دانلود و خرید کتاب کتابدار نهر ترابل سام کیم میشل ریچاردسون ترجمه پروانه عزیزی

کتاب کتابدار نهر ترابل سام

امتیاز:
۴.۰از ۹ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب کتابدار نهر ترابل سام

کتاب الکترونیکی «کتابدار نهر ترابل سام» از کیم میشل ریچاردسون و پروانه عزیزی و غلامحسین دهقانی - انتشارات دیدآور. این کتاب را می‌توانید از طاقچه دریافت کنید.

کاربر 7205118
۱۴۰۳/۱۱/۲۳

کتاب فوق العاده عالی و گیرایی هست.خیلی خوشحالم که قسمتم شد و با این کتاب روبرو شدم.مسئله ی جدیدی که خقبلا نشنیده بودم محدود انسانهایی که رنگ پوسشتشان ابی است.و حرفها و افکار نویسنده و زندگیش برام بسیار ارزشمند بود.

mona-p
۱۴۰۳/۱۱/۰۸

یه رمان جذاب که از خوندنش سیر نمیشی. ازون کتاباس که هی خداخدا میکنی تموم نشه!

mohsen
۱۴۰۴/۰۱/۲۲

داستانی که احساس آدم رو به بازی میگیره و تصویر زرد و گرمی رو در ذهن ثبت می‌کنه. دوست داشتنی بود

۱۴۰۴/۰۱/۲۰

رمان * کتابدار نهر ترابل‌سام* نوشته‌ی کیم میشل ریچاردسون، اثری است عمیقاً انسانی، تأثیرگذار و در عین حال روشنگر که به زیبایی ترکیبی از تاریخ، ادبیات و مسائل اجتماعی را در دل کوه‌های آپالاچیا روایت می‌کند. این رمان نه‌تنها ادای

- بیشتر
قاصدک
۱۴۰۴/۰۱/۰۹

خیلب خوب بود،توصیه میکنم بخونیدش.

HD
۱۴۰۳/۰۸/۱۹

کتاب دوست‌داشتنی‌‌ای بود. برنامه‌ی کتاب‌رسانی دولت امریکا هم به مناطق دوردست و محروم هم برام خیلی جالب بود.

از خدا دور شده‌ام، اکنون به خانه برمی‌گردم؛ راه بسیار طولانی گناه را پیموده‌ام، خدایا، به خانه می‌آیم. به خانه می‌آیم، به خانه می‌آیم، دیگر نمی‌خواهم آواره باشم؛ باز کن آغوش عشقت را، خدایا، به خانه می‌آیم.
mary
اشتیاق آن‌ها به کتاب‌خوانی می‌توانست داشتن یک زندگی بهتر را به آن‌ها بیاموزد، زندگی بدون گرسنگی را، اما بدون غذا نمی‌شد خوب زندگی کرد، یا قدرتی نبود که بشود به جست‌وجوی آن زندگی خوب رفت.
هیچ دارویی نمی‌تونه ذهن‌های کوچک رو عوض کنه
mary
بیش‌تر مردم حتا نمی‌دانستند قانونی وجود دارد. آن سرزمین احکام خاص خودش را داشت و آن‌ها با اصرار به روش‌های سخت‌گیرانهٔ خودشان در پیش‌بُرد امور سخت‌گیرانه‌ترشان چسبیده بودند. مردم فقط به این دلیل بچه‌های‌شان را به مدرسه می‌فرستادند که با اصول‌شان سازگار بود، نه به‌خاطر آن‌که مردم شهری که آن‌ها نه دیده بودند و نه بعد از آن می‌دیدند یک جایی دور چیزی نوشته بودند.
mohsen
به حیوانات دقت کن، به پرندگان، به سگ‌های وحشی، به همهٔ موجودات. خداوند همهٔ قدرت موجودات را در گوش آن‌ها گذاشته تا از خودشان مراقبت کنند. با این روال امنیت ما هم تضمین می‌شود.
mary
از فکر این‌که هنری جایزه‌اش، آن آب‌نبات ارزشمند، را به من داده بود، بغض گلویم را گرفت. کار بزرگی کرده بود. آن پسر کوچک سال پیش یکی از برادرانش را به دلیل گرسنگی از دست داده بود، پدرش فرار کرده بود و مادرش چشم‌به‌راه نوزادی دیگر بود. آن بچه چه مدت آن را نگه داشته بود تا به من بدهد؟ چند بار گرسنگی او را وسوسه کرده بود که آن را بخورد؟ پا روی دلش گذاشته بود؟ اگر چنین بوده، پس عشق به واژه‌ها و کتاب در او قوی‌تر بوده است.
mary
تنوع پارچه‌ها هم مثل تنوع آدم‌هاست. در اصل تفاوت زیادی با هم ندارند. بعضی از ما زیباتریم، بعضی قوی‌تر، ولی بعضی ضعیف‌تر. پررنگ‌ونقش داریم و ملال‌انگیز، زشت و زیبا، پیر و جوون. ولی در نهایت همه پارچه‌ای هستیم که از یه پارچهٔ اصلی بریده شده. پارچه، فقط همین.
وقتی جهان نمی خواهد به تو لبخند بزند
زهرا علیزاده تنورلویی (شمیم)
رستاخیز ستاره صبح
سبک زندگی مثبت
نویسندگان بنیاد بین المللی افلاتون
کاربردهای هوش مصنوعی در بازاریابی بین المللی
عرفان حبیب زاده
Etude sociocritique du roman Au revoir la-haut
ریحانه ابراهیمی
روان و تأثیرات آن بر سلامت جسم
محمدعرفان ارباب
رویارویی فالانژ مقدونی با جنگجوی پارسی
موری دام
آموزش مهارت های زندگی؛ کتاب مدرس (۱)
گیلبرت جی. بوتوین
ادبیات عمومی
علی محمد رحیمی
مرد سلاح دار
اوراسیو کاسته یانوس مویا
راهنمای کامل خواندن متون انگلیسی عمومی
اقبال فرهت
شرح زندگانی من جلد دوم (بخش آخر: تشکیل رسمی احزاب سیاسی)
عبدالله مستوفی
پارادوکس قدرت