‌گزارانه (تعبیر خواب) و عوالم اسطوره‌ای را مد نظر داشته است و با تشریح آیین‌ها و مناسک انسان سنتی، از نمادپردازی دینی به واکاوی اضطراب‌های انسان مدرن رسیده است.
پیام
۱۳۹۸/۰۳/۲۳

مثل تمامی آثار الیاده، خواندنی، جذاب و برای علاقه‌مندان به مباحث اسطوره‌شناسی و دین‌پژوهی واجب.

Reza.AH
۱۴۰۱/۰۳/۲۴

میرچا الیاده از نویسندگان بزرگ دراین کتاب به بازشناسی اسطورهای تاریخ بشر پرداخته ست ونقش آن در دنیای مدرن چیست تبین کرده ست . ترجمه کتاب خوب ست.

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است