کتاب از دل بی نظمی جکلین پاول + دانلود نمونه رایگان

کتاب از دل بی نظمی

نویسنده:جکلین پاول
امتیازبدون نظر

معرفی کتاب از دل بی نظمی

کتاب از دل بی نظمی با عنوان اصلی Order from Chaos: The Everyday Grind of Staying Organized with Adult ADHD نوشتهٔ «جکلین پاول» و ترجمهٔ «سارا احمدی»، اثری است که نشر میلکان آن را در سال ۱۴۰۳ منتشر کرده است. این کتاب به بررسی چالش‌های زندگی با اختلال کم‌توجهی - بیش‌فعالی (ADHD) در بزرگ‌سالی پرداخته و راه‌هایی را برای نظم‌بخشیدن به زندگی در چنین شرایطی ارائه داده است. نویسنده با تکیه بر تجربه‌های شخصی و دانش روز، تلاش می‌کند تصویری واقعی از فرازونشیب‌های زندگی با ADHD و راهکارهای مقابله با آن ارائه کند. نسخهٔ الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب از دل بی نظمی اثر جکلین پاول

کتاب «از دل بی‌نظمی» (جدال هر روزه برای نظم‌بخشیدن به زندگی با وجود اختلال ADHD) راهنمایی است که به موضوع مدیریت زندگی روزمره برای بزرگ‌سالان مبتلا به اختلال کم‌توجهی - بیش‌فعالی (ADHD) پرداخته است. «جکلین پاول»، نویسندهٔ کتاب حاضر با روایتی صمیمانه و مبتنی بر تجربه‌های شخصی، تلاش کرده است تا چالش‌های واقعی افراد مبتلا به ADHD را در زمینهٔ نظم‌دهی به زندگی، مدیریت امور خانه، روابط خانوادگی و شغلی و همچنین احساسات درونی مانند شرم و اضطراب به تصویر بکشد. ساختار این کتاب بر پایهٔ اصول و قوانین کلیدی بنا شده و هر فصل به یکی از جنبه‌های مهم نظم‌دهی و مدیریت علائم ADHD اختصاص یافته است.

این کتاب نه‌تنها به افراد مبتلا، بلکه به اطرافیان و خانواده‌های آن‌ها نیز کمک می‌کند تا درک بهتری از این اختلال و تأثیرات آن بر زندگی روزمره داشته باشند. کتاب «از دل بی‌نظمی» با ترکیب روایت‌های شخصی، تمرین‌های عملی و نکات کلیدی، راهنمایی برای ساختن سیستمی شخصی و پایدار جهت نظم‌بخشی به زندگی ارائه داده است. «از دل بی‌نظمی» راهنمایی است برای ساختن سیستمی شخصی و انعطاف‌پذیر که به افراد مبتلا به ADHD کمک می‌کند تا زندگی رضایت‌بخش‌تر و منظم‌تری داشته باشند. «سارا احمدی»، مترجم کتاب «از دل بی‌نظمی» بر این باور است که این اثر فراتر از پرداختن به برنامه‌ریزی و زمان‌بندی، خواننده را به درک تفاوت‌های عصبی و ایجاد سیستم‌های شخصی برای زندگی روزمره دعوت کرده است. این مترجم گفته کتاب حاضر نشان می‌دهد نظم تنها یک هدف نیست؛ بلکه مهارتی درونی است که باید با واقعیات بیرونی هماهنگ شود. این اثر نخستین‌بار در سال ۲۰۱۸ میلادی روانهٔ بازار کتاب جهان شده است.

خلاصه کتاب از دل بی نظمی

کتاب با روایت تجربه‌های شخصی «جکلین پاول» آغاز می‌شود. این نویسنده زندگی روزمرهٔ خود را پیش از تشخیص اختلال ADHD توصیف می‌کند؛ خانه‌ای آشفته، وظایف نیمه‌تمام، اضطراب و احساس شکست مکرر. او با صراحت به این می‌پردازد که چگونه بی‌نظمی نه‌تنها محیط فیزیکی، بلکه ذهن و روابطش را نیز تحت‌تأثیر قرار داده و توضیح می‌دهد که اختلال ADHD چگونه باعث می‌شود افراد در انجام کارهای روزمره، مدیریت زمان، پرداخت قبوض، حفظ روابط و حتی پیگیری اهداف شخصی دچار مشکل شوند. نویسنده تأکید می‌کند که ADHD یک اختلال عصب‌زیست‌شناختی است و ریشه در عملکرد مغز دارد؛ نه ضعف شخصیت یا تنبلی. او به اهمیت پذیرش واقعیت‌های شخصی و شناسایی انگیزه‌های درونی برای ایجاد تغییرات پایدار اشاره می‌کند و با مثال‌هایی از زندگی خود و دیگران، نشان می‌دهد که راهکارهای سنتی نظم‌دهی برای افراد مبتلا به ADHD کافی نیست و باید سیستم‌هایی متناسب با ویژگی‌های فردی ساخته شود. کتاب به بررسی باورهای رایج دربارهٔ بی‌نظمی و خلاقیت، نقش شرم و احساس گناه در شکست‌های مکرر و اهمیت‌یافتن مقصود شخصی در مسیر نظم‌دهی می‌پردازد؛ همچنین به تفاوت‌های فردی در سبک‌های یادگیری، ساعات اوج بهره‌وری و گرایش‌های شخصیتی اشاره و توصیه می‌کند که هر فرد باید راهکارهایی متناسب با مغز و زندگی خود بیابد. تمرین‌های عملی برای شناسایی هزینه‌های بی‌نظمی، تعیین اهداف شخصی و کنارآمدن با بایدهای تحمیلی نیز ارائه شده است. نویسنده با تأکید بر اهمیت مدیریت علائم ADHD، نقش دارو و حمایت خانواده و پذیرش شکست‌های موقتی را در مسیر نظم‌بخشی برجسته می‌کند

چرا باید کتاب از دل بی نظمی را بخوانیم؟

کتاب حاضر با رویکردی مبتنی بر تجربه، به دغدغه‌های افراد مبتلا به ADHD می‌پردازد و از شعارهای کلیشه‌ای فاصله می‌گیرد. «از دل بی‌نظمی» نه‌تنها به ارائهٔ راهکارهای قابل‌اجرا برای نظم‌دهی به زندگی می‌پردازد، بلکه به خواننده کمک می‌کند تا ریشه‌های مشکلات خود را بشناسد و احساس شرم و گناه را کنار بگذارد. نویسنده با روایت‌های شخصی و تمرین‌های کاربردی، فضایی فراهم می‌کند تا خواننده بتواند راه‌حل‌هایی متناسب با شرایط و ویژگی‌های فردی خود بیابد. این کتاب برای کسانی که از راهبردهای سنتی نتیجه نگرفته‌اند یا احساس می‌کنند با دیگران تفاوت دارند، منبعی ارزشمند برای بازتعریف نظم و موفقیت شخصی است.

مطالعهٔ این کتاب برای بزرگ‌سالان مبتلا به اختلال کم‌توجهی - بیش‌فعالی (ADHD)، خانواده‌ها و اطرافیان آن‌ها و نیز افرادی که با بی‌نظمی، فراموش‌کاری یا مشکلات مدیریت زمان دست‌وپنجه نرم می‌کنند، مفید است؛ همچنین کسانی که به‌دنبال راهکارهایی شخصی‌سازی‌شده برای نظم‌دهی به زندگی هستند یا می‌خواهند درک عمیق‌تری از تأثیر ADHD بر زندگی روزمره داشته باشند، از این کتاب بهره خواهند برد.

درباره جکلین پاول

«جکلین پاول» (Jaclyn Paul) که از سال ۲۰۱۴ میلادی، اطلاعات و پیشنهادات و مقالاتی را برای بزرگسالانِ مبتلا به اختلال بیش‌فعالی و کمبود توجه (ADHD) در وبلاگ The ADHD Homestead منتشر کرده، کنشگر حوزهٔ سلامت روان، نویسندهٔ داستان‌های تخیلی، وبلاگ‌نویس و نگارندهٔ کتاب «از دل بی‌نظمی» (Order from Chaos) است.

نظر افراد یا مجله‌های مشهور درباره این کتاب چیست؟

«کاتلین نادو»، روان‌شناس بین‌المللی و نویسنده، این کتاب را به‌عنوان منبعی ارزشمند برای افرادی که با ADHD زندگی می‌کنند، معرفی کرده؛ همچنین «جینا پِرا» که مربی بزرگ‌سالان با ADHD و نویسنده است، کتاب حاضر را ترکیبی از داستان‌گویی شخصی و دانش تخصصی دانسته که به‌طور مؤثر به چالش‌های سازمان‌دهی در زندگی روزمره می‌پردازد.

چه نسخه‌های دیگری از این کتاب در ایران منتشر شده است؟

«نادیا انتخابی» این کتاب را با عنوان «از دل بی‌نظمی : تقلای مدام ما با اختلال ADHD برای داشتن یک زندگی بسامان» به پارسی برگردانده و نشر مون در سال ۱۴۰۳ آن را منتشر کرده است.

بخشی از کتاب از دل بی نظمی

«همان‌طور که یاد گرفته‌ام اِی‌دی‌اچ‌دی را به‌شکلی مدیریت کنم که در بلندمدت به سود سلامت روانی و جسمی‌ام باشد، یاد گرفته‌ام با «کمتر»، بهتر زندگی کنم. سخت تلاش کرده‌ام تا از میل به داشتن وسایل بیشتر، اهداف جاه‌طلبانه‌تر و شروع هر پروژه‌ای که به ذهنم می‌رسد، رها شوم. یاد گرفته‌ام که هرچه چیزهای کمتری ـ چه فیزیکی و چه ذهنی ـ داشته باشم، بهتر می‌توانم همه‌چیز را تحت‌کنترل نگه دارم.

خیلی شگفت‌آور است، این‌طور نیست؟

همان‌طور که آن خوانندهٔ وبلاگ اشاره کرد، مدیریت موقعیت‌های پرفشار زمانی آسان‌تر می‌شود که در یک روز معمولی، فشار بیش از حدی به خود تحمیل نکرده باشید؛ درست مثل اینکه در حساب بانکی‌تان ذخیرهٔ اضطراری داشته باشید. همه با هزینه‌های غیرمنتظره روبه‌رو می‌شوند و همه حداقل یک بار در زندگی خریدی بی‌برنامه انجام می‌دهند. اگر با کمترین امکانات زندگی کنید، نمی‌توانید با چالش‌هایی روبه‌رو شوید که زندگی سر راهتان می‌گذارد. این، گاهی حتی برای پوشش‌دادن نیازهای اساسی هم کافی نیست. من همیشه دوست داشته‌ام در حدی کمتر از حد توان مالی‌ام زندگی کنم، اما اِعمال این رویکرد، به زمان و انرژی بیشتری نیاز داشته است.»

۲۵%