کتاب عشق رمانتیک
معرفی کتاب عشق رمانتیک
«عشق رمانتیک» درک روانشناسی عشق رمانتیک بر اساس تفسیرهای یونگ و مکتب روانشناسی او است. چنانچه کسی با علم روانشناسی مأنوس باشد، بیشبهه میداند که کوششهای کارل یونگ، جدا از فروید، از باارزشترین کوششهایدر حیطه روانکاوی است.
نکتهای که کوششهای یونگ را از دیگر روانشناسان مجزا میکند، پرداختنِ او به مقولاتی مثل ناخودآگاه، قوه تخیل و روح (Soul) و یا بهعبارتی همان گرایشهای دیونیسوسی به تعبیر نیچه است. بیشک علاقه زیاد یونگ به اساطیر هم از همین گرایش ناشی میشد. اسطوره و بهمعنای جامعتر، ادبیات، در حقیقت اسکلت علم روانشناسی را تشکیل میدهد، چرا که بهترین و موشکافانهترین روش بررسی و تحلیل کنشهای انسانی مطالعه شخصیتهای زمانها و اسطورهها است.
در این کتاب از اسطوره عاشقانه تریستان و ایزولت برای تحلیل مقوله رمانس استفاده شده است. در این اثر بر نمادها و نشانههای این اسطوره بهمنزله سرمنشأ دریافت روانشناختی تأکید شده است.
اسطوره تریستان و ایزولت یکی از گیراترین و پررمزورازترین داستانهای رمانتیک است که تاکنون نوشته شده است. به این اسطوره همیشه در طول تاریخ توجه چشمگیری شده است و همین نکته نمایانگر آن است که این داستان چیزی بیش از یک داستان تکراری و درحقیقت بارها از نو نوشتهشدهی عشق است و به عبارتی بازتاباننده نیاتی است که در عمق احساسات عشقورزانه انسان نهفته است. این اسطوره در هر زمانی الهامبخش بسیاری از هنرمندان بوده است و ریچارد واگنر اپرای خارقالعادهای بر اساس آن ساخته است.
فایل نمونه رو خوندم. علاقهمند شدم بقیه کتاب رو هم بخونم. ترجمه خوبی داره و به نظر میاد مترجم، دانش و شناخت خوبی از روانشناسی داره. در متن، اشکالات متعدد و یکسانی وجود داره که نمیدونم از کجا به وجود
عشق رمانسگونه علیرغم نام باشکوه و ظاهر آرمانیاش، روابط را به سطح بسیار پیچیدهای کشانده که در مواجهه با آن اغلب فرسوده میشویم و ما را در دایرهی ''یافتن عشق حقیقی'' سرگردان میکند.نویسنده با توجه ویژه به رویکرد کهنالگویی یونگی
زمانی با این کتاب اشنا شدم که خودم یه رمانس و به پایان رسونده بودم اصلا حال روحی خوبی نداشتم. هزار سوال بی جواب در سرم می چرخید با این کتاب به ارامش رسیدم جواب تمام که نه اما بیشتر
موضوع کتاب جذاب است و پرداخت جالبی دارد. ترجمه هم روان است، اما آخر بسیاری از کلمات که نقش اسمی دارند یک "م" اضافه شده که هرچه تلاش کردم متوجه نشدم یعنی چه؟ مثل: گرایشم با یک ضمه... .
واقعا کتاب خوبیه در مورد عشق نگاه جدیدی به من هدیه کرد که هرگز از این دریچه به اون نگاه نکرده بودم بسیاری از مسائل مربوط به روابط را بدون انکار کردن بازگو میکند و به شما کمک میکند در
جزو بهترین کتابهایی بود که در رابطه با احساسات خوندم و جواب خیلی از سوالاتم در این زمینه رو پیدا کردم.کتاب ترجمه ی روان و خوبی داره و واقعا پیشنهاد خوندنش رو به همه ی دوستان فرهیخته ی کتابخوان و
رابرت الکس جانسون در زمینه احساسات و عواطف خیلی تخصص داره.
به نظر من ترجمه این کتاب اینقدرها که در دیگر نظرات بود روان نیست و یا شاید اشتباه چاپی زیادی دارد.درک کلمات و جملات سخت است.ومخاطب را راغب به ادامه دادن کتاب نمی کند.
یونگ امروزه شبهِعلم محسوب میشه.