کتاب نسل چهارم بازاریابی
معرفی کتاب نسل چهارم بازاریابی
فیلیپ کاتلر به همراه ایوان ستیاوان و هرماوان کارتاجایا در کتاب نسل چهارم بازاریابی درباره حرکت از بازاریابی سنتی به دیجیتال صحبت میکنند. فیلیپ کاتلر، از استادان بنام علم بازاریابی، همواره کوشیده است تا پارادایمهای اساسی در حوزهٔ بازاریابی را بیان کند و کتابهای بسیاری دراینباره نوشته است.
امروز مشتریان به جای اعتماد به تبلیغات به نظرات همتایان خود در شبکههای اجتماعی درباره محصولات اعتماد میکنند، و به نوعی صدای مشتری رساتر از قبل شده است و میزان نفوذ آن در دیگران و قدرت تأثیر آن بر شرکتها بیش از گذشته شده است. فروشندگان و صاحبان برندهای معروف در بازار امروزه باید دغدغه نشان دادن شخصیت واقعی برندشان را بیش از مورد پسند وامشتری واقع شدن داشته باشند . آنها باید به علایق و حیطه اجتماعی مشتریانشان توجه کنند و بیاموزند که چگونه صادقانه و متناسب با نیاز مشتری و شرایط عمل کنند. در حقیقت آنها باید بازاریابی نسل چهارم را که همان بازاریابی دیجیتال است بیاموزند.
درباره کتاب نسل چهارم بازاریابی
در نسل چهارم بازاریابی، به مسائلی مانند تولید محتوا و بازاریابی محتوا، بازاریابی همهکاناله، و مدیریت ارتباط با مشتری اجتماعی پرداخته میشود. کتاب نسل چهارم بازاریابی، علاوه بر کمک به خواننده برای درک اهمیت تغییر بازارهای امروزی و ضرورت تحول بازاریابی سنتی به بازاریابی دیجیتال، پارادوکس و الزاماتی را بیان میدارد که چشم مخاطب را به روی روند پیش رو باز میکند و درنهایت، با ارائهٔ نمونههایی، چگونگی اجرای این پارادایم نوین را آموزش میدهد.
خواندن کتاب نسل چهارم بازاریابی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
تمامی صاحبان کسب وکارهای کوچک و بزرگ، صاحبان برندها و فعالان در حوزه بازاریابی را به خواندن این اثر دعوت میکنیم.
بخشی از کتاب نسل چهارم بازاریابی
شرکتها باید بدانند که تعداد بالای نقاط تماس با مشتری و حجم بالای پیامها ضرورتاً تأثیرگذاری را افزایش نمیدهند. شرکتها نیاز دارند تا در میان انبوه شرکتها برجسته شوند و با مشتریان فقط در تعداد کمی از نقاط تماس حساس متصل شوند. درواقع، فقط یک لحظه شادمانی و دلخوشی غیرمنتظره از برند همهٔ آن چیزی است که برای تبدیل مشتری از مشتری ساده به مدافع برند نیاز است. برای توانایی انجام دادن چنین کاری، شرکتها باید نقشهٔ مسیر خرید مشتری را طراحی کنند و نقاط تماس مشتری را در سراسر مسیر بفهمند و در چند نقطهٔ تماس انتخابی دخالت کنند. آنان باید تلاشهای خود -یعنی شدت بخشیدن ارتباطات، تقویت حضور کانال و بهبود واسط مشتری- را بر بهبود نقاط تماس حساس و نیز ارائهٔ تمایزی قدرتمند متمرکز کنند.
بهعلاوه، شرکتها باید از قدرت اتصال و دفاع مشتری استفاده کنند. امروزه، گفتوگوی فردبهفرد در میان مشتریان مؤثرترین شکل رسانه است. باتوجهبه این عدم اعتماد، ممکن است شرکتها دیگر نتوانند به مشتریان هدف دسترسی مستقیم داشته باشند. چون امروزه مشتریان به همتایان خود بیش از هر زمان دیگری اعتماد میکنند، بهترین منبع برای تأثیرگذاری در مشتریانْ ارتشی از مشتریانی است که به مدافع تبدیل شدهاند. بنابراین، هدف نهاییْ خرسند کردن مشتریان و تبدیل آنان به مدافعانی وفادار است.
کتاب برای کسایی مناسب هست که تو حوزه بازاریابی مطالعات قبلی داشتن. مطالبش کاملا علمی و معتبره و اصلا مثل کتاب های عامیانه بازاریابی نیست. به شدت دنبال همچین کتابایی هستم. اگر کتابای کاتلرو خوندین اینو هم حتما باید بخونین.
یه معرفی بنیادین از مارکتینگ در عصر دیجیتال. بعد از خوندن کتاب شعور بازاریابی و فروش و برندینگ یه پله که نه بلکه چند پله میره بالا. کاتلر عزیز خداوند خیر و برکت بهت بده🙂
کتاب خوبی است که البته ماهیت آموزشی کمرنگی دارد، لذا برای آموختن بازاریابی نمیتواند موثر باشد، اما با برخورداری از دانش بازاریابی دید بسیار خوبی به خواننده میدهد.
اگر کسی این کتاب رو بفهمه میتونه روی جهان تاثیر داشته باشد
مطالب ارائه شده در این کتاب دید نوینی از رویکردها و راهبردهای بازاریابی در اثر دیجیتال مطرح کرده که میتونه جرقه های ذهنی ای رو برای افرادی که تا حدودی با بازاریابی آشنا هستند ایجاد کنه . موارد مطرح تا
من با توجه به شرایط خودم که با اصول دادهکاوی و یادگیری ماشین آشنا بودم و همچنین با اصول شبکههای مجازی آشنا بودم اصلا مفید نبود برام. صادقانه تنها مزیتش واسم این بود که کتاب شخص مهمی مثل فیلیپ کاتلر
متن طولانی و تخصصی داره و ترجمه زیاد مناسبی هم نداره ولی ارزش خوندن برای متخصصین بازاریابی را داره
قطعا این کتاب مورد علاقه من نیست به دلیل اینکه شخصیت اجتماعی محور ندارم و در روابط اجتماعی ضعیف هستم ولی قطعا و حتما از مباحث مهم در کسب و کار و بازاریابی هست و باید آن را با دقت خواند مخصوصا
محتوای خیلی خوب ولی ترجمه ضعیفه، روان نیست، احتمالا مترجم با اصطلاحات کسب و کار آشنایی کافی نداشته.
سلام وقت بخیر،از دیدگاه ادمی که تازه میخواد وارد بحث بازاریابی بشه میتونم بگم خیلی حوصله سر بر هست این کتاب چون همش مثال تو مثاله و تا نصفه ی اول کتاب درباره روش قدیمی بازاریابی صحبت شده،از نظر من