کتاب گیسوف
خواندن نظراتمعرفی کتاب گیسوف
«گیسوف» مجموعه ده داستان کوتاه به قلم «مرتضی کربلایی لو» نویسنده رمان و داستانکوتاه است. «مرتضی کربلایی لو» برنده جایزه ادبی گلشیری، جایزه مهرگان و چندین جایزه معتبر ادبی دیگر است.
داستانهای خواندنی این مجموعه، به مشکلات زنان، موسیقی، ممیزی در ادبیات داستانی، مشکلات اجتماعی و فرهنگی روز ایران و همینطور نقد شرایط حوزههای علمیه میپردازد.
قسمتی از کتاب: «دیشب خلاف همیشه که بهخاطر مزاج سوداییاش نمیتواند در وسایل نقلیه بخوابد خوب خوابیده بود. کوپه تمامِ طول سفر خالی بود و یک کوپهٔ خالی بیشتر از یک کوپهٔ پر از نَفَسِ مسافران، آدم را به خواب میکشاند، با تکانههای گهوارهوار واگن، دیگر بیشتر. تا از ورود مسافری جدید ناامید شد در را قفل کرد و دراز کشید و...»
عشق گوش، عشق گوشوار
هشتاد سال داستان کوتاه ایرانی (جلد دوم)حسن میرعابدینی
رمان اسطوره ایسیدعلی قاسمزاده
باواریاهادی تقیزاده
۹,۰۰۰۷۰%
این اولین بار بود کربلاییلو خواندم... داستانهایش را نفهمیدم و شاید هم دقیق نشدم تا بفهمم. ولی به عشق قلم و زبان جذابش تا تهش را خواندم و شاید دوباره به همین خاطر بخوانم.
داستان ها بی محتوا و مضمون
تا نیمه کتاب خواندم و رها کردم. جز داستان نخست که ایدهای جذاب با پرداختی قابل قبول داشت باقی داستانهایی که من خواندم ایدههای ناقص بودند با رودهدرازیهای حوصلهسربر از توصیف نحوه ورود و خروج یک زوج جوان به کافه با