دانلود و خرید کتاب دانش شادی‌بخش فردریش نیچه ترجمه رؤیا منجم
تصویر جلد کتاب دانش شادی‌بخش

کتاب دانش شادی‌بخش

معرفی کتاب دانش شادی‌بخش

«دانش شادی‌بخش» یکی از آثار فیلسوف بزرگ آلمانی، فردریش نیچه است. نیچه فیلسوفی عصیانگر بود که باورها و ساختارهای مسیحیت و اخلاق سنتی را دچار چالش های بنیادی کرد. او باوری عمیق به آفرینش‌گری، زندگی، تندرستی و واقعیات دنیا داشت. اساس فلسفه او ایده تایید و تصدیق زندگی است. دانشمندان معمولا نیچه را اولین فیلسوف اگزیستانسیالیست می‌دانند. فلسفه نیچه الهام‌بخش چهره‌های راهنما و راهبر فرهنگی مثل شاعران، نویسندگان، نقاشان، روان‌شناسان، جامعه‌شناسان و انقلابیون اجتماعی و حتی رقاصان بوده است.

نیچه در «دانش شادی‌بخش» پاره‌ای از ایده‌های وجودی که با نام او شهرت گرفته و مطرح شده‌اند را آورده است. او در این اثر ایده‌هایی همچون اظهار مرگ خدا (God is dead ) و نظریه‌ی بازگشت جاودان را خلق می‌کند.

​​این کتاب از علم و دانشی دفاع می‌کند که برای انسان مانند شعر و موسیقی شادی بخش است. نیچه چنین علمی را معرفت ویژه‌ای می‌داند فراتر از شناخت عقلی و استدلالی. این معرفت شهودی بر دل و الهام استوار  است.

«دانش شادی‌بخش» از خصوصی‌ترین نوشته‌های نیچه است که ان را به دوست یا معشوقی به اسم سالومه تقدیم کرده است که در بهبود بیماری او  و برگرداندنش به زندگی نقش موثری داشت:

«نیرومندترین و دیوسرشت‌ترین روح‌ها تاکنون بیشترین تلاش را برای پیشبرد مردمیّت از خود نشان داده‌اند: بارها و بارها آتش شوروشوقی را شعله‌ور کرده‌اند که رو به خاموشی گذاشته بوده ـ جامعه‌ای که نظم بر آن حاکم است، شوروشوق را به خواب می‌فرستد ـ و بارها و بارها حس مقایسه، ناسازگاری، لذت از آنچه تازه، پرتهور و ناآزموده است را از نو بیدار کرده‌اند، مردمان را واداشته‌اند تا آرایی را در برابر آرایی، قالبی را در برابر قالبی دیگر به رقابت کشانند. معمولاً به زورِ جنگ‌افزار، به زمین انداختن نشانگرهای مرز، با زیرپاگذاشتنِ پارسایی‌ها و پرهیزکاری‌ها ـ اما از این گذشته به یاری ادیان و اخلاقیت‌های نو. در هر آموزگار و موعظه‌گرِ موضوعات نو، با همان گونه‌ای از «بدنهادی» رویاروی هستیم که کشورگشایان را ننگین می‌کند، حتی اگر تجلی‌اش رندانه‌تر باشد و بی‌درنگ ماهیچه‌ها را به جنبش درنیاورد، و بنابراین فرد را تا به آن اندازه ننگین نکند. با وجود این، آنچه تازه و نو است، همواره دیوسرشت است، همان چیزی است که می‌خواهد بر مرزهای و پرهیزکاری‌های گذشته چیره شود و آنها را سرنگون کند،، تنها چیزی خوب است که دیرینه است.»​

معرفی نویسنده
عکس فردریش نیچه
فردریش نیچه
آلمانی | تولد ۱۸۴۴ - درگذشت ۱۹۰۰

فردریش نیچه فیلسوف بزرگ قرن نوزدهم میلادی و خالق آثاری مانند فراسوی نیک و بد است که اثری ویژه در تکوین اندیشه و روشنفکری روزگار نو در غرب گذاشت. او که ابتدا به لغت‌شناسی تمایل نشان داد، خیلی زود و در آغاز جوانی کرسی استادی دانشگاه بازل را در این رشته به خود اختصاص داد. او در همان سنین جوانی به فلسفه اشتغال یافت و آثار سترگ فلسفی خویش را برای اندیشه‌ی تشنه‌ی بشر در روزگار پسامدرنیته به ارمغان آورد. همچون شکوفایی‌اش، زوال عقل و خاموشی او نیز خیلی زود و در سن ۴۵ سالگی آغاز شد.

عبدالله سلیمانی
۱۳۹۹/۱۲/۱۹

ترجمه اشوری داریم این خانم چرا زحمت به خودش داده ترجمه سراسر غلط با نثر سست کرده متاسف برای ناشری که کاغذ را حرام کرده وخیانت به خواننده کرده

حسین
۱۳۹۹/۰۱/۱۳

ترجمه‌ی بد، علائم نگارشی بد.

پیمان محمدی
۱۳۹۹/۰۹/۲۹

خود کتاب بسیار با ارزشه اما ترجمه بشدت ضعیف گاها اصلا معلوم نیست چی نوشته ترجمه جلال آل احمد بسیار بهتره

baktash99
۱۳۹۹/۰۹/۲۹

ترجمه یک فاجعه به تمام معناست! وحشتناکترین ترجمه ای که در تمام عمرم دیدم!!! واقعا من موندم این خانم چه اصراری دارند کتب فلسفی مهم رو ترجمه کنند؟! و ناشر کی بوده که اجازه داده چاپ بشه این مهملات؟

تندبادنیمه شب
۱۳۹۹/۰۴/۰۳

متاسفانه این مترجم به هیچ عنوان در حد کتاب های فلسفی نیست ، چه نیچه چه والتر بنیامین

با نزدیک‌بینی معمول، و تنها از پنج قدمی، تقسیم سریع همسایگانمان به مردمانِ سودمند و زیانبار، خوب و دیوسرشت بس آسان است، اما در هر سنجش کلامی، هنگامی که در کل برای مدت زمانی کمی طولانی‌تر به اندیشه می‌نشینیم، نسبت به این تقسیم‌بندی شُسته‌رُفته بدگمان می‌شویم و سرانجام رهایش می‌کنیم.
arman eghbali
اندیشمند، نیازی به آفرین‌گویی و دست زدن ندارد
پویا پانا
«جایی‌که خنده و شادی وجود دارد، اندیشیدن به هیچ دردی نمی‌خورد»
پویا پانا
بزرگ‌ترین خطر برایت در کجا نهفته است؟ ـ در دلسوزی.
پویا پانا
مگذار من‌ات زیادی باد کند حباب می‌ترکد با یک خش
پویا پانا
زندگی، مردنی درازمدت است.
پویا پانا
در روابط خود با مردمانی که احساسات‌شان را بروز نمی‌دهند، باید بتوانیم ریاکار باشیم: آنها از هر کسی که مچ‌شان را به هنگام مهربانی، پرشوری یا سرحالی بگیرد، به یک باره متنفر می‌شوند، انگار که رازهایشان را دیده است. اگر می‌خواهید در چنین لحظاتی احساس خوبی به آنها بدهید، باید آنها را بخندانید یا گوشه‌ای سرد ولی همراه با شوخ‌طبعی به آنها بزنید، آن‌گاه احساس‌شان یخ می‌زند و بر خودشان چیره می‌شوند.
پویا پانا
اما شاید این نیرومندترین جادوی زندگی است: با حجابی از امکانات زیبا پوشیده شده که با رشته‌های طلا بافته شده ـ نویدبخش، با ایستادگی، شرم، به سخره گیرنده، دلسوز و فریبنده. بله، زندگی یک زن است!
PEIMAN
مردمانی که در دوران فساد زندگی می‌کنند شوخ و اهلِ تهمت و افترا می‌شوند. آنان با شیوه‌هایی از کشتن آشنا هستند که نه به دشنه نیاز دارد و نه به حمله، از این گذشته می‌دانند آنچه خوب به زبان آورده، باور می‌شود.
پویا پانا
اکنون دیگر هیچ‌چیز سیراب‌مان نمی‌کند!
پویا پانا
مردی که مانند زن عشق بورزد، برده می‌شود، اما زنی که مانند زن عشق بورزد، زن کمال‌یافته‌تری می‌شود...
پویا پانا
هر چه بی‌اعتمادی بیشتر، فلسفه بیشتر.
پویا پانا
در انزوا زندگی کن تا بتوانی برای خود زندگی کنی. در نادانی و بی‌خبری از آنچه که مهم‌ترین برای عصر و زمانهٔ توست، روزگار بگذران! پوستِ دست‌کم سه سده را میان خود و امروز بگذار! و بگذار جاروجنجال امروز، سر و صدای جنگ‌ها و انقلاب‌هایی برایت تنها یک نجوا باشد.
پویا پانا
علم به کسانی ضربه می‌زند که تنها نگاهی سطحی به آن می‌افکنند، انگار که رهگذرند
پویا پانا
کسانی که می‌دانند ژرف هستند، برای رسیدن به روشنی و وضوح تلاش می‌کنند. کسانی که دوست دارند از دیدِ جمع ژرف بنماید، برای رسیدن به ابهام و پوشیدگی می‌کوشند. زیرا جمع هر چیزی را که نتواند ته آن‌را ببیند، ژرف می‌پندارند
پویا پانا
در درازمدت‌ترین دورهٔ هستی مردمی، چیزی وحشتناک‌تر از احساس تنهایی نبود. تنها بودن، تجربهٔ چیزها به تنهایی، فرمانبرداری نکردن و فرمان نراندن، فرد بودن ـ لذت نبود، مجازات و کیفر بود، فرد «به فرد بودن» محکوم می‌شد.! آزادی اندیشه، خود دردسر و ناراحتی پنداشته می‌شد. در حالی‌که ما قانون و پیروی را به صورت اضطرار و باخت تجربه می‌کنیم، این منیّت بود که در گذشته به مثابهٔ چیزی دردناک و به صورت تیره‌روزی واقعی تجربه می‌شد.
پویا پانا
مردم (آدم) با اشتباهاتش آموزش و پرورش یافته است. نخست همواره خود را تنها به شکلی ناکامل می‌دید، دوم صفات و نسبت‌های ساختگی به خود می‌داد، سوم خود را در ارتباط با جانوران و طبیعت در جایگاه و مرتبه نادرستی می‌گذاشت، چهارم پیوسته جداول تازه‌ای برای خوبی‌ها نوآوری می‌کرد و همواره آنها را برای مدتی به صورت ابدی و نامشروط می‌پذیرفت، در نتیجهٔ آن، زمانی این و زمانی آن تکانه و حالت مردمی، جایگاه اول را پُر می‌کرد و به دلیل ارزش و اعتبار بسیار بالایی که می‌یافت، بزرگ داشته می‌شد. اگر اثرات این چهار اشتباه را از میان ببریم، باید مردمیّت، مردم بودن و «بزرگ‌منشی مردمی«را هم از میان ببریم.
پویا پانا
اما تنها با این آگاهی که خواب می‌بینم و باید به خواب دیدن ادامه بدهم، مبادا که تلف شوم.
Liam

حجم

۵۲۰٫۵ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۴۰۰ صفحه

حجم

۵۲۰٫۵ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۴۰۰ صفحه

قیمت:
۸۰,۰۰۰
۵۶,۰۰۰
۳۰%
تومان