
کتاب بی استرس
معرفی کتاب بی استرس
کتاب بی استرس نوشتهٔ محمد جودت و آلیس لاو و ترجمهٔ صدرا صمدی دزفولی توسط انتشارات میلکان منتشر شده است. این کتاب راهنمایی عملی برای درک، پیشگیری و رهایی از استرسهای دنیای امروز است. و با هدف کمک به افراد برای دستیابی به زندگی بدون تنش و استرس نگاشته شده است. نسخهٔ الکترونیکی این کتاب را میتوانید از طاقچه دریافت خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب بی استرس
کتاب بیاسترس به خوانندگان کمک میکند تا بفهمند استرس چیست، چگونه بر جسم و روان تأثیر میگذارد و چرا در دنیای مدرن به یک معضل فراگیر تبدیل شده است. محمد جودت و آلیس لاو در این کتاب توضیح دادهاند که استرس در اصل یک مکانیسم بقا بوده، اما استرس مزمن امروزی میتواند منجر به مشکلات سلامتی متعددی شود. نویسندگان بیان میکنند که واکنش ما به اتفاقات زندگی، و نه خود اتفاقات، عامل اصلی استرس است. کتاب شامل سه بخش اصلی است: مبانی استرس، یادگیری زبان بیاضطرابی (شامل استرس ذهنی، عاطفی، جسمی و روحی) و در نهایت جمعبندی و ارائه عادات زندگی بدون استرس. هدف اصلی کتاب، آموزش پیشگیری از استرسهای آینده و همچنین درمان استرسهای فعلی است.
چرا باید کتاب بی استرس را بخوانیم؟
در دنیای پرشتاب و پر از چالش امروز، استرس به یکی از جدیترین معضلات بشر تبدیل شده که میتواند منجر به بیماریهای متعدد جسمی و روانی شود. کتاب بیاسترس به این دلیل اهمیت دارد که به ما نشان میدهد استرس یک انتخاب نیست، اما نحوه برخورد ما با آن انتخابی است. این کتاب با ارائه راهکارها و آموزشهای عملی، به خواننده کمک میکند تا مهارتها و منابع لازم برای کاهش اضطراب و استرس را کسب کند، عوامل استرسزا را شناسایی و مدیریت کرده و درنهایت نه تنها استرس خود را مهار کند، بلکه از آن پیشگیری نماید و زندگی آرامتری را تجربه کند.
خواندن کتاب بی استرس را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
خواندن این کتاب به تمامی افرادی که در دنیای امروز با استرس دست و پنجه نرم میکنند و احساس میکنند در تنشهای زندگی مدرن غرق شدهاند، پیشنهاد میشود. به طور خاص، این کتاب برای افرادی مفید است که به دنبال درک عمیقتر پدیده استرس و تأثیرات آن بر زندگی خود هستند، میخواهند از استرسهای فعلی خود رهایی یابند و از بروز استرسهای آینده پیشگیری کنند و به دنبال یادگیری مهارتهای عملی برای مدیریت بهتر چالشها و فشارهای روزمره هستند.
بخشی از کتاب بی استرس
«افکاری که در ذهنمان ایجاد میکنیم و واکنشهای احساسی پردازشنشده دستگاه بدنی ما را در حالت استرس نگه میدارند. این قضیه علت عمدهٔ استرس فیزیکی ماست؛ اما این چرخه به همان اندازه در جهت مخالف هم عمل میکند. دردهای مداوم در بدن ما، سردرد، کمردرد و نفخ بهمنزلهٔ عواملی تنشزا عمل میکنند که عمیقاً ما را تحتتأثیر قرار میدهند. خوب فکر کن: آیا تابهحال نشده که نه بهخاطر صحبتهای طرف مقابل، بلکه ازروی خستگی یا درد جسمانی با کسی تُندی کرده باشی؟ آیا تابهحال بهدلیل اینکه خوب نخوابیدهای یا مدتی است که رابطهٔ جنسی نداشتهای، احساس عصبانیت کردهای؟ آیا تابهحال بهدلیل آسیبدیدگی ورزشی یا نیاز به استراحت دعوت دوستی را رد کردهای تا در خانه بمانی و افکار تاریکی را در ذهنت مرور کنی؟ لابد بعداز آن عصبانیت بیمورد عذرخواهی میکنی و میگویی که نمیدانی یکدفعه چه اتفاقی افتاد، اما همهٔ ما میدانیم که بدنت باعث استرس شده است. همانطور که افکار ما احساساتمان را برانگیخته میکند و احساسات ما باعث درد جسمانی میشوند، درد هم احساسات ما را تحریک میکند و آن احساسات هم افکاری را برانگیخته میکنند. استرس در چرخهٔ بستهای اتفاق میافتد و یک چیز به چیز دیگری منجر میشود.»
حجم
۷۳۰٫۷ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۴۰۰ صفحه
حجم
۷۳۰٫۷ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۴۰۰ صفحه