معرفی کتاب ملی گرایی
«ملی گرایی» نوشته رابیندرانات تاگور(۱۹۴۱-۱۸۶۱)، نویسنده و اندیشمند هندی برنده جایزه نوبل ادبیات و از مدافعان سرسخت استقلال هندوستان است.
ین کتاب به مسأله جهانی شدن و بحث پیرامون درهم تنیده شدن سطوح مختلف زندگی که از جدی ترین موارد مطرح در حوزۀ جهانی است، میپردازد. بسیاری از متفکرین با توجه به طرز دید و نحوۀ برداشتشان در توجیه و تعریف از این مقولهی فراگیر با یکدیگر در اختلافند و همواره سعی در رسیدن به تعریف و شرح روشنی از آن دارند. با وجود آنکه مفهوم ملت و روشهای رسیدن به هنجارهای "ملی گرایی" و رابطۀ "دولت- ملت "در جامعه ما ایرانیان نیز حائز اهمیت است و خواهان دستیابی به آن میباشیم؛ باید همواره مراقب باشیم تا در بحبوحهی فراگیر این مقوله، کورکورانه و بدون توجه به تجربهی سایر ملتها و بررسی آسیبهای ممکنی که از آن محتمل شدهاند به ترویج این پدیده و اجرای آن در سرزمین خودی نپردازیم. در این کتاب تاگور بر آن است تا به بررسی و موشکافی این مقوله در سه بخش از جهان به طور مجزا بپردازد و ما را با فواید و مضرات آن آشنا کند.
تاگور در کلیت در این کتاب این پدیدهی ملت و ملی گرایی با توجه به نتایج حضور آن در غرب، را رد کرده و آن را عامل اصلی انحطاط غرب میداند و میگوید که ملت باید منشأ معنویت باشد نه سیاست؛ زیرا در مقولۀ معنویت انسان رکن اصلی است.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب ملی گرایی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | ملی گرایی |
| شابک | ۹۷۸۶۰۰۶۸۶۷۶۵۶ |
| تعداد صفحهها | ۱۱۸ صفحه |
| قیمت کتاب | ۲۵۰۰۰ تومان |
| برچسب | برنده نوبل، مجموعه ایدههای بزرگ، مجموعه توسعه ایرانی |
گفتوگوهایی با گئورگ لوکاچ![]()
تئو پینکوس
یک فنجان قهوه با افلاطوندونالد مور
لودویگ ویتگنشتاین: پژوهشهای فلسفیحسن عرب
حقوق انسانتوماس پین
گفتاری درباره اقتصاد سیاسیژان ژاک روسو
مقدمهای بر تحلیل سیاسیدونالد استریکلند
جهانی شدن و حقوق بشر: آیا جهانی شدن میتواند حقوق بشر را ارتقاء دهد؟رودا ای. هوارد هاسمن
در باب حذف احزاب سیاسیسیمون وی
یادداشت هایی درباره کافکاتئودور آدورنو
لیبرالیسم و قرن بیستمدومنیکو لوسوردو
اهمیت مانیفست کمونیستاسلاووی ژیژک
مگناکارتادیوید استارکی
کتابی عالی و تفکر برانگیز،کتابی که حس ملی گرایی شما را با چالشی جدی روبه رو میکند.