کتاب آنگوشهی دنج سمت چپ
۳٫۵
(۱۱)
خواندن نظراتمعرفی کتاب آنگوشهی دنج سمت چپ
«گاهی توی ماشینها را نگاه میکنم. دو نفری که جلو نشستهاند بهمحض اینکه از کنارم عبور میکنند شروع به حرف زدن میکنند یا دیالوگ کوتاهی بینشان رد و بدل میشود. من مطمئنم که حداقلش دربارهٔ دویدن حرف میزنند که من باعثش شدهام. خیلی برایم لذتبخش است. بهخصوص اگر یکی از آن دو نفر زنی باشد و لبخند محوی هم بزند. با اینکه تنها دویدن را دوست دارم، با اینکه مسیرهایی را انتخاب میکنم که با آدمها روبهرو نشوم، با اینکه ساعاتی را برای دویدن انتخاب میکنم که خلوتترین ساعات شبانهروز هستند، همیشه یکجور نیاز به دیده شدن در وجودم هست. حتا وقتی تا کیلومترها ماشینی دیده نمیشود و اتوبان خالی خالی است، همیشه فکر میکنم کسی هست که مرا میبیند.»
مهدی ربی، نویسندهٔ این کتاب، متولد اهواز است. به گفتهٔ خودش، یک ماه پیش از جنگ (یعنی مردادماه ۱۳۵۹) به دنیا آمد. مقطع کارشناسی را در رشتهٔ حسابداری و کارشناسی ارشد را در رشتهٔ ادبیات نمایشی سپری کرد و دکتری را در رشتهٔ فلسفهٔ هنر هم به پایان رسانده است.
«آن گوشهٔ دنج سمت چپ» در سال ۱۳۸۶ برگزیده جایزهٔ ادبی «روزی روزگاری» شد. دقت و ظرافت نظر او، چه در توصیفات داستان و چه در انتخاب موضاعاتش، خواننده را خیلی سریع با خود همراه میکند و در فضای داستان قرار میدهد. مهدی ربی پیش از «آن گوشهٔ دنج سمت چپ»، داستان و نمایشنامه مینوشت که برای داستان «قربانی ابراهیم» جایزهٔ ادبی اصفهان را از آن خود کرده است. مهدی ربی، تا کنون دو کتاب منتشر کرده است. کتاب دیگر او، «برو ولگردی کن رفیق» است که دو سال پس از انتشار همین کتاب توسط نشر چشمه منتشر شده است.
نوبت سگ ها
سروش چیت ساز
شب ممکنمحمدحسن شهسواری
شرط بندی روی اسب مسابقه و قصه های دیگرامیرحسین خورشیدفر
کلمه ها و ترکیب های کهنهمحمدحسن شهسواری
جیبهای بارانیات را بگردپیمان اسماعیلی
جیرجیرکاحمد غلامی
باغ اناریمحمد شریفی نعمتآباد
رولت روسی و هشت داستان دیگرکامران محمدی
زخم شیرصمد طاهری
گراف گربه، همیشه از راهی که میآید، کسی میرودهادی تقیزاده
خانه کوچک ماداریوش احمدی
پوکه بازکورش اسدی
حجم
۸۲٫۷ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۵
تعداد صفحهها
۱۰۰ صفحه
حجم
۸۲٫۷ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۵
تعداد صفحهها
۱۰۰ صفحه
قیمت:
۲۲,۰۰۰
۱۱,۰۰۰۵۰%
تومان
نظرات کاربران
بد نیست؛ اما خیلی معمولیه. خیلی. بهنظر من این برای داستانهای کوتاه، یه اشکاله که معمولی باشن. داستان کوتاه یک ایدهی خلاقانه است و باید به یک بهانهی موجز آفریده بشه. این کتاب اینطور نیست.
عالیه خیلی کتاب خوبیه
من چند سال پیش این کتاب رو خواندم. توی لیست کتابای خوب نوشتم که اگر فرصت شد باز دوباره بخونمش.
مجموعه داستان کوتاه. عالی. فضاسازی و پیرنگ هر داستان معرکه بود.
برا خلاصه کتاب پنج ستاره