کتاب بحران آسایش مایکل ایستر + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب بحران آسایش

کتاب بحران آسایش

معرفی کتاب بحران آسایش

کتاب بحران آسایش (The Comfort Crisis) نوشته مایکل ایستر و ترجمه کیمیا فضایی، اثری است که انتشارات میلکان آن را در سال ۱۴۰۴ منتشر کرده است. این کتاب به بررسی تأثیرات زندگی راحت و بی‌دغدغه‌ی امروزی بر جسم و روان انسان می‌پردازد و می‌کوشد نشان دهد چگونه حذف تدریجی سختی‌ها و چالش‌ها از زندگی روزمره، ما را از درون تهی و آسیب‌پذیر می‌کند. نویسنده با روایت تجربه‌های شخصی و پژوهش‌های علمی به این پرسش می‌پردازد که چرا انسان مدرن با وجود رفاه و امنیت بی‌سابقه، همچنان با مشکلاتی مانند افسردگی، اضطراب و احساس بی‌معنایی دست‌وپنجه نرم می‌کند. اثر حاضر با ترکیب روایت‌های ماجراجویانه، تحلیل‌های روان‌شناختی و ارجاع به تاریخ تکامل انسان، به‌دنبال یافتن راه‌هایی برای بازگشت به تجربه‌های اصیل انسانی و بازیابی معنا و سلامت در دنیای مدرن است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب بحران آسایش اثر مایکل ایستر

کتاب بحران آسایش (چرا زندگی بدون سختی، ما را از درون تهی می‌کند؟) به قلم مایکل ایستر، سفری است به دل دغدغه‌های انسان معاصر درباره‌ی رفاه، آسایش و پیامدهای پنهان آن. نویسنده باتکیه‌بر تجربه‌های شخصی، پژوهش‌های علمی و روایت‌هایی از طبیعت وحشی، ساختار کتاب را بر پایه‌ی دو قانون ساده بنا کرده است؛ «حسابی سختش کنید» و «نمیرید». کتاب با توصیف سفری پرمخاطره به منطقه‌ی قطبی آلاسکا آغاز می‌شود و به‌تدریج به تحلیل ریشه‌های تکاملی میل انسان به راحتی و امنیت می‌پردازد. نویسنده با بررسی تاریخچه‌ی زیست انسان، از دوران شکارچی‌گردآورنده‌ها تا عصر فناوری نشان می‌دهد که چگونه محیط مدرن، مغز و بدن ما را از چالش‌های طبیعی دور کرده و به بروز مشکلات جسمی و روانی منجر شده است.

ساختار کتاب بحران آسایش ترکیبی از روایت‌های ماجراجویانه، تحلیل‌های علمی و گفت‌وگو با پژوهشگران و ورزشکاران است. در هر فصل، نویسنده با مثال‌هایی از زندگی واقعی و پژوهش‌های دانشگاهی به بررسی پیامدهای آسایش بیش‌ازحد و راه‌های بازگشت به تجربه‌های اصیل انسانی می‌پردازد. کتاب بحران آسایش اثری است که با نگاهی انتقادی و پژوهش‌محور، مرزهای رفاه و آسیب‌پذیری انسان مدرن را به چالش می‌کشد. عنوان کامل این اثر در زبان مبدأ عبارت است از The Comfort Crisis: Embrace Discomfort To Reclaim Your Wild, Happy, Healthy Self.

خلاصه کتاب بحران آسایش

کتاب با روایت سفری ماجراجویانه به اعماق منطقه‌ی قطبی آلاسکا آغاز می‌شود؛ جایی که نویسنده و همراهانش با خطرات طبیعی، گرسنگی، سرما و دوری از تمدن روبه‌رو می‌شوند. این تجربه‌ی افراطی، نقطه‌ی شروعی است برای واکاوی این پرسش که چرا انسان مدرن با وجود رفاه و امنیت، همچنان احساس تهی‌بودن و نارضایتی دارد. نویسنده با مرور زندگی خود، از اعتیاد به الکل و جست‌وجوی آرامش در آسایش‌های روزمره می‌گوید و نشان می‌دهد چگونه حذف تدریجی سختی‌ها انسان را از تجربه‌های عمیق و معنادار دور می‌کند. او با ارجاع به تاریخ تکامل انسان توضیح می‌دهد که میل به راحتی و امنیت، ریشه در بقای اجداد ما دارد، اما محیط مدرن با فراهم‌کردن آسایش دائمی، مغز و بدن را از چالش‌های طبیعی محروم کرده است. کتاب به پژوهش‌هایی اشاره می‌کند که نشان می‌دهند انسان‌ها پس از تجربه‌ی ناملایمات، از نظر جسمی و روانی مقاوم‌تر و سالم‌تر می‌شوند. مایکل ایستر با مثال‌هایی از آیین‌های گذار در فرهنگ‌های مختلف، مفهوم «میسوگی» را معرفی می‌کند؛ چالش‌هایی که فرد را به مرز توانایی‌هایش می‌رساند و باعث رشد و پالایش ذهن و بدن می‌شود. او با گفت‌وگو با ورزشکاران، دانشمندان و هنرمندان نشان می‌دهد که بازگشت به تجربه‌های سخت و خروج از منطقه‌ی امن می‌تواند به افزایش معنا، رضایت و سلامت روان منجر شود. اثر با نقد فرهنگ والدگری بیش‌ازحد محافظه‌کار و رفاه‌محور پیشنهاد می‌کند که انسان معاصر برای بازیابی معنا و سلامت، آگاهانه به‌دنبال چالش‌های جسمی و ذهنی باشد و گاه از آسایش فاصله بگیرد.

چرا باید کتاب بحران آسایش را بخوانیم؟

کتاب بحران آسایش با رویکردی پژوهش‌محور و روایت‌هایی شخصی به یکی از مسائل بنیادین زندگی مدرن می‌پردازد؛ اینکه چرا با وجود رفاه و امنیت، بسیاری از افراد احساس بی‌معنایی، اضطراب و نارضایتی دارند. این کتاب با ترکیب تجربه‌های واقعی، تحلیل‌های علمی و مثال‌های فرهنگی نشان می‌دهد که حذف تدریجی سختی‌ها و چالش‌ها از زندگی، نه‌تنها به سلامت جسم و روان آسیب می‌زند، بلکه انسان را از تجربه‌های اصیل و رشد فردی دور می‌کند. کتاب بحران آسایش با ارائه‌ی راهکارهایی برای بازگشت به چالش‌های طبیعی و خروج از منطقه‌ی امن، فرصتی برای بازاندیشی در سبک زندگی و یافتن معنا و رضایت عمیق‌تر فراهم می‌کند. مطالعه‌ی این کتاب می‌تواند برای کسانی که به‌دنبال تغییر، رشد و تجربه‌ی زندگی پرمعناتر هستند، الهام‌بخش باشد.

خواندن کتاب بحران آسایش به کسانی پیشنهاد می‌شود که دغدغه‌ی سلامت روان، رشد فردی و یافتن معنا در زندگی مدرن دارند؛ به‌ویژه افرادی که احساس بی‌انگیزگی، اضطراب یا نارضایتی از رفاه و روزمرگی را تجربه می‌کنند. همچنین این کتاب برای علاقه‌مندان به روان‌شناسی، علوم رفتاری، ماجراجویی و کسانی که به‌دنبال چالش‌های جدید و خروج از منطقه‌ی امن هستند، مناسب است.

درباره مایکل ایستر

مایکل ایستر (Michael Easter) نویسنده‌ی پرفروش نیویورک تایمز و نویسنده‌ی کتاب‌های بحران آسایش (The Comfort Crisis) و Scarcity Brain و استاد دانشگاه نوادا در لاس‌وگاس بوده است. او نویسنده‌ی خبرنامه‌ی محبوب Two Percent Newsletter در پلتفرم Substack بوده که با بیش از ۱۰۰هزار مشترک، رتبه‌ی نخست در دسته‌ی سلامت و تندرستی را داشته است. مایکل ایستر سال‌ها به سفر در نقاط مختلف جهان، از مناطق جنگی تا قطب شمال و جنگل‌های بولیوی پرداخته و با هزاران متخصص ازجمله برندگان جایزه‌ی نوبل و ورزشکاران حرفه‌ای مصاحبه و مطالعات علمی فراوانی را بررسی کرده تا بهترین روش‌های مبتنی‌بر علم برای زندگی سالم‌تر و شادتر را در اختیار خوانندگان قرار دهد. یافته‌های این نویسنده در کتاب‌ها، خبرنامه و برنامه‌های مشاوره‌ای‌اش برای تیم‌های ورزشی حرفه‌ای، شرکت‌های فورچون ۵۰۰ و یگان‌های ویژه نظامی استفاده شده و میلیون‌ها نفر از ایده‌های او بهره‌مند شده‌اند تا زندگی بهتری داشته باشند.

نظر افراد یا مجله‌های مشهور درباره این کتاب چیست؟

forwardfitnessstl.com: کتاب بحران آسایش مطالعه‌ای جذاب بود. این کتاب درباره‌ی زندگی در حد افراط و به‌چالش‌کشیدن خود تا مرز توانایی‌هاست. اگرچه برخی از ایده‌های کتاب کمی غیرعادی به نظر می‌رسید، بخش‌های دیگری نیز وجود داشت که کاملاً منطقی و قابل‌تأمل بودند. مفهوم اصلی کتاب این است که چیزهایی در زندگی که برای راحت‌تر و آسان‌ترکردن زندگی‌مان از آن‌ها استفاده می‌کنیم، بسیاری از مشکلات جسمی و روانی را که امروز در جامعه مشاهده می‌کنیم، ایجاد می‌کنند. بیشتر ما دیگر شغل‌های پرزحمت و جسمانی نداریم؛ بنابراین از توانایی‌های جسمی خود محروم شده‌ایم. ابزارهای زیادی برای بی‌حس‌کردن خود داریم؛ مانند غذای سریع، الکل، تلفن‌های هوشمند و تلویزیون. تمام این موارد باعث شده از چیزهایی که واقعاً ما را خوشحال می‌کند (مانند ارتباط انسانی، بودن در طبیعت، تلاش و استقامت) فاصله بگیریم.

achuthkamath.com: در هر بخش از پنج بخش کتاب، مایکل ایستر روایت‌های شخصی خود را با مطالعات پژوهشی به‌خوبی در هم می‌آمیزد تا افکار و تأملاتش را پشتیبانی کند. برداشت من از کتاب این است: به ذهن خود گوش ندهید؛ به بدن خود گوش بدهید. ذهن به‌راحتی تحت‌تأثیر دیگران قرار می‌گیرد، اما بدن همیشه حقیقت را می‌گوید.

manoflabook.com: کتاب بحران آسایش چند نکته‌ی مهم را مطرح می‌کند.

چه نسخه‌های دیگری از این کتاب در ایران منتشر شده است؟

کتاب بحران آسایش: چرا زندگی بدون سختی، ما را از درون تهی می‌کند با ترجمه‌ی پیام بهرام‌پور و تهمینه قدیم‌خانی در سال ۱۴۰۴ توسط نشر مون منتشر شده است.‬

بخشی از کتاب بحران آسایش

«حدود هجده ماه پاک بودم و فکر می‌کردم دیگر از شر نوسان‌های شدید احساسی خلاص شده‌ام؛ اما پادکستی مسخره که در مسیر رفتن به محل کارم به آن گوش می‌دادم، حسابی حالم را خراب کرد. مجری پادکست داشت مفهومی به نام تقویم کیهانی را توضیح می‌داد. او تمام عمر جهان را که سیزده‌میلیارد و هشتصدمیلیون سال است، در مقیاس یک سال قرار می‌داد. در تقویم کیهانی، مهبانگ در روز اول ژانویه رأس ساعت ۱۲:۰۰:۰۰ بامداد اتفاق افتاده است. کهکشان راه شیری در شانزدهم مارچ شکل گرفته است. منظومهٔ شمسی ما در دوم سپتامبر شکل گرفته و زمین در ششم سپتامبر، یعنی حدود چهارمیلیارد و چهارصدمیلیون سال پیش، به وجود آمده است. اولین سلول‌های پیچیده در زمین در نهم نوامبر پدیدار شده‌اند. دایناسورها در روز کریسمس ظاهر شده‌اند و در سی‌ام دسامبر منقرض شده‌اند. بعد مجری گفت که در این تقویم تمام تاریخ ثبت‌شدهٔ بشریت، یعنی دوازده‌هزار سال و ۴۸۰ نسل، در شب سی‌ویکم دسامبر رأس ساعت ۱۱:۵۹:۳۳ اتفاق افتاده است.»

۱۴۰۴/۰۹/۱۷

نمی دونم چرا واقعا ۲۸.۵۰۰تومان دادم به این کتاب ....

بریده‌هایی از کتاب

ترس ذهنیتی است که اغلب قبل‌از تجربه احساس می‌شود.
thehosseinkiani
دانشمندان دریافته‌اند که برخی از ناملایمات، ما را از مشکلات جسمی و روانی همچون چاقی، بیماری‌های قلبی، سرطان‌ها، دیابت، افسردگی و اضطراب و حتی مشکلات اساسی‌تری همچون احساس فقدان معنا و هدف محافظت می‌کند.
UNKNOWN
برای‌اینکه از خودم بیرون بیایم، سگ خریدم. هر روز صبح او را به رودخانهٔ نزدیک خانه می‌بردم و در آرامش و مه ساعت پنج صبح آرامش و اعتمادبه‌نفس فراموش‌شده‌ای را احساس می‌کردم. از مشکلات روزمره‌ای مثل درگیری‌های شغلی، ترافیک، ضرب‌الاجل‌ها و قبوض، کمتر ناراحت می‌شدم.
UNKNOWN
اختصاص‌دادن وقت خود به یادگیری چیزهای جدید، به جبران برخی از عادت‌های بد کمک می‌کند.
UNKNOWN
مشکل مشترک امروزی ما این است که محیط تغییر کرده، اما سیم‌کشی مغزمان تغییر نکرده و عمیقاً هم در وجودمان ریشه دوانده است.
UNKNOWN
یک تابستان را درحالی‌که در رودخانهٔ تولوساک در دلتای یوکان روی ماهی سالمون پژوهش می‌کرد، در میان گله‌ای گرگ زندگی کرد. شوخی نمی‌کنم.
UNKNOWN
بیشتر دههٔ گذشته را در کلبه‌ای دوونیم‌متری در جنگل‌های مِین زندگی کرده که نه آب لوله‌کشی دارد و نه اینترنت. این جوان بیشتر از غذایی تغذیه می‌کند که خودش از شکار، دامداری و کشاورزی به دست می‌آورد.
UNKNOWN
«آنچه مرا نکشد، قوی‌ترم می‌کند.»
Shn_ahmadi
«هرچه تراکم جمعیت بیشتر می‌شود، مغز انسان احساس ناراحتی و ناخوشایندی می‌کند و این ناراحتی و ناخوشایندی ممکن است به کاهش رفاه ذهنی منجر شود.»