دانلود و خرید کتاب توهمات جمعی تاد رز ترجمه سوگل قشقایی
تصویر جلد کتاب توهمات جمعی

کتاب توهمات جمعی

معرفی کتاب توهمات جمعی

کتاب توهمات جمعی نوشتهٔ تاد رز و ترجمهٔ سوگل قشقایی است. انتشارات میلکان این کتاب را منتشر کرده است؛ کتابی در باب همرنگی، همدستی و دلایل تصمیمات نادرست.

درباره کتاب توهمات جمعی

کتاب توهمات جمعی (Collective Illusions) که سه بخش و ۹ فصل دارد، دربردارندهٔ اطلاعاتی است که می‌توانید از آن در زندگی شخصیتان استفاده کنید. این کتاب دربارهٔ اینکه چطور تصمیمات زندگی شخصی ما می‌تواند برگرفته از تصمیمات غلط جامعهٔ ما باشد، است. این اثر ما را با حقیقتی تلخ مواجه کرده است؛ اینکه الزاماً تصمیم‌های جمعی بهترین تصمیم‌ها نیستند و لزوماً خرد جمعی برای مسائل پیچیده و بغرنج عملکرد ویژه‌ای ندارد. این کتاب از روایت‌های اجتماعی و جنبه‌های ناگفتهٔ قراردادهای جمعی سخن گفته است؛ از آن دسته تصمیمات جمعی که سرنوشت ملتی را به تباهی می‌کشاند و مردم را به‌سوی ورطهٔ نابودی به پیش می‌راند. همراه شوید با تاد رز؛ کارآفرین و پژوهشگر آمریکایی. گفته شده است که کتاب حاضر به شما جرئت و جسارت می‌دهد تا تفکر نقادانه داشته باشید، به‌راحتی فرهنگ جمعی را نپذیرید و به‌جای تمرکز بر پذیرفته‌شدن در جمع و جامعه، بر روی پرورش استعدادها و توانایی‌های خود سرمایه‌گذاری کنید.

خواندن کتاب توهمات جمعی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران مطالعه در باب همرنگی، همدستی و دلایل تصمیمات نادرست پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب توهمات جمعی

«در همان سال افتضاحی که من با شِوی شِوت قدیمی‌ام با سوراخی در کف آن رانندگی می‌کردم، یکی از کارهایم این بود که بیماران زمین‌گیر را تنقیه کنم. هرچند افتضاح بود، اما با دستمزد ساعتی هفت دلار (در مقایسه با حداقل دستمزد ۴/۲۵ دلاری آن زمان) از مغازهٔ شیرینی‌فروشی بهتر بود. همسرم با فروش پلاسمای خون خود به درآمد ما افزود. ما همچنین نوبتی صبح زود از خواب بیدار می‌شدیم تا روزنامه‌های صبحگاهی را در خیابان‌ها پخش کنیم. پدر و مادرم در پرداخت هزینه‌های مدرسهٔ شبانه به من کمک می‌کردند، اما آن‌ها همچنان باید از خواهر و برادر کوچک‌ترم هم حمایت می‌کردند. من می‌دانستم دیگران نمی‌توانند کار بیشتری برای ما انجام دهند.

هرگز در زندگی‌ام تا این حد شکسته یا ناامید نشده بودم، اما احساس افتخار هم می‌کردم. من از اینکه هر کمکی را بپذیرم، متنفر بودم. بااین‌حال، در نهایت پدرم از زاویهٔ دیدی این موضوع را برایم مطرح کرد که پذیرفتن کمک‌های دولتی مورد نیازمان را برایم آسان‌تر کرد. او به من گفت: «تاد، کمک‌های رفاهی برای افرادی مثل تو و خانواده‌ته. این استحقاق نیست، باید بهش به چشم سرمایه‌گذاری نگاه کنی. به اطرافت نگاه کن. افرادی که مالیات می‌دن بخشی از پولی رو که به‌سختی به دست آوردن روی افرادی مثل شما سرمایه‌گذاری می‌کنن تا شرایط زندگی‌تون رو بهتر کنین. وقتی مدت کوتاهی کمک اون‌ها رو پذیرفتی، موظفی بیشتر از چیزی رو که گرفتی، پس بدی.»

با درنظرگرفتن این توصیهٔ هوشمندانه، کمی احساس بهتری به پذیرفتن تخصیص ماهیانهٔ کوپن‌های غذا داشتم. اما این شرایط خرید مواد غذایی را آسان‌تر نکرد. من و همسرم تلاش می‌کردیم دیروقت به مغازه برویم تا از نگاه‌های قضاوتگرانهٔ غریبه‌ها دوری کنیم. هربار به دفتر ثبت مراجعه می‌کردم، وحشت داشتم. مجبور بودیم اقلامی را انتخاب کنیم که می‌توانستیم با پول مالیات‌دهندگان بخریم (ازجمله غذای کودک، شیر خشک، شیر، پنیر، غلات، میوه، سبزیجات، تخم‌مرغ و کرهٔ بادام‌زمینی، اما فقط مارک‌های خاص). از چیزهایی که مجبور بودیم با پول خودمان بخریم هم وحشت داشتم.»

علیرضا
۱۴۰۳/۰۴/۱۴

این کتاب، کتاب خیلی مهمی هست. من نسخه چاپیش رو داخل نمایشگاه کتاب تهیه کردم. نویسنده‌اش تاد رز، استاد هاروارد بوده و حیطه تخصصیش هم توسعه مغز و انسان بوده (ویکی‌پدیای انگلیسی شو پیشنهاد میدم بخونین) خود کتاب هم راجع به این

- بیشتر
نارون
۱۴۰۳/۰۴/۱۴

چه جالب که این کتاب منتشر شده! چند ماه پیش روی یوتیوب یک ویدیو با همین عنوان وجود داشت که حدودا نیم ساعت بود... خوشحال شدم الان دیدم منتشر شده و تخفیف هم خورده!!! ظاهرا نشر میلکان اخیرا خوب کار کرده و

- بیشتر
farokhchehr
۱۴۰۳/۰۴/۱۴

مرسی از طاقچه که به شکل دیگری آخر هفته‌ها رو تخفیف میده... چقدر خوب که «این» کتاب تخفیف خورده این هفته، من راجع به کتاب قبلا خونده بودم تو آمازون و گودریدز و خیلی مشتاقم که مطالعه‌اش کنم. کتاب، راجع به خطاهای

- بیشتر
سمانه اسکندری
۱۴۰۳/۰۴/۱۴

نویسنده کتابِ اسب سیاه ....... راجب خطاهای شناختی پیشنهاد میکنم بخونید ❤️

mohammad matin
۱۴۰۳/۰۵/۱۰

حتما خوندن این کتاب رو به مسئولان کشور توصیه می کنم! تاد رز نویسنده بزرگیه و در این کتاب مطالب خیلی خوبی رو عنوان کرده

سارا بیات
۱۴۰۳/۰۴/۲۹

ابتدای کتاب با نقل قولی آغاز می شود " سوال واقعی اینجاست که آیا آینده روشن تر همیشه انقدر دور است؟ ... " این کتاب یکی از جذاب ترین کتاب هایی هست که شروع به خواندنش کردم و من که همیشه

- بیشتر
mazp
۱۴۰۳/۰۴/۱۷

این کتاب ، کتاب بسیار مفیدی است که هر کس میتواند توی زندگی اش بکار بگیردش و از ذهن خود حرف بزند

AmirMasoud
۱۴۰۳/۰۹/۲۰

ترجمه به نظرم خیلی بد بود.از روی نظرات بقیه که گفتن ترجمه خوبه خریدم ولی ترجمه واقعا ضعیفه

آرمین
۱۴۰۳/۰۹/۱۵

تصمیمات جمعی تا چه اندازه بر تصمیمات فردی ما تأثیر گذاره؟ فقط با مطالعه نمونه می توانم بگم فوق‌العاده است. نویسنده کاملا بر مطلب مسلطه و حرف هایش رو با مثال از وقایع معاصر و حتی تاریخی می زنه تا

- بیشتر
ما بیشتر در تخیل رنج می‌بریم تا در واقعیت.
Aida.pournia
پیروی کورکورانه بر انواع تصمیم‌گیری‌ها تأثیر می‌گذارد، از نحوهٔ رأی‌دادن و مکان سرمایه‌گذاری گرفته تا لباس‌هایی که می‌پوشیم، جایی که غذا می‌خوریم و مدرسه‌ای که انتخاب می‌کنیم. این رفتار همچنین نقصی اساسی را در تمایل ما به کپی‌برداری از دیگران نشان می‌دهد. ممکن است پیش خودمان فکر کنیم معقولانه و به نفع خودمان عمل می‌کنیم، درحالی‌که در واقع در دام کپی‌برداری افتاده‌ایم.
علیرضا
ما انسان‌ها آن‌قدر اجتماعی هستیم که فقط آگاهی‌مان از حضور دیگران می‌تواند رفتارمان را تغییر دهد. این تمایل به هم‌سوشدن با افراد دیگر که چیزی که دانشمندان علوم اجتماعی آن را «سوگیری انطباق» می‌نامند اختیاری نیست؛ این بخشی از زیست‌شناسی ماست.
علیرضا
معتقدم علت اصلی بی‌اعتمادی ما والدسالاری است. این کلمه از صورت لاتین واژهٔ «پدر» گرفته شده است. معنای آن «اقدامات یا اعمالی است که آزادی و استقلال شخصی فرد (یا طبقه‌ای از افراد) را با هدفی مفید یا محافظتی نقض می‌کند.» به زبان ساده، والدسالاری یعنی با دیگران به‌گونه‌ای رفتار شود که گویی آن‌ها کودکانی هستند که به‌خاطر صلاح خودشان باید تحت‌کنترل باشند. امروزه، وقتی از چیزی با عنوان «رفتار والدسالاری» یاد می‌کنیم، منظورمان این است که این امر نه‌تنها مقتدرانه و اجباری است، بلکه تحقیرآمیز هم هست.
farokhchehr
سنکا بیش از همه از انطباق کورکورانه متنفر بود. به گفتهٔ او، با پیوستن ناخودآگاهانه به گروه‌ها، استقلال خود را تسلیم می‌کنیم و به خود و اطرافیانمان آسیب می‌رسانیم.
Juror #8
کشش قبیله‌های ما ممکن است بسیار قوی باشد. آن‌قدر قوی که آنچه من «تلهٔ هویت» می‌نامم می‌تواند ما را وادار کند دربارهٔ ارزش‌های شخصی‌مان دروغ بگوییم. حتی باعث شود براساس باورهایی رفتار کنیم که شخصاً از آن‌ها حمایت نمی‌کنیم و در نهایت به دیگرانی که در خفا مانند ما هستند آسیب برسانیم. این تلهٔ هویت نه‌تنها مانند آنچه در جونزتاون دیدیم توهمات جمعی را شکل می‌دهد و پایدار می‌کند، بلکه می‌تواند خود گروه را نیز نابود کند.
علیرضا
متأسفانه پیامدهای توهمات جمعی به سیاست محدود نمی‌شود. آن‌ها تقریباً به قلب هرچیزی که در زندگی اجتماعی ما اهمیت دارد، ضربه می‌زنند.
علیرضا
امروزه تنها چیزی که نیاز دارید حساب کاربری در شبکه‌های اجتماعی است. بسترهای رسانه‌های اجتماعی به هرکسی که تیشه به دست دارد، اجازه می‌دهد بازی قدرت دیجیتالی راه بیندازد، کنترل مستقیمی بر اکثریت مورد نظر اعمال کند و همهٔ مخالفان را با خشونت سانسورنشده به سکوت سوق دهد.
farokhchehr
جهان با دیدگاه مردم تغییر می‌کند. اگر بتوانید دیدگاه مردم را به واقعیت حتی یک میلی‌متر تغییر دهید، آن‌گاه می‌توانید دنیا را تغییر دهید. جیمز بالدوین
farokhchehr
ترس ما از طردشدن غریزه‌ای برای بقاست که ریشهٔ آن به اجداد مشترک ما می‌رسد. انسان‌های اولیه زمانی که از گروه‌های اجتماعی کنار گذاشته می‌شدند، دسترسی کمتری به غذا و منابع داشتند و شانس کمتری هم برای یافتن جفت داشتند. در نتیجه برخی جان می‌باختند.
Juror #8

حجم

۳۷۴٫۱ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۳

تعداد صفحه‌ها

۲۶۳ صفحه

حجم

۳۷۴٫۱ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۳

تعداد صفحه‌ها

۲۶۳ صفحه

قیمت:
۶۹,۰۰۰
۲۰,۷۰۰
۷۰%
تومان