کتاب طلابازی
خواندن نظراتمعرفی کتاب طلابازی
«طلابازی» رمانی نوشته امیرحسین شربیانی، نویسنده معاصر ایرانی است. شربیانی بیشتر بهخاطر فعالیتهایش در فضای مجازی شناخته شدهاست. این اثر داستان ۱۷ روز از زندگی جوانی ساکن تهران به نام پیمان را روایت میکند.
پیمان در بازار تهران یک مغازه جواهرفروشی خاص دارد که آن را عکسهای قدیمی تزئین کرده است. روزی دختر و پسری جوان که معلوم نیست دوست یا زن و شوهرند برای خرید یک سرویس جواهرنشان برای تولد دوستشان به مغازه او میآیند. بعد از خرید هنگام گرفتن پول، شبکه شتاب از کار میافتد و پیمان برای این که مشتری نپرد، میگوید سرویس خریداری شده را خودش تا شب به خانه آنها خواهد برد. اما وارد شدن به خانه اشکان و سایه پای پیمان را به دنیای جدیدی با رابطههای تازه بازمیکند:
دعوتم کرد بروم تو. باز همان حس دوگانه سراغم آمد. اما دلم خوش بود که عصرهای خستهکنندهٔ باشگاه را بد جایی تلف نکردهام. از پسِ چند نفر اول برمیآمدم. اما این رولکس اصلِ چندمیلیونی چی؟ خانه دوبلکس بود و پلههای وسط هال مثل مار گرد میشد تا بالا. نفر اول آمد سمتم. اسمش عسل بود. دستمالسرِ عسلیرنگ با آرم نایک بسته بود به موهای بافتهشدهٔ هایلایتش. گردنبند ورساچهٔ سفید انداخته بود و موقع معرفی کردن با دو انگشت دامنش را نیموجب کشید بالا. وقتی بهم خوشامد گفت. دومی که اسمش رومینا بود از تو آشپزخانه ظاهر شد، مطمئن شدم از پس هیچکدامشان برنمیآیم.
هدف شربیانی در این رمان بیان داستانها و ماجراهایی زیر پوست فضای شهری امروزی است.
داستانهای غریب، مردمان عادی
عشق و بانوی ناتمامامیرحسن چهلتن
مارونبلقیس سلیمانی
سایه تاریک کاجهاغلامرضا رضایی
۲۵,۰۰۰۵۰%
کتابو یه نفس خوندم. اولش فکر کردم تو قد و قواره رمان نیست ولی هر چی جلوتر رفتم داستان انسجام بیشتری گرفت. و شخصیت ها حساب شده تر دیده شدن . تم بازی تو همه رمان حاکم بود حتی تو
اولین کار بود که از این نویسنده خوندم ولی به دیگران پیشنهاد نمی کنم چون نه در فرم نه در موضوع نه در زبان چیز خاصی برای ارائه نداشت و به نظرم ارتباط پساملن و اشکان اصلا درست پرداخت نشد
کتابی با سوژه وموضوعی جدید وپرداختی عالی
خیلی خسته کننده...کشدار...نیمه کاره گذاشتم...