دانلود و خرید کتاب گزیده هایی از کتاب انسانی، بسیار زیاده انسانی فردریش نیچه ترجمه جعفر صفیعی
تصویر جلد کتاب گزیده هایی از کتاب انسانی، بسیار زیاده انسانی

کتاب گزیده هایی از کتاب انسانی، بسیار زیاده انسانی

نویسنده:فردریش نیچه
دسته‌بندی:
امتیاز:
۵.۰از ۱ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب گزیده هایی از کتاب انسانی، بسیار زیاده انسانی

کتاب گزیده‌هایی از کتاب انسانی، بسیار زیاده انسانی نوشتۀ فردریش نیچه با ترجمۀ جعفر صفیعی در انتشارات شباهنگ به چاپ رسیده است. این کتاب چنان‌که از نامش پیداست گلچینی از گزین‌گویه‌های کتاب انسانی بسیار زیاده انسانی است که دربردارندۀ مشاهده‌ها و تأملات این فیلسوف المانی است.

درباره کتاب گزیده هایی از کتاب انسانی، بسیار زیاده انسانی

کتاب گزیده‌هایی از کتاب انسانی، بسیار زیاده انسانی، درواقع گلچینی از این کتاب گزین‌گویه نوشتۀ فردریش ویلهلم نیچه، فیلسوف آلمانی است. چنان‌که خود نیچه گفته، او با کتاب انسانی بسیار زیاده انسانی خود را از هرآنچه به سرشت او تعلق ندارد و برای ارزشمند نیست آزاد کرده است؛ بنابراین برای زیرعنوان این کتاب، جملۀ کتابی برای جان‌های آزاد انتخاب شده است. انسانی، بسیار زیاده انسانی، سومین کتـاب نیچـه بود. این کتاب در ۱۸۷۸ برای نخستین بار چاپ شد. سبک این کتاب تازگی داشت و از ۶۳۸ گزین‌گویه تشکیـل می‌شد؛ یعنی مشـاهدات و تأملات کوتاهی که از یکی دو جمله تا یک بند طولانی در نوسـان بودند. 

انتشار این کتاب هم‌زمان با گسستن نیچه از ریشارد واگنر، موسیقی‌دان رمانتیک آلمانی بود. این کتاب، جدایی نیچـه از کار آکادمیک را آشکارتر کرد و خبر از فیلسوفی داد که در آینده‌ای نه چندان دور ظهور می‌کند. در کتاب انسانی، بسیار زیاده انسانی، نیچـه متفکـری دقیـق، تحلیل‌گر، جدی و خردمنـد است که به زدودن اوهام و شکستن بت‌ها دسـت می‌زند، از آنچه فرهنگ زمـانه را تهـدید می‌کند سخن می‌گوید، با اندیشه‌ٔ روشنگری هم‌آوایی و نزدیکـی نشان می‌دهد و از رمانتیسم واگنری ـ شوپنهـاوری دور می‌شود. اینجـا دیگر او چیـزی را متعـالی و قهرمـانی و فراانسانی نمی‌بیند. همه‌چیز از دید او انسانی، زیاده انسانی است.

خواندن کتاب گزیده هایی از کتاب انسانی، بسیار زیاده انسانی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

به دوستداران کتاب‌های فلسفی پیشنهاد می‌کنیم.

درباره فردریش نیچه

فردریش ویلهِلم نیچه در ۱۵ اکتبر ۱۸۴۴ متولد شد. او فیلسوف، شاعر، منتقد فرهنگی، جامعه شناس، آهنگساز و فیلولوژیست کلاسیک بزرگ آلمانی و استاد لاتین و یونانی بود. فلسفهٔ غرب و تاریخ اندیشهٔ مدرن تأثیر بسیار زیاد و عمیقی از آثار نیچه گرفته‌اند. در ۱۸۶۹ با ۲۴ سال سن، به کُرسی فیلولوژی کلاسیک در دانشگاه بازل دست یافت که جوان‌ترین فرد در تاریخ این دانشگاه به‌شمار می‌رود. اما بعدتر به خاطر بیماری‌هایی که به آن دچار بود از این سمت کناره‌گیری کرد و به تکمیل آثارش پرداخت. نیچه بیماری خود را موهبتی از جانب خدا می‌دانست که سبب شده بود تا بتواند افکاری نو و بدیع را در سر بپروراند. نیچه یکی از متفکران محبوب در ایران است. آثارش نه‌تنها بارها ترجمه و منتشر شده‌اند، بلکه کتاب صوتی چنین گفت زرتشت در دهه‌های گذشته یکی از آثار پرفروش فلسفی او در ایران بوده است. او بعد از تحمل بیماری‌های مختلف، جنون و فروپاشی ذهنی در  ۱۹۰۰ چشم از جهان فرو بست.

معرفی نویسنده
عکس فردریش نیچه
فردریش نیچه
آلمانی | تولد ۱۸۴۴ - درگذشت ۱۹۰۰

فردریش نیچه فیلسوف بزرگ قرن نوزدهم میلادی و خالق آثاری مانند فراسوی نیک و بد است که اثری ویژه در تکوین اندیشه و روشنفکری روزگار نو در غرب گذاشت. او که ابتدا به لغت‌شناسی تمایل نشان داد، خیلی زود و در آغاز جوانی کرسی استادی دانشگاه بازل را در این رشته به خود اختصاص داد. او در همان سنین جوانی به فلسفه اشتغال یافت و آثار سترگ فلسفی خویش را برای اندیشه‌ی تشنه‌ی بشر در روزگار پسامدرنیته به ارمغان آورد. همچون شکوفایی‌اش، زوال عقل و خاموشی او نیز خیلی زود و در سن ۴۵ سالگی آغاز شد.

نظری برای کتاب ثبت نشده است
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۸۷۲٫۱ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۰

تعداد صفحه‌ها

۹۶ صفحه

حجم

۸۷۲٫۱ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۰

تعداد صفحه‌ها

۹۶ صفحه

قیمت:
۱۶,۰۰۰
۱۱,۲۰۰
۳۰%
تومان