کتاب مجبور به خیانت بودم روتا سپتیس + دانلود نمونه رایگان
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب مجبور به خیانت بودم

کتاب مجبور به خیانت بودم

نویسنده:روتا سپتیس
دسته‌بندی:
امتیاز
۳.۵از ۶ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب مجبور به خیانت بودم

کتاب مجبور به خیانت بودم نوشتهٔ روتا سپتیس و ترجمهٔ مژده ترک زبان است. انتشارات ابوعطا این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب مجبور به خیانت بودم

سال ۱۹۸۹ رومانی. رژیم‌های کمونیستی در سراسر اروپا در حال فروپاشی‌اند. کریستین فلورسکوی هفده‌ساله آرزوی نویسنده شدن در سر دارد، اما رومانیایی‌ها حق رؤیاپردازی ندارند و پایبند جبر و قوانین‌اند. در آن وانفسای دیکتاتوری ظالمانه‌ٔ نیکولای چائوشسکو، در کشوری که در انزوا و ترس اداره می‌شود، پلیس مخفی رومانی از کریستین زهر چشم می‌گیرد تا تبدیلش کند به یک جاسوس. او می‌ماند و دو انتخاب: به هر کس و هر چیزی که عشق می‌ورزد خیانت کند، یا خلاقانه از این موقعیت استفاده کند و برای تضعیف بدنام‌ترین دیکتاتور اروپای شرقی دست به‌کار شود. کریستین همه چیزش را به خطر می‌اندازد تا پرده از حقیقت رژیم بردارد، صدای هموطنان رومانیایی‌اش شود و هر آنچه که در کشورش می‌گذرد را به گوش جهانیان برساند. او مشتاقانه به صف انقلاب می‌پیوندد تا زمان مبارزه فرا رسد، اما بهای آزادی چقدر است؟

خواندن کتاب مجبور به خیانت بودم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران داستان خارجی پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب مجبور به خیانت بودم

«فقط در پارک‌ها می‌توانستی درخت‌ها را ببینی و در خیابان‌های طولانی و دراز که همه در رفت‌وآمد بودند، چشمت به یک درخت هم نمی‌افتاد. خانواده‌های پنج‌نفره، مثل ما، مجبور بودند در آپارتمان‌های یک‌خوابه که اندازه‌ی قوطی کبریت بود، در هم بلولند.

نگاهم را انداختم به بلوک‌های سیمانی. بعضی‌هایشان هنوز نیمه‌ساز بودند. نه در داشتند و نه آسانسور و نه نرده‌ی راه‌پله. غول‌هایی سیمانی با یک سر و ریخت که در گوشه‌وکنار شهر به چشم می‌خوردند. همین در و دیوار سیمانی، چهره‌ی مردم شهر را هم خشک و بی‌روح کرده بود. ولی این حرف‌ها را نمی‌شد به زبان آورد.

شعارشان این بود: همه در کنار هم، همه‌چیز برای همه، زندگی خواهیم کرد. حزب کمونیسم همه‌چیز را بین همه تقسیم خواهد کرد. وقتی چائوشسکو این حرف‌ها را به زبان می‌آورد، دستش را در هوا تکان می‌داد. آپلوداچی‌ها، طرفداران سینه‌چاکش، برایش کف زدند و سوت کشیدند. می‌خواهم بدانم وقتی باد سردی در حفره‌ی قلب‌هایشان می‌پیچید و روح‌های فاسدشان را در بر می‌گرفت، آیا لرزهای به تن همان آپلوداچی‌ها می‌افتاد؟»

نظرات کاربران

saeide safi
۱۴۰۴/۰۵/۰۳

واقعا لذت بردم از خوندن این کتاب و فهمیدم که اصلا چیزی از رومانی نمیدونستم ! فضاسازی قوی و مستندگونه، باعث میشه خواننده واقعا حس خفقان، نظارت مداوم و ناامنی را تجربه می‌کند. شخصیت اصلی، کریستین، نوجوانی است که در برابر

- بیشتر
کاربر ۳۵۶۶۰۹۳
۱۴۰۳/۱۱/۱۳

داستانی در بستر حقیقت و تاریخ و روایت از زبان یک جاسوس. داستان دلپذیری بود

آقای سیب‌ زمینی و خانم هویج، شیطانک پشمالو
فرانک کلابی
تاثیر درمان شناختی هیجان مدار در بیماران مبتلا به مالتیپل اسکلروزیس (ms)
مریم کریمی
صبورا (جلد دوم)
فاطمه بهشتی آریا
شیمی معدنی ۱
محبوبه منوچهری
دلدادگی
نانی ارجمند
چرا درخت سیب من گلابی داد؟ (جلد اول)
طاهره احمدزاده هاشمی
سرمایه فرهنگی و آزاداندیشی
فاطمه آقاعابدی خوابجانی
اینترنت جواب نمی‌دهد
اندرو کین
خداوند دلقک ها را حفظ کند!
گویا بزرگی
نارنجی تند
عادله رفایی
سلسله تقریرات دروس تفسیری حضرت آیت‌الله مهدوی‌کنی (ره) تفسیر سوره بقره (جلد سوم)
محمد عترت‌دوست
باتلاق شنی
نلا لارسن
مادر در آثار شاعران ایران و نقاشان جهان
پدرام حکیم زاده
قدرت باور (جلد اول)
مهدی داعی
یادگیری سیاست از فراسوی مرزها
سیدکمال طبائیان
حبیب محبوب
اسماعیل منصوری‌ لاریجانی
اصطلاحات و عبارت های روزمره صفر تا صد زبان تاجیکی
اندری تارانوو
گردشگری کشاورزی بخشی از گردشگری روستایی
روهانا پی. ماهالیانااراچی
گذر از رنج ها (جلد سوم)
آلکسی تالستوی
حکایت یک اسکناس
محمود نامنی

حجم

۳٫۶ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۲

تعداد صفحه‌ها

۳۲۰ صفحه

حجم

۳٫۶ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۲

تعداد صفحه‌ها

۳۲۰ صفحه

قیمت:
۱۶۸,۰۰۰
تومان