کتاب برف‌های کلیمانجارو ارنست همینگوی + دانلود نمونه رایگان

معرفی کتاب برف‌های کلیمانجارو

ارنِست میلر هِمینگوی ( ۱۹۶۱- ۱۸۹۹)، نویسنده امریکایی برنده نوبل ادبیات است.

وی از پایه‌گذاران یکی از تأثیرگذارترین انواع ادبی، موسوم به «وقایع‌نگاری ادبی»، شناخته می‌شود.

«برف‌های کیلیمانجارو» درد و رنج مردی زخمی به نام هری را که پایش قانقاریا گرفته شرح می‌دهد. او در این داستان دردهای مادی و معنوی هری را به تصویر کشیده و خاطرات گذشته‌اش را در لحظه‌های رهایی از درد بیان کرده‌ است. این داستان تلفیقی از دردمندی آدمی و بی رحمی طبیعت است.

بر اساس این داستان یک فیلم سینمایی در ۱۹۵۲ ساخته شده است.

رضا
۱۳۹۶/۰۳/۱۲

کاش از همینگوی زنگها برای که به صدا در می آید راهم می آوردید

رامین
۱۳۹۷/۰۴/۲۳

داستان اول که داستان اصلی بود و خیلی دوست داشتم. داستان خون و شن و هم خوب بود بقیه داستاناش زیاد جالب نبود

علیه مرادی پور
۱۳۹۹/۰۵/۱۱

قسمت مقدمه ی مترجم آنقدر طولانی بود که نیمه کاره رهاش کردم! و به صورت زیرپوستی(!) حاوی اسپویل هایی هم بود!! خود کتاب تشکیل شده از چند داستان کوتاه با مضامین بسیار نزدیک به واقعیت، روزمره‌ اما خاص! فقط چند تا داستانه

- بیشتر

من این اثرش رو خیلی دوس نداشتم.. خیلی غلط تایپی هم داشت

بریده‌هایی از کتاب

Mr_Nazarian
زهرا پاشایی
ظاهرا كلك زندگی بايد به‌همين صورت كنده شود: با جرو بحث برای يك گيلاس مشروب!
پویا پانا
«دنيا همه را خرد می‌كند ليكن بعدها بسياری در همان نقطه شكست، برضعف خود غالب می‌آيند و قوت می‌گيرند.»
پویا پانا
«مردن هم مثل باقی چيزهای ديگر چيزی بی‌معنی است.» باز گفت: ــ خيلی بی‌معنی است. زن پرسيد: ــ چه چيز بی‌معنی است؟ ــ هرچيز كه زيادی طول بكشد.
پویا پانا
از من بشنويد و هيچوقت به‌نقاطی كه روزگاری در آنها خوشبخت زيسته‌ايد باز نگرديد!
پویا پانا
انسان از لحاظ زيست‌شناسی و اجتماعی اسير و گرفتار است و در هردو جهت به‌سرانجام دردناك خود می‌رسد و راه گريزی برای او وجود ندارد.
پویا پانا
احساس می‌كرد كه سراپايش تمنای در آغوش گرفتن و بوسيدن او را دارد.
♥︎ Sara ♥︎
من همين حالا مشغول مردنم.
siavash fouladi