معرفی کتاب آشیان عقاب
«آشیان عقاب» نوشته کنستانس هِوْن(۱۹۹۵-۱۹۱۱)، نویسنده انگلیسی است. این رمان در دوران روشنگری(رنسانس) در اروپا میگذرد و تحولات اجتماعی پرشتاب آن روزگار، تحول جایگاه زن در اجتماع و رشد جایگاه اندیشه و خرد را به تصویر میکشد.
دوشیزه فراولاین، قهرمان داستان، یک دانشجوی جوان موسیقی و نوازنده پیانو است. او که پدر و مادرش را از دست داده به ناچار به اتریش و نزد مادربزرگش به قصر آشیان عقاب میرود. زندگی مادربزرگ نمودی از اشرافیتی در حال فروریختن است.
در بریدهای از این کتاب میخوانیم:
نمیدانم کنت فن برنشتاین به پسرش چه گفته بود، اما وقتی در سر میز صبحانه با آنها روبرو شدم کنراد کم حرف بود و با من با ادب و تعارفی که درخور میهمان پدرش بود برخورد کرد. من از این بابت سپاسگزار بودم، هر چند همچنان از او احتیاط میکردم. بیشتر کنت بود که حرف میزد، و ضمن صحبت من علت باز آمدن نامنتظر پسرش را دریافتم. از قرار آن سال در اروپا شورش در همه جا دامنه گرفته بود، از میلان گرفته تا وین و بوداپست.
کنت گفت: «وقتی کارگر کارخانه فکر میکند که میتواند قوانین خودش را به کارفرما دیکته کند و به عمارت حکومتی حمله ببرد و دست به غارت و چپاول و کشت و کشتار بزند تا به خواستهایش گردن بگذارند، من نمیدانم کار این دنیا به کجا خواهد کشید.»
میدانستم که مدتهاست اتریشیها ولایات شمالی ایتالیا را اشغال کردهاند، و مثل هر قدرت فاتحی بسیار مورد تنفرند. با قدری تردید گفتم: «ایتالیاییها شاید میخواهند خودشان خودشان را اداره کنند.»
«نه، عزیزم، مردمی هستند بیقرار و بیوجود، که حتی از اداره یک کودکستان هم عاجزند ـ کنراد، درست میگویم؟»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب آشیان عقاب و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | آشیان عقاب |
جمهوری کلاغ هاژوزه کاردوزو پیرس
از زیتون زار تا دشت گوزنفرزاد کریمی
باکوی زیرزمینی در وادی عشق و مبارزهمحمدسعید اردوبادی
بالاتر از سیاهیوحید اکبری

این کتاب فوق العاده ست. پیشنهادم ایته: هرکسی که این کتاب رو نخونده حتما حتما بخونه. یه رمان عاشقانه ی هیجان انگیز تو مایه های برباد رفته.
این کتاب را در دوره نوجوانی خوانده بودم ...این ترجمه به نسبت ترجمه قبلی که خوانده بودم خوب نبود و همین طور کتاب خیلی سانسور شده بود ..
کتاب در مورد یک دختر نوازنده است که عاشق یه مرد با فاصله ی سنی زیادی از خودش میشه مردی که چندان خوش چهره نیست ولی ادم خوش مشربی هست و یه دختر نوجوان هم ازدواج قبلیش داره که لوسه...بیشتر
سلام کتاب داستان خوبی دارد، اما متاسفانه ترجمه اش اصلا خوب نبود، ودر بعضی از داستان جملات بی ربطی استفاده شده بود که ادم را گیج میکرد، در ضمن در نوشتار هم خیلی غلط داشت، واقعا باعث تاسف است بخاطر همین توصیه...بیشتر
یه رمان عالی 👌❤️
داستانش رو دوست داشتم با اینکه شباهتی به جین ایر نداشت ولی یاد آور اون کتاب میشد