دانلود و خرید کتاب تفکر به شیوه‌ جعبه‌ سیاه متیو سید ترجمه سوگل قشقایی
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب تفکر به شیوه‌ جعبه‌ سیاه

کتاب تفکر به شیوه‌ جعبه‌ سیاه

معرفی کتاب تفکر به شیوه‌ جعبه‌ سیاه

کتاب تفکر به شیوه‌ جعبه‌ سیاه نوشتهٔ متیو سید و سوگل قشقایی است. انتشارات میلکان این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب تفکر به شیوه‌ جعبه‌ سیاه

کتاب تفکر به شیوه‌ جعبه‌ سیاه این نکته را مطرح می‌کندکه یادگیری از شکست‌ها باعث پیشرفت انسانی می‌شود. متیو سید صنایع هوانوردی و بهداشتی و مقولهٔ ذهنیت رشد و ذهنیت ثابت را با هم مقایسه می‌کند. او بر اهمیت فرهنگ و سیستم‌هایی که یادگیری از اشتباهات را تشویق می‌کنند، تأکید می‌ورزد و از طریق بررسی موفقیت‌ها و شکست‌ها، به‌دنبال ایجاد تغییرات مثبت در نگرش به شکست است. از نظر سید شکست در یادگیری از اشتباهات یکی از بزرگ‌ترین موانع پیشرفت انسانی بوده است. او می‌گوید که تنها با تعریف مجدد شکست می‌توانیم پیشرفت، خلاقیت، انعطاف‌پذیری را با خود همراه کنیم.

سید همچنین به دو سبک در جوامع مدرن اشاره می‌کند: 

  • نهادهایی که از شکست یاد می‌گیرند؛
  • نهادهایی که از این فرصت برای پیشرفت غافل می‌شوند؛

 نهادهایی که از شکست فرار می‌کنند، فرصت‌هایی برای بهبود را از دست می‌دهند زیرا فرهنگ‌های آن‌ها اجازهٔ اعتراف و ارزیابی اشتباهات را نمی‌دهد و سیستم‌های آن‌ها فاقد مکانیسم‌هایی برای پردازش و یادگیری از این اشتباهات است. سید با ذکر مثال‌هایی از سیستم عدالت کیفری و صنعت بهداشت، نشان می‌دهد که چگونه عدم پذیرش شکست می‌تواند عواقب فاجعه‌باری داشته باشد. او بر اهمیت ایجاد فرهنگ و سیستم‌هایی که یادگیری از خطاها را تشویق می‌کنند، اصرار می‌ورزد. از نظر او، شکست در میان فرهنگ‌ها و سیستم‌ها متفاوت است. در صنایعی که شکست را بخشی طبیعی از فرایند یادگیری و رشد می‌دانند، افراد و تیم‌ها تشویق می‌شوند که اشتباهات خود را گزارش دهند و از آن‌ها درس بگیرند. این فرهنگ مثبت به ایجاد نوآوری و بهبود مستمر کمک می‌کند.

خواندن کتاب تفکر به شیوه‌ جعبه‌ سیاه را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران مدیریت کسب و کار پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب تفکر به شیوه‌ جعبه‌ سیاه

«هوانوردی با بسیاری از مسائل ایمنی دست‌وپنجه نرم می‌کند. تقریباً هر هفته مشکلات جدیدی به وجود می‌آید. در مارچ ۲۰۱۵، سقوط هواپیمای جرمن وینگز در کوه‌های آلپ فرانسه سلامت روان خلبان را در کانون توجه‌ها قرار داد. کارشناسان این صنعت تأکید دارند که هر لحظه ممکن است حوادث غیرمترقبه‌ای اتفاق بیفتد که ممکن است نرخ تصادفات را افزایش دهد. اما آن‌ها تضمین می‌کنند که همیشه تلاش خواهند کرد از حوادث نامطلوب درس بگیرند تا شکست‌ها تکرار نشود. به‌هرحال، ایمنی هوانوردی در نهایت این‌گونه است.

در حوزهٔ مراقبت‌های پزشکی، همه‌چیز باز هم بسیار متفاوت است. در سال ۱۹۹۹، انستیتوِ پزشکی امریکا پژوهشی مهم به نام «خطا خود انسان است» منتشر کرد. در این پژوهش نشان داده شد که سالانه بین ۴۴۰۰۰ تا ۹۸۰۰۰ امریکایی بر اثر خطاهای پزشکی قابل‌پیشگیری جان خود را از دست می‌دهند. در پژوهشی جداگانه، لوسیان لیپ، استاد دانشگاه هاروارد، مجموع اعداد را بالاتر اعلام کرد. او طی مطالعه‌ای جامع تخمین زد که یک‌میلیون بیمار طی درمان بیمارستانی بر اثر اشتباهات مجروح می‌شوند و سالانه ۱۲۰۰۰۰ نفر فقط در امریکا جان خود را از دست می‌دهند.

اگرچه این آمار تکان‌دهنده است، قطعاً مقیاس واقعی مشکل را دست‌پایین می‌گیرد. در سال ۲۰۱۳، مطالعه‌ای که در مجلهٔ ایمنی بیمار منتشر شد. تعداد مرگ‌های زودرس مرتبط با آسیب‌های قابل‌پیشگیری را بیش از ۴۰۰۰۰۰ نفر در سال نشان داد (آسیب‌های اجتناب‌پذیر عبارت‌اند از تشخیص اشتباه، تجویز داروهای نامناسب، آسیب‌رساندن به بیمار حین عمل جراحی، جراحی عضو اشتباه بدن، تزریق نامناسب، افتادن، سوختگی، زخم بستر و عوارض پس از عمل). در تابستان ۲۰۱۴، دکتر پیتر جی پرونووست، استاد دانشکدهٔ پزشکی دانشگاه جان هاپکینز و از معتبرترین پزشکان جهان، حین شهادت در هیئت استماع خاطرنشان کرد که این آمار و ارقام معادل سقوط دو جمبو جت از آسمان در هر ۲۴ ساعت است. او گفت: «چیزی که این اعداد می‌گویند این است که انگار هر روز دو تا بویینگ ۷۴۷ تصادف کنند و مثل این است که هر دو ماه یک بار، حادثهٔ ۱۱ سپتامبر رخ دهد. چنین میزانی از تلفات آسیب قابل‌پیشگیری را هیچ انجمن و محکمه‌ای تحمل نمی‌کند.» این ارقام نشان می‌دهد که خطاهای پزشکی قابل‌پیشگیری در بیمارستان‌ها سومین عامل مهم مرگ‌ومیر در ایالات متحده پس از بیماری‌های قلبی و سرطان است».

یوسف
۱۴۰۲/۱۲/۲۷

عالی

Fariba.k
۱۴۰۳/۰۷/۲۶

به نظرم حجم کتاب بیش از حد نیاز بود و مثال ها میتونست به همین تعداد ولی خلاصه وار تر باشه،و میشد درس های کتاب رو از چند فصل آخر گرفت و رفت.

موفقیت به روش‌های قدرتمند و اغلب غیرمنتظره به نحوهٔ واکنش ما به شکست بستگی دارد.
یوسف
درس‌گرفتن از شکست مسئله‌ای کلیشه‌ای است. اما معلوم می‌شود که به دلایل غیرمعمول و اساسی درس نگرفتن از اشتباهات از بزرگ‌ترین موانع پیشرفت بشر بوده است.
کاربر ۵۲۹۲۰۷۲
نتیجهٔ کلیِ مقصرکردن دیگری این است که صداقت را از بین می‌برد و پنهان‌کاری‌ها را زیاد می‌کند. در این صورت، اطلاعات حیاتی را که برای یادگیری نیاز داریم از دست می‌دهیم.
کاربر ۵۲۹۲۰۷۲
النور روزولت می‌گوید: «از اشتباهات دیگران درس بگیرید. شما نمی‌توانید آن‌قدری زندگی کنید که همهٔ آن‌ها را خودتان تجربه کنید.»
کاربر ۵۲۹۲۰۷۲
اساس موفقیت بر شکست بنا شده است.
کاربر ۵۲۹۲۰۷۲
ما اشتباهاتمان را می‌پوشانیم، نه‌تنها برای محافظت از خود در برابر دیگران، بلکه در برابر خودمان. در ادامه می‌بینیم که آزمایش‌ها نشان داده است که همهٔ ما توانایی پیچیده‌ای در حذف شکست‌ها از حافظه‌مان داریم، مانند تدوینگرانی که اشتباهات و خرابی‌ها را از فیلمی حذف می‌کنند. بی‌این‌که به درس‌گرفتن از اشتباهاتمان فکر کنیم، آن‌ها را از زندگی کاری خود، که همه در ذهن نگه می‌داریم، حذف می‌کنیم.
کاربر ۵۲۹۲۰۷۲
بیشتر حلقه‌های بسته به این دلیل وجود دارند که افراد شکست را انکار می‌کنند یا سعی دارند آن را دور بزنند. در خصوص شبه‌علوم، مشکل ساختاری‌تر است. آن‌ها از قصد و یا برای ناممکن‌کردن شکست طراحی شده‌اند. برای همین است که آن‌ها در نظرِ طرفدارانشان بسیار مسحورکننده‌اند.
کاربر ۵۲۹۲۰۷۲
اگر فرهنگ در قبال اشتباه پذیرا و صادق باشد، کل چرخه می‌تواند از آن اشتباه درس بگیرد. این راه پیشرفت است.
کاربر ۵۲۹۲۰۷۲
«ده تا مجرم از قانون فرار کنند بهتر از این است که یک بی‌گناه رنج بکشد.»
.ً..

حجم

۵۰۹٫۶ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۲

تعداد صفحه‌ها

۳۶۰ صفحه

حجم

۵۰۹٫۶ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۲

تعداد صفحه‌ها

۳۶۰ صفحه

قیمت:
۵۹,۰۰۰
تومان