کتاب پرسی جکسون و ایزدان المپ (جلد سوم، نفرین تایتان) ریک ریوردان + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب پرسی جکسون و ایزدان المپ (جلد سوم، نفرین تایتان)

کتاب پرسی جکسون و ایزدان المپ (جلد سوم، نفرین تایتان)

معرفی کتاب پرسی جکسون و ایزدان المپ (جلد سوم، نفرین تایتان)

کتاب پرسی جکسون و ایزدان المپ (جلد سوم، نفرین تایتان) با عنوان اصلی The Titan’s Curse (Percy Jackson and the Olympians #3) نوشته ریک ریوردان، ترجمه آرزو مقدس و سومین جلد از مجموعه‌ی پرسی جکسون است که توسط نشر پرتقال برای نوجوانان منتشر شده است. این مجموعه داستان‌هایی فانتزی و ماجراجویانه را روایت می‌کند که در آن اسطوره‌های یونانی با زندگی نوجوانان امروزی پیوند خورده‌اند. در این جلد، پرسی جکسون و دوستانش با چالش‌ها و تهدیدهای تازه‌ای روبه‌رو می‌شوند. آن‌ها باید برای نجات دوستان و مقابله با نیروهای تاریک، سفری پرخطر را شروع کنند. داستان پرهیجان، شخصیت‌های چندلایه و فضای اسطوره‌ایْ این رمان را به اثری خواندنی برای نوجوانان و علاقه‌مندان به رمان‌های فانتزی تبدیل کرده است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب پرسی جکسون و ایزدان المپ (جلد سوم، نفرین تایتان) اثر ریک ریوردان

کتاب پرسی جکسون و ایزدان المپ (جلد سوم، نفرین تایتان) به قلم ریک ریوردان، ماجراهای تازه‌ای را برای شخصیت‌های اصلی مجموعه رقم زده است. این رمان در فضای زمستانی و آستانه‌ی تعطیلات آغاز می‌شود. پرسی به‌همراه دوستانش (آنابت و تالیا) این‌بار وارد ماموریتی می‌شوند که از همان ابتدا با خطرات غیرمنتظره و موجودات اسطوره‌ای عجیب گره خورده است. ساختار کتاب بر پایه‌ی سفر و جست‌وجو شکل گرفته و هر فصل با اتفاقات تازه و شخصیت‌های جدیدی همراه است که به‌تدریج ابعاد بیشتری از دنیای نیمه‌ایزدان و هیولاها را آشکار می‌کند.

در این جلد، علاوه‌بر شخصیت‌های آشنا، چهره‌های تازه‌ای مانند بیانکا و نیکو دی‌آنجلو و گروه شکارچیان آرتمیس وارد اثر می‌شوند و نقش مهمی در پیشبرد ماجراها ایفا می‌کنند. طنز، تعلیق و لحظات احساسی با داستان همراه شده است. کتاب پرسی جکسون و ایزدان المپ (جلد سوم، نفرین تایتان) به موضوعاتی مانند دوستی، مسئولیت و انتخاب‌های دشوار پرداخته است. ریک ریوردان در این مجموعه، اسطوره‌های یونانی را با زندگی مدرن پیوند زده و فضایی خلق کرده است که هم برای نوجوانان و هم برای بزرگسالانِ علاقه‌مند به فانتزی و اسطوره‌شناسی خواندنی است.

مجموعه‌ی پرسی جکسون و ایزدان المپ از رمان‌های دزد آذرخش (The Lightning Thief)، دریای هیولاها (The Sea of Monsters) و نفرین تایتان (The Titan's Curse) تشکیل شده است. پس از این آثار نیز کتاب‌های The Titan's Curse، The Battle of the Labyrinth، The Last Olympian و همین‌طور The Chalice of the Gods و Wrath of the Triple Goddess و چند عنوان دیگر منتشر شده است.

خلاصه کتاب پرسی جکسون و ایزدان المپ (جلد سوم، نفرین تایتان)

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!

پرسی جکسون و دوستانش درگیر مأموریتی می‌شوند که با نجات دو کودک دورگه از مدرسه‌ای شبانه‌روزی آغاز می‌شود. این دو کودک (بیانکا و نیکو دی‌آنجلو) که به‌تازگی متوجه هویت نیمه‌ایزدی خود شده‌اند، هدف هیولاها قرار می‌گیرند. پرسی، آنابت، تالیا و ساتیر وفادارشان، گرور، می‌کوشند آن‌ها را از دست معاون مرموز مدرسه که هیولایی خطرناک است، نجات دهند. در جریان این مأموریت، آنابتْ ناپدید و گروه با شکارچیان آرتمیس، ایزدبانوی شکار، روبه‌رو می‌شود. بیانکا تصمیم می‌گیرد به شکارچیان بپیوندد و نیکو به اردوگاه دورگه‌ها می‌رود. آرتمیس برای شکار هیولایی باستانی راهی می‌شود و مسئولیت رساندن شکارچیان به اردوگاه به پرسی و دوستانش سپرده می‌شود. شخصیت‌ها با چالش‌های تازه، انتخاب‌های دشوار و تهدیدهایی بزرگ‌تر از همیشه روبه‌رو می‌شوند. رمان با ترکیب عناصر اسطوره‌ای، دوستی، وفاداری و رشد شخصی، ماجرایی پرهیجان و پر از پیچ‌وتاب را رقم می‌زند که در آن هر شخصیت باید با گذشته و آینده‌ی خود روبه‌رو شود.

چرا باید کتاب پرسی جکسون و ایزدان المپ (جلد سوم، نفرین تایتان) را بخوانیم؟

کتاب پرسی جکسون و ایزدان المپ (جلد سوم، نفرین تایتان) دارای شخصیت‌هایی چندوجهی، شوخ‌طبعی و فضایی مرکب از دنیای مدرن با اسطوره‌های یونانی است. این رمان به موضوعاتی مانند دوستی، مسئولیت‌پذیری، انتخاب‌های دشوار و پذیرش تفاوت‌ها پرداخته است. همچنین ورود شخصیت‌های جدید و گسترش دنیای اثر، این جلد را به نقطه‌ی عطفی در مجموعه تبدیل کرده است.

خواندن این کتاب به نوجوانانِ علاقه‌مند به رمان‌های فانتزی، اسطوره‌ای و ماجراجویانه پیشنهاد می‌شود.

درباره ریک ریوردان

ریک ریوردان (Rick Riordan) با نام کامل ریچارد راسل ریوردان جونیور در ۵ ژوئن ۱۹۶۴ متولد شده است. او نویسنده‌ای آمریکایی به شمار می‌آید که با خلق مجموعه‌های متنوع در ژانر رمان‌های فانتزی و علمی - تخیلی مخصوص نوجوانان به شهرت رسیده است. آثار این نویسنده به بیش از ۴۰ زبان دنیا ترجمه شده و در ایالات متحده بیش از ۳۰ میلیون نسخه از آن‌ها به فروش رفته است. همچنین شرکت فیلم‌سازی فاکس قرن بیستم دو جلد نخست مجموعه‌ی پرسی جکسون و ایزدان المپ را به نسخه‌ی سینمایی تبدیل کرده است.

نخستین رمان بلند ریک ریوردان با عنوان «تکیلای بزرگ قرمز»، به‌عنوان جلد نخست از مجموعه‌ی Tres Navarre شناخته می‌شود. نقطه‌ی اوج موفقیت او در سال ۲۰۰۵ میلادی و با انتشار اولین کتاب از مجموعه‌ی پرسی جکسون و ایزدان المپ رقم خورد. این مجموعه، داستان گروهی از نوجوانان را در فضایی الهام‌گرفته از اساطیر یونان و روم روایت می‌کند. نویسنده در این مجموعه افسانه‌های باستانی را با ماجراهای امروزی در هم می‌آمیزد. از دیگر آثار مهم ریک ریوردان می‌توان به مجموعه‌های «مگنس چیس»، «قهرمانان المپ»، «آزمون‌های آپولو» و همچنین رمان «پرنسس اقیانوس» اشاره کرد.

این کتاب یا نویسنده چه جوایز و افتخاراتی کسب کرده است؟

کتاب پرسی جکسون و ایزدان المپ (جلد سوم، نفرین تایتان) در رتبه‌ی نخست از فهرست پرفروش‌ترین مجموعه‌های کودک The New York Times قرار گرفته و به‌عنوان یکی از ده انتخاب برتر تابستان ۲۰۰۷ از سوی Book Sense انتخاب شده است. این رمان همچنین نامزد جایزه‌ی Quill Award شده است.

ریک ریوردان در سال ۲۰۲۱ به خاطر نگارش رمان «پرنسس اقیانوس» توانست جایزه‌ی بهترین کتاب کودک و نوجوان گودریدز را به دست آورد. او همچنین پیش‌تر، در سال ۲۰۱۰، برای تألیف کتاب «هرم سرخ» موفق به دریافت جایزه‌ی بهترین کتاب از سوی Library Journal شده بود. افزون بر این افتخارات، این نویسنده در سال ۱۹۹۹ نیز جایزه‌ی ادگار را کسب کرده است.

نظر افراد یا مجله‌های مشهور درباره این کتاب چیست؟

نشریه‌ی Kirkus Reviews معتقد است کتاب حاضر اسطوره‌های یونانی را به‌شکلی زنده می‌کند که هیچ واحد درسی‌ای در کلاس قادر به انجام آن نیست.

اقتباس‌های کتاب پرسی جکسون و ایزدان المپ (جلد سوم، نفرین تایتان)

در ۱۴ مارس ۲۰۲۵ اعلام شد که سریال تلویزیونی Disney+ برای فصل سوم تمدید شده و این فصل براساس رمان نفرین تایتان ساخته خواهد شد.

چه نسخه‌های دیگری از این کتاب در ایران منتشر شده است؟

فهرست زیر چاپ‌هایی از کتاب حاضر را نشان می‌دهد:

- نفرین تایتان ترجمه‌ی بهزاد بیسادی، انتشارات آناناس‌‫، ‌‫۱۴۰۱.‬‬

- نفرین تایتان ترجمه‌ی پریا آریا، نشر هرمس‌‫، ۱۳۹۴.‮

- نفرین تیتان ترجمه‌ی مریم حیدری، نشر بهنام‌‫، ‌‫۱۳۹۰.‬‬

بخشی از کتاب پرسی جکسون و ایزدان المپ (جلد سوم، نفرین تایتان)

«جرئت نداشتم پشت سرم را نگاه کنم. در پارک ملی می‌دویدم. به‌سرعت برق‌وباد وارد موزهٔ هوافضا شدم و تا از قسمت ورودی گذشتم، کلاه نامرئی‌کننده را برداشتم.

قسمت اصلی موزه، سالنی بزرگ بود که انواع راکت و هواپیما را از سقفش آویزان کرده بودند. سه طبقه بالکن خمیده دورتادورش کشیده شده بود تا بشود همه‌چیز را از ارتفاع‌های مختلفی دید. شلوغ نبود، چند خانواده و یکی‌دو گروه بچه که احتمالاً در تعطیلات از طرف مدرسه‌شان آمده بودند اردو. می‌خواستم فریاد بزنم و بگویم از اینجا بروند اما گفتم این‌جوری فقط بازداشتم می‌کنند. باید تالیا، گرور و شکارچی‌ها را پیدا می‌کردم. چیزی نمانده بود اسکلت‌ها به موزه حمله کنند و فکر نمی‌کردم به راهنمای صوتی موزه راضی باشند.

ناگهان به تالیا برخوردم. به‌سرعت می‌دویدم که خودم را به طبقهٔ آخر برسانم که به او خوردم و افتاد روی یکی از کپسول‌های فضایی آپولو.»