کتاب هایدگر و هیپو از دروازه مروارید میگذرند
معرفی کتاب هایدگر و هیپو از دروازه مروارید میگذرند
هایدگر و هیپو از دروازه مروارید میگذرند کتابی درباره مرگ، زندگی و حیات پس از مرگ است. دانیل کلاین و توماس کتکارت در این کتاب نظرات خود را درباره این سه موضوع نوشتهاند.
حقیقت مرگ ترسناک است و اگر به ان فکر کنیم تا مدتها میتواند ذهن ما را مشغول کند. ما نمیتوانیم مرگ را به طور کامل از ذهنمان بیرون برانیم. هر قدر هم که سخت تلاش کنیم که افکار مربوط به جاودانگی خود را از ذهنمان بیرون برانیم با زهم از جایی سردرمی آورند. دلیلش باید آن باشد که مرگ از حقایق تغییرناپذیر زندگی بشر است.
ما تنها مخلوقاتی هستیم که میدانیم خواهیم مرد و ما تنها مخلوقاتی هم هستیم که میتوانیم تصور زندگی ابدی را بکنیم. همین ترکیب است که ما را دیوانه میکند.
درباره کتاب هایدگر و هیپو از دروازه مروارید میگذرند
نویسندگان در این کتاب سخنان خود درباره مرگ و حیات را از از باورهای افسانهای درباره جاودانگی اغاز میکنند و سپس پله پله پیش میروند تا دیدگاههای فیلسوفان مختلف را درباره مرگ بررسی کنند، فروید، شوپنهاور، کییرکگور، هایدگر، سارتر و دیگران کسانی هستند که در جریان داستانوار این کتاب عقاید و نظراتشان راجع به مرگ و حیات بررسی میشود.
خواندن کتاب هایدگر و هیپو از دروازه مروارید میگذرند را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای علاقهمندان به مباحث هستیشناسانه و فلسفه وجود بسیار جذاب خواهد بود.
جملاتی از کتاب هایدگر و هیپو از دروازه مروارید میگذرند.
انسانشناس فرهنگی قرن بیستم، ارنست بکر (Ernest Becker)، در شاهکار خود انکار مرگ، نوشته است هر چند ما به طور عینی میدانیم که میرا هستیم، همهٔ نقشهها را میکشیم تا از این حقیقت ویرانگر بگریزیم. (بکر درست دو ماه قبل از آن که جایزهٔ پولیتزر برای این کتاب به وی داده شود مرد- مرگی نابههنگام، اگر اصلاً چنین مرگی وجود داشته باشد.) این که چرا میخواهیم میرایی خود را انکار کنیم کاملاً بدیهی است: منظرهٔ مرگ وحشتناک است! اضطراب نهایی را با خود به همراه میآورد. ما را وا میدارد تا با این حقیقت روبرو شویم که فقط برای زمانی کوتاه این جا هستیم و وقتی رفته باشیم، برای ابد رفتهایم. چطور میتوانیم از زندگی لذت ببریم در حالی که ساعت با صدای بلند در گوش ما تیکتاک میکند؟
فهرست کتاب هایدگر و هیپو از دروازه مروارید میگذرند
توضیح ضروری
مقدمه
فصل اول: میخوای چیکار کنی
۱: حتماً اشتباهی شده
۲: بگذار اضطرابت چتر تو باشد
۳: مرگ راهی که باید رفت
۴: وایوای هایدگر، تو با من چه میکنی
۵: جاودانگی خود را بریس
فصل دوم: ابدیت وقتی کمتر انتظار آن را داری
۶: اکنون ابدی
فصل سوم: جاودانگی، شیوهای قدیمی- در قطار روح
۷: افلاطون، پدرخواندهٔ نفس
۸: بهشت- چشماندازی که میشود برایش مُرد
فصل چهارم: حیات پس از مرگ: کارتپستالهایی از آن سو
۹: رویت تونلی
فصل پنجم: مرگ به مثابهٔ انتخاب سبک زندگی
۱۱: پیشدستی بر مرگ
فصل ششم: بیوتکنولوژی: فرآیند را متوقف کنید
۱۲: جاودانگی با نمردن
فصل هفتم: تا بانوی پیرنخواند، تمام نخواهد شد. وای! او میخواند
۱۳: پایان
سپاسگزاری
پیشنهادهایی برای مطالعهٔ بیشتر
یادداشتها
حجم
۶۰۲٫۸ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۲۳۰ صفحه
حجم
۶۰۲٫۸ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۲۳۰ صفحه
نظرات کاربران
این کتاب در مورد مرگ، زندگی پس از مرگ، جاودانگی انسان و تمام احتمالات ممکنه. دانیل کلاین معمولا تو کتاباش جملاتی از فلاسفه معروف میاره و خیلی طنزگونه نقدشون میکنه. مثل کتاب دیگه ای که از این نویسنده تو طاقچه خوندم(هر
متاسفانه ترجمه خیلی ضعیف است من تقریبا کمتر از نصف کتاب را توانستم جلو ببرم . این رامقایسه کنید با ترجمخ عرفان ثابتی در تسلی بخشی های فلسفه . موضوعات فلسفی همینجوریش ثقیل هستند دیگه ترجمه نباید به آن اضافه
ترجمهی خیلی خیلی ضعیف.