کتاب نه گفتن هنر است
معرفی کتاب نه گفتن هنر است
کتاب نه گفتن هنر است نوشتهٔ دیمون زاهاریادس و ترجمهٔ مینا آزادی است. انتشارات ابوعطا این کتاب را منتشر کرده است. نویسنده در این اثر بیان کرده است که چگونه سر حرف خود بایستید، وقت و انرژیتان را صرف خوتان کنید و هر چیزی را بی چون و چرا نپذیرید (بدون داشتن احساس گناه!). نسخهٔ الکترونیکی این کتاب را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب نه گفتن هنر است
کتاب نه گفتن هنر است اثری از دیمون زاهاریادس، راهنمایی کاربردی برای افرادی است که در تعیین حد و مرزهای شخصی و نه گفتن به درخواستهای ناخواسته مشکل دارند. این کتاب به شما کمک میکند تا بدون احساس گناه، به درخواستهای غیرمنطقی دیگران پاسخ منفی دهید و از سوء استفادههای احتمالی جلوگیری کنید. آیا احساس میکنید دیگران از شما سوء استفاده میکنند؟ آیا از اینکه همواره وقت و انرژی خود را در اختیار دیگران قرار میدهید خسته شدهاید؟ اگر پاسخ شما مثبت است، این کتاب برای شما نوشته شده است. تصور کنید میتوانید با اعتمادبهنفس و آرامش، درخواستها و دعوتهای ناخواسته را رد کنید و در عین حال، احترام دیگران را حفظ کنید. دیمون زاهاریادس در این کتاب، استراتژیها و تکنیکهای گام به گامی را برای تعیین حد و مرزهای شخصی و تقویت قاطعیت ارائه میدهد. با مطالعهٔ این کتاب، یاد میگیرید که چگونه در موقعیتهای مختلف، از محیط کار تا روابط شخصی، به درخواستهای ناخواسته «نه» بگویید. همچنین، تکنیکهایی را فرا میگیرید که به شما کمک میکند تا دیگران، از جمله دوستان، خانواده، همکاران و رئیس، به حد و مرزهای شما احترام بگذارند و اقتدار شخصی شما را به رسمیت بشناسند.
خواندن کتاب نه گفتن هنر است را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب را به افرادی که احساس میکنند دیگران از آنها سوء استفاده میکنند، افرادی که در نه گفتن مشکل دارند، افرادی که میخواهند اعتماد به نفس خود را افزایش دهند و افرادی که میخواهند روابط سالمتری داشته باشند، پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب نه گفتن هنر است
«بزرگترین چالشی که هنگام یادگیری گفتنِ نه با آن مواجهید غلبه بر حسهایی است که وقتی مردم را ناامید میکنید، وجودتان را فرامیگیرد، حسهایی همچون گناه، ترس و شرمندگی. چنین کاری کوچک نیست. در بسیاری از موارد، نیازمند گرهگشایی از الگوهای رفتاریای است که طی این سالها یاد گرفتهایم.
برخی از ما، از جمله خودم، بیشتر زندگیمان را صرف برآوردن خواستههای دیگران کردهایم. با ممارست مداوم به خود یاد دادهایم که دیگران را بر خود ارجح بدانیم. ترکِ چنین عادتی نیازمند وقت و تلاش کافی است.
خبر خوب این است که همه میتوانند این کار را بکنند. اگر حاضرید این تاکتیکها را به کار بگیرید، آنها را در صفحههای بعد با شما به اشتراک میگذارم تا بهتدریج تمایلات خوشخدمت درونتان را مهار کنید. هرچه بیشتر و بیشتر بگویید نه، کشف خواهید کرد که انجام چنین کاری به شما آزادی عمل میدهد تا وقتتان را صرف پیگیری فعالیتهای ارزشمند و مثمر ثمر کنید.
همانطور که پیشتر هم گفتم، چنین کاری به این معنا نیست که به دیگران کمک نکنید. درست برعکس، هدف این است که نحوهٔ نهگفتن بدون احساس گناه را فرابگیرید، آنهم زمانی که خوب میدانید بهترین تصمیم در شرایط کنونی شما همین است.»