کتاب آوای وحش
معرفی کتاب آوای وحش
«جک لندن» (۱۹۱۶-۱۸۷۶) نویسنده محبوب و شهیر آمریکایی، اولین نویسندهی موفق طبقهی کارگر ایالات متحده بود که شیوهی نگارش شیرین، روان و جذاب و توانایی او در نوشتن بیش از یک هزار کلمه در روز باعث شد تا در مدت ۱۸ سال آثار مشهور بسیاری را خلق کند. پرکاری وی را بهراحتی میتوان در ۵۱ کتاب و چند صد مقالهای که منتشر کرده، دید. او با درآمد ماهانه ۲۵ هزار دلار، که از نوشتن و فروش مطالبش بدست میآورد، گرانقیمتترین و همچنین پرخوانندهترین نویسندهی آمریکا در زمان خودش بود که حتی در اواخر عمر، درآمدش تا دو برابر رئیسجمهور آمریکا افزایش یافت.
آوای وحش (۱۹۰۳)» که از تأثیرگذارترین کتابهای«لندن» محسوب میشود داستان سگ خانگی را حکایت میکند که دست روزگار باعث میشود سر از محیط خشن و بیرحم کلوندایک در روزگار هجوم جویندگان طلا به ایالت یوکان دربیاورد. سرنوشتی غیرطبیعی که باعث جنگی داخلی در ذهن او میشود تا معصومیت و امنیت زندگی در خانهی ارباب را فراموش و به خود واقعیاش، یعنی گرگی درنده میان جنگلی وحشی تبدیل گردد. درست عکس «سپید دندان» که در آن «لندن» سگ-گرگی را از میان گرگان به جهان انسانها وارد مینماید.
فضاسازیهای زیبایی که از قدرت تخیل بالای نویسنده بر آمده و داستانهایی ماجراجویانه که به صورت غیرمستقیم منتقد نظام سرمایهداری حاکم بر آمریکاست و نظم سرمایهداری را مشمول قانون گرگها میداند، زیبایی این داستان را دوچندان کرده و هر فرد رمانخوانی را مجذوب خود مینماید:
باک در میان سگهای دیگر امپراطوری میکرد و با غرور سرش را بالا میگرفت و به توتس و ایزابل به هیچ عنوان محل هم نمیگذاشت، برای اینکه او امپراطورِ خزندگان، پرندگان و همهی آدمهای خانهی قاضی میلر بود.
پدر باک، «المو»، نیز سگ قطبی قویهیکلی بود که تا آخر عمرش به قاضی میلر خدمت کرد. باک هم راه پدرش را ادامه میداد، البته او خیلی جثه بزرگی مثل پدرش نداشت و فقط ۱۴۰ پوند وزنش بود، آخه مادرش، «شِپ»، سگ گلهای اسکاتلندی بود. ولی با اینحال همیشه باوقار راه میرفت که البته این نتیجهی زندگی خوب و محترمانهی او بود. چون در چهارسال که تولگیاش، همانند اشرافزادهای مغرور زندگی کرده و اجازه نداده بود که همانند سگهای دیگر خانگی شود.
جک لندن رو خییییییییلی دوست دارم .... واقعا نویسنده عالییه
خیلی دوست داشتنی بود قلم جک لندن هم در عین سادگی جذابیت خاص خودشو داره شخصیت باک رو هم هیچوقت فراموش نمیکنم(حالا من چند سال بعد: جک لندن دیگه کیههههه، آوای وحش چیه دیگهههه) حجمش کمه و کشش خوبی داره و میتونید کمتر
نویسنده با نسبت دادن صفات انسانی به یک سگ خارق العاده که مسیر پر فراز و نشیبی را میگذراند ، سعی میکند باورها و رفتارهای برخی از انسانها رابه چالش بکشد.البته از نظر داستان پردازی هم بسیار جذاب و زیبا
عالیی. من فیلمشو دیده بودم، ولی کتابش خیلی جذابتره.
به به. کیف کردم. فضاسازی قشنگ ، پر محتوا . براستی اثر شاهکاری از جک لندنه. روحش شاد
یک رمان عالی و جذاب بود #الکترونیکی #بهترین داستان و رمان3
توهمون صفحه اول اشتباهات ترجمه داشت.frost بجاش forest ترجمه شده و اصلا ب معنی جمله نمیخوره. بطور اتفاقی داشتم همین کتاب رو ب زبان انگلیسی از طاقچه گوش میدادم همزملن ترجمه رو میدیم که متوجه شدم قطعا اشتباهات فاحش تری هست جلوتر این
3️⃣3️⃣ به نظر من از سپید دندان زیباتر بود کلا جک لندن موضوعاتی رو برای داستاناش انتخاب میکرد که شاید خیلی کم به ذهن بقیه خطور کنه یا حرفی برای گفتن داشته باشن شخصیت پردازی خیلی خوب بود ، پایان کتاب رو دوست
کتاب خیلی عالی بود من اون رو کلاس پنجم خوندم برای افرادی که علاقه زیادی به کتاب های نزدیک به واقعیت دارند پیشنهاد میکنم🖤🖤
ترجمه روان متن جذاب منطبق با زندگی واقعی آدما که در قالب زندگی سگ ها و گرگ ها گفته شده