کتاب تمام خشم من
معرفی کتاب تمام خشم من
کتاب تمام خشم من نوشتهٔ صبا طاهر و ترجمهٔ مینا آزادی است و انتشارات ابوعطا آن را منتشر کرده است. این کتاب پنجمین اثر طاهر محسوب میشود. داستان این کتاب در صحرای موهاوی کالیفرنیا اتفاق میافتد و زندگی دو نوجوان دبیرستانی به نامهای «نور» و «صال» را روایت میکند که با چالشهایی همچون برقراری تعادل بین خانواده، غم، عشق و زندگی و همچنین آرزویشان برای فرار از یک شهر کوچک دست و پنجه نرم میکنند. روایت داستان از طریق سه راوی، «مصباح» (مادر صال) در گذشته، و نور و صال در زمان حال پیش میرود. نسخهٔ الکترونیکی این کتاب را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب تمام خشم من
کتاب تمام خشم من یک رمان نوجوانان معاصر است که به بررسی مسائل عمیق و پیچیده زندگی میپردازد. صبا طاهر در این اثر به زیبایی روابط خانوادگی، دوستی، غم و اندوه، و تلاش برای رهایی از محدودیتهای محیطی را به تصویر میکشد. ساختار داستانی با سه راوی مختلف، لایههای بیشتری به روایت اضافه میکند و به خواننده امکان میدهد تا با گذشته و حال شخصیتها همذاتپنداری کند. این کتاب به دلیل محتوای غنی و پرداختن به موضوعات مهم در زندگی نوجوانان، مورد تحسین منتقدان قرار گرفته و جوایز متعددی را از آن خود کرده است.
خلاصه کتاب تمام خشم من
چرا باید کتاب تمام خشم من را بخوانیم؟
خواندن کتاب تمام خشم من را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
خواندن این رمان را به نوجوانان و جوانان، علاقهمندان به ادبیات معاصر و رمانهای واقعگرایانه و افرادی که به دنبال کتابهایی با مضامین امید، مقاومت و رشد فردی هستند، پیشنهاد میکنیم.
کتاب تمام خشم من چه جوایز و افتخاراتی کسب کرده است؟
رمان تمام خشم من نوشتهٔ صبا طاهر، نویسندهٔ پاکستانی - آمریکایی است. این کتاب یکی از پرفروشترین کتابهای نیویورک تایمز بوده و جوایز معتبری از جمله جایزهٔ کتاب Boston Globe-Horn 2022، جایزهٔ ملی کتاب سال ۲۰۲۲ برای ادبیات جوانان و جایزهٔ «مایکل ال. پرینتز» را کسب کرده است.
درباره صبا طاهر
صبا طاهر نویسندهٔ مجموعه کتابهای پرفروش اخگری در خاکستر است که به بیش از سیوپنج زبان زندهٔ دنیا ترجمه شدهاند. او در کویر موهاوی کالیفرنیا در متل هجدهاتاقهٔ خانوادگیشان بزرگ شد. در آنجا، وقتش را به خواندن رمانهای فانتزی، دستبُردزَدن به انباری کتابهای کمیک برادرش و نواختن ناشیانهٔ گیتار گذراند. او نویسندگی را از وقتی شروع کرد که سردبیر روزنامه شد. او عاشق ایندی راک شاد، جورابهای جلف و رنگارنگ و تمام چیزهای موردعلاقهٔ خرخوانهاست.
بخشی از کتاب تمام خشم من
«پسرم به دنیا که آمدی، چشمهای مهربانت به پدرت رفته بود و موهای وحشی فرفریات به خودم. اولین باری که تو را دیدیم، خیلی آرام به بالا نگاه کردی.
پدرت توی گوشت اذان زمزمه کرد. تو گوش میدادی و زیباترین لحظهٔ زندگی سهنفرهمان بود. خوب غذا میخوردی و غرق خواب میشدی. هر روز صبح با لبخند از خواب بیدار میشدی. تپلمپل و شاد و تودلبرو بودی. مهمانهای متل عاشقت میشدند. همیشه میگفتند این بچه باید مدل تبلیغات تلویزیون میشد. مادربزرگ و پدربزرگت از راه دور میپرستیدنت. بابا عکست را توی کل علاقه به رخ میکشید.
مایهٔ افتخار و دلخوشی پدرت، همهٔ وجودم، بودی. هر روز، از سر کارش برمیگشت خانه تا بهت ناهار بدهد، حتی اگر خودش هم وقت نمیکرد تا غذایش را بخورد. شبها موقع خواب نگاهت میکرد. خیلی با احتیاط ناخنهای ریزهمیزهات را کوتاه میکرد و با این کارش میخندیدی. نمیتوانستم باور کنم که روزگاری پدرت فکر میکرد بابای خوبی نمیشود.
تمام دنیایم بودی. اما صلاحالدین، برای پدرت منظومهٔ شمسی بودی. شاید هم بزرگتر. برایش خودِ خودِ جهان هستی بودی. میگفت: «اون در آینده یه جراح مغز و اعصاب میشه. نویسنده میشه. مهندس معمار میشه.» »