کتاب برکهی شیطان
خواندن نظراتمعرفی کتاب برکهی شیطان
رمان «برکه شیطان» اثر خانم ژرژ سان، نویسنده سرشناس فرانسوی است. او در قرن نوزدهم میزیست و یکی از تاثیرگذارترین نویسندگان آن دوران و مهمترین نویسنده زن فرانسه بود. او نخستین نویسندهای بود که زندگی کارگران و کشاورزان و کودکان را در رمانهای خود به تصویر کشید و گونهای از رمان را به نام رمان روستایی نوآوری کرد. او توانست تصویر کلیشهای از زنان، کارگران، دهقانان و طبقات فرودست را تغییر دهد. صورت روایی داستانهای او، آداب و رسوم و سنتهای اجتماعی منطقهی سکونت کودکیاش را که با وقوع انقلاب صنعتی رو به نابودی بود، به تصویر میکشد.
سان از پیشگامان ادبیات فمینیستی بود. شخصیت قدرتمند، زندگی نامتعارف، دیدگاههای رادیکال سیاسی و استعداد ادبی ساند او را به شخصیت افسانهای در ادبیات فرانسهی زمان خود و پس از آن بدل کرده است. او در زمان خود از پر فروشترین نویسندگان فرانسه بود و در محبوبیت و تعدد و تنوع آثار با ویکتور هوگو رقابت میکرد.
سان بیش از ۷۰ رمان، ۲۶ داستان کوتاه و بیشمار مقاله نوشت. ۲۵ نمایشنامهی او در زمان حیاتش روی صحنه رفت. علاوه بر این، از او زندگینامه و مجموعهنامه نگاریها با افراد مختلف نیز برجای مانده است.
رمان «برکه شیطان» روایتی عاشقانه و سرشار از ماجرا است. روایتی از عشقهای به زبان نیامده و سرنوشتی که هر لحظه اتفاقی تازه بر سر راه انسان میگذارد.
ژرمن مرد جوان روستایی به تازگی همسر خود را از دست داده است. او سه فرزند دارد که هنوز به مراقبت مادرانه نیاز دارند، پدر زن ژرمن به او پیشنهاد می کند با بیوه ای همسن و سال خودش که تمکن مالی هم دارد ازدواج کند. در همین زمان پیرزنی که در همسایگی پدر زن ژرمن است قصد دارد دختر نوجوانش را برای کار به شهر دیگری بفرستد و از ژرمن خواهش میکند این کار را برای او انجام دهد. همسفر شدن ژرمن و دختر شانزده ساله و دیدن رفتارهای محبتآمیز او با بچههایش، علاقهای در دل ژرمن نسبت به دختر ایجاد میکند.
ژرژ سان در این رمان، با قلمی رئالیستی و گیرا و روان، به مسائل مردمی، مشکلات طبقات پایین جامعه، فقر روستاییان، ظلم طبقهی مالک و مشکلات مربوط به زنان پرداخته است.
سنتائور
فرشتگان در منظومه الهیات آگوستین قدیسالیزابت کلاین
اقلیم داستانرضا صادقی شهپر
آنتولوژی شعر اجتماعی ایرانحافظ موسوی
جادوی قصه ها در هزار و یکشبمسعود میری
مواعظی درباره سفر پیدایشاریگن .
راز عمارت سرخای. ای. میلن
خاک آمریکاجنین کامینز
داستان در مورد مرد کشاورزی هست که با بدر و مادر زنش زندکی میکند و زنش رو از دست داده و دنبال یک زن برای خودش تو روستای اطراف میکردد وسطا جذاب تر میشه وسطای داستان میفهمی که قرار جه اتفاقی
نویسنده کتاب یه زمانی معشوقه من بود😎
یه کتاب کلاسیک، از نظر من موضوعش جالب نبود
متأسفانه امروزه خیلی کمتر به آثار ژرژ ساند پرداخته میشود، آنچنان که تا این اثر را یافتم، نشستم به مطالعه و حالا، با اتمام این کتاب باید بگویم بیشتر از اینکه از متنِ سادهی قصه و نگاه نویسنده بخواهم انتقاد