کتاب عشق آگاهانه
معرفی کتاب عشق آگاهانه
کتاب عشق آگاهانه (انرژی جنسی و آفرینندگی)، حاصل تراوشات ذهنی جورج ایوانویچ گورجیف نویسنده و متفکر ارمنستانی در رابطه با موضوع عشق و گونههای متفات آن است. ا. آر. اوراژ، جان بِنِت یکی از شاگردان گورجیف بود و صحبتهای گورجیف در رابطه با این موضوع را به رشته تحریر درآورد. رویا منجم این کتاب را به فارسی ترجمه و نشر علم آن رابه چاپ رسانده است.
درباره کتاب عشق آگاهانه (انرژی جنسی و آفرینندگی)
کتاب عشق آگاهانه (انرژی جنسی و آفرینندگی)، شامل تفکرات جورج ایوانویچ گورجیف در رابطه با عشق است. این متفکر عشق را به 3 بخش عشق تنانه، عشق عاطفی، عشق ذهنی و عشق آگاهانه تقسیم میکند. نظرات این متفکر ارمنستانی نسبت به موضوع عشق توسط یکی از شاگردانش به نام اوراژ در کتاب عشق آگاهانه به رشته تحریر درآمده است.
جملاتی از کتاب عشق آگاهانه و انرژی جنسی و آفرینندگی
مردمان به ندرت به عشق آگاهانه دست مییابند، اما آن را میتوان در رابطه با مردم و موجودات مورد علاقهاش در میان جانوران و گیاهان روشنگری کرد. رام کردن اسب و سگ و جداکردن آنها از حالت طبیعی آغازینشان، کاشت و برداشت گل و درختان میوه ـ اینها نمونههایی از شکل ابتدایی عشق آگاهانه است. ابتدایی به این خاطر که انگیزهی آن هنوز خودمدارانه و سودجویانه است. به طور خلاصه، مردم استفادهای شخصی از اسب اهلی و درختان میوهی کشت شده میکند؛ و نمیتوان گفت زحمتی که روی آنها میکشد فقط به خاطر عشق است. انگیزهی عشق آگاهانه در حالت رشدیافتهاش، آرزوی رسیدنِ معشوق به کمال شخصی است، مهم نیست که پیامدهایش برای عاشق چه باشد. عاشقِ آگاه میگوید: "بگذار به حد کمال، خودش باشد، من چه اهمیتی دارم؟ برای آنکه او به بهشت برود من حاضرم به جهنم بروم." «برای خواندن جملات بیشتری از کتاب عشق آگاهانه (انرژی جنسی و آفرینندگی) بخش نمونه کتاب را رایگان دانلود کنید.»
درباره جورج ایوانویچ گورجیف
جورج ایوانویچ گورجیف عارف، نویسنده و متفکر ارمنستانی است. تاریخ دقیق تولد وی مشخص نیست، اما گفته میشود وی در سالهای 1866 تا 1944 میلادی زندگی کرده است. گورجیف در کارس بزرگ شد و در جوانی به مناطق مختلف دنیا از جمله آسیای مرکزی، مصر و رم سفر کرد و در سال 1912 مجدد به روسیه (مسکو) بازگشت. در این دوران نخستین شاگردان به دور جورج ایوانویچ گورجیف جمع شدند. همچنین در همین سال وی با جولیا اوستروسکای لهستانی در سنتپترزبورگ ازدواج کرد. از این پس همواره شاگردان متعددی به دور این عارف بزرگ روسی بوده و وی آنها را تربیت کرد.
گورجیف باور داشت که مردمان نمیتوانند واقعیت را در حالات در جریان خود ببینند زیرا آگاهی ندارند، بلکه بیشتر در حالت «خواب بیداری» هیپنوتیسمی زندگی میکنند. وی معتقد بود :مردمان در حالت نمونهوارشان به صورت ماشینیهای خودکار ناخودآگاه زندگی میکنند، اما میتوان «بیدار شد» و گونهی به کلی متفاوتی از مردم (آدم) شد.
گورجیف در دوران زندگی خود کتابهایی تالیف کرد، اما اغلب کتابهای این متفکر، نوشتههایی است که شاگردانش از وی نقل قول کرده اند.
چقدر جالب من بدون اینکه متوجه باشم سالهاست مثل گورجیف میندیشم. اولین کتابی بود که از ایشون خوندم ولی بینهایت سطر به سطر این کتاب برای من آشنا و قابل فهم بود. ممنونم طاقچه ممنونم مترجم
سلام چطور میتونم نسخه چاپی کتاب رو سفارش بدم