کتاب آپولو؛ جلد دوم
معرفی کتاب آپولو؛ جلد دوم
کتاب شبح تاریکی جلد دوم از مجموعه آپولو نوشته ریک ریوردان و ترجمه آرزو مقدس است. مجموعه آپولو را انتشارات پرتقال منتشر کرده است، این انتشارات با هدف نشر بهترین و با کیفیتترین کتابها برای کودکان و نوجوانان تاسیس شده است. پرتقال بخشی از انتشارات بزرگ خیلی سبز است.
درباره مجموعه آپولو
ماجرای این مجموعه، داستانی جذاب و هیجانانگیز از زبان ایزد آپولو یکی از مهمترین خدایان یونان باستان است که توسط پدرش، زئوس به زمین تبعید شده است. آپولو در این مجموعه به همراه پرسی جکسون و دیگر نیمهایزدان همراهش، ماجراهای ترسناک، شگفتانگیز و پرهیجانی را پشت سر میگذارد تا بتواند پیشگوهایش را از چنگ نیروهای تاریکی نجات دهد و در طول این اتفاقات کارهای جدیدی هم یاد بگیرد، مثل سختکوشی و فداکاری، رفاقت و...
خواندن کتاب آپولو؛ جلد دوم ؛ شبح تاریکی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این مجموعه مناسب نوجوانان بالای ۱۲ سال است.
این کتاب فوق العاده است من تا حالا ۱۴ فصل رو خوندم و عاشقش شدم مثل همیشه کتابای عمو ریک طنز بی نظیر خاص و جالب و غیر تکراری هزار بارم آدم بعضی قسمت های کتاب رو بخونه خسته نمیشه
این کتاب واقعا عالیه قسمت های طنز فوق العاده ای داره لطفا این کتابو تو بخش بی نهایت قرار بدید
بهتون پیشنهاد میدم قبل از خوندن آپولو یا مگنوس چیس ، مجموعه پرسی جکسون رو بخونید
بببیییب نهاییتتتتتتتتتتت بزاریددددددد لطفاااااا
مشکل بزرگی که انتشارات پرتغال داره اینه که مجموعه ها رو کامل نمیذاره!! چندین با از پشتیبانی درخواست کردیم بهشون انتقال بدن ولی ترتیب اثر داده نشد. حتی اگر حاضر نیستن توی بی نهایت بذارن فقط موجودش کنن توی طاقچه
جلد دوم از سری کتابهای آزمونی برای آپولو و بازگشت به دنیای پرسی جکسون است به نام پیشگوی تاریک. داستان سرنوشت یک ایزد با شکوه آپولو، که مورد خشم خدای خدایان قرار گرفته و اکنون بسیاری از توانایی ها و
💙💦عااالی مگه از اپولو قشنگ تر داریییم؟
لطفا لطفا لطفا این جلد رو هم توی طاقچه بی نهایت بذارید. جلد یک و سه توی بی نهایت هستن ولی جلد دوم نه!
نسبت به جلد قبلی فوقالعاده تر بود ، (من این طوری فکر میکنم ، نظر بقیه که به جای خود ) و بگم که من جلد چاپیش رو دارم . حتما بخونیدش 🖤🌌🧡🍊🎈
خیلی مجموعه زیباییه و هر جلد بهتر میشه