کتاب شیر و خورشید، راه و رسم دنیا
معرفی کتاب شیر و خورشید، راه و رسم دنیا
نیکلا بوویه، جهانگرد سویسی، در سال ۱۹۲۹ در نزدیکی ژنو به دنیا آمد. او در خانوادهای فرهنگی و روشنفکر پرورش یافت و از جوانی دغدغهٔ سفر و شناخت دنیا و مردم آن را داشت، بنابراین از هفدهسالگی به سفر پرداخت و سی سال به این کار ادامه داد.
حاصل این جهانگردی چهار سفر بزرگ به اقصینقاط جهان است که شرح آن را در چهار کتاب مجزا آورده است.
یکی از این کتابها «راهورسم دنیا» است که به توصیف تجارب و دیدههای نیکلا از سفری میپردازد که خود آن را «راه خیبر» نام میدهد و از سال ۱۹۵۳ تا ۱۹۵۴ ادامه مییابد.
در این سفر نیکلا به همراه دوستش، تییری، سوار بر فیات توپولینو خود از کشورهای ایران، ترکیه، و پاکستان دیدن میکند. این سفر که از یوگسلاوی آغاز شده به افغانستان ختم میشود.
نیکلا معتقد بود که «سفر احتیاج به دلیل ندارد، بلکه خودش دلیلی کافی است. هر مسافر در ابتدا خیال میکند که سفر را خواهد ساخت، اما دیری نمیگذرد که متوجه میشود این سفر است که او را میسازد.»
کتاب حاضر ترجمهٔ بخشی از راهورسم دنیا است که به تجارب و مشاهدات نیکلا در ایران اختصاص دارد. این کتاب به چند دلیل یکی از مهمترین سفرنامههایی است که به ایران پرداخته: قدرت نویسندگی نیکلا بوویه، دید و شناخت متفاوت او با دیگر جهانگردان، توصیفهای بدون پیشداوری او از ایران سالهای دهه ۲۰ که بسیار جذاب و دلنشین است.
حجم
۲۲۳٫۹ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۷
تعداد صفحهها
۷۶ صفحه
حجم
۲۲۳٫۹ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۷
تعداد صفحهها
۷۶ صفحه
نظرات کاربران
یادداشتهای سفر دو تا دوست سوییسی که روی ماشینشون نوشتهاند: «گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید / هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور» برای اونهایی که به اندازه کافی حوصله داشته باشن، حرفهای تازه زیادی
کتاب اصلا کشش نداره و خیلی زود خستتون میکنه
یه توضیحی انتشارات یا طاقچه راجب تعداد صفحه کتاب بده سایت نوشته ۱۴۰ صفحه طاقچه نوشته ۷۶ صفحه چرا تعداد صفحه نسخه الکترونیک کمتره؟🤔
اصلا جمله بندی درستی هم حتی نداره
خوب بود ولی متاسفانه ترجمه جالبی نداشت.
کتاب خوبی بود، ماجراهای جالبی این دو دوست پشت سر میذارن.