معرفی و دانلود کتاب داستان معرفت تاریخی در سه پرده + خلاصه رایگان
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب داستان معرفت تاریخی در سه پردهsubscriptionAvailable

کتاب داستان معرفت تاریخی در سه پرده

نوع کتاب
۳.۳ امتیاز(از ۴ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30ic-copy

معرفی کتاب داستان معرفت تاریخی در سه پرده

بارها کتاب‌هایی درباره بخشی از تاریخ خوانده‌ایم. سرگذشت رضاشاه، تاریخ ایران در دوره صفویه، اروپای قرون وسطی و... اما شاید کمتر کتابی درباره نقد معرفت تاریخی خوانده‌باشیم. سیدرضا وسمه‌گر در کتاب «داستان معرفت تاریخی در سه پرده» با عینکی فلسفی تاریخ را برانداز کرده و آن را کاویده است. او سه پرسش اساسی درباره تاریخ دارد :۱- آیا پیوند با گذشته و معرفت به آن برای انسان امروزی ممکن است؟ ۲- پیوند ما انسان‌های امروزی با گذشته و حوادث رخ‌داده در آن و معرفت ما درباره به آنها چگونه ماهیتی دارد؟ ۳- چه نوع پیوندی با گذشته، مورخ امروزی را به بیشترین و مفیدترین معرفت در باب گذشته می‌رساند؟ او در این اثر سوار بر ماشین زمان شده و جواب سوالات خود را در نظریات و اندیشه‌های سه متفکر بزرگ حوزه تاریخ و فلسفه، هیپولیت تن (۱۸۹۳-۱۸۲۸)، کارل گوستاو همپل (۱۹۹۷-۱۹۰۵) و فرانک رودلف انکراسمیت (-۱۹۴۵) جستجو کرده‌است. کتابی که قرار است بخوانید برای تمامی علاقه‌مندان به تاریخ و فلسفه تاریخ نوشته شده‌است و درواقع گوشه‌ای از داستان دنباله‌دار تاریخ است. داستانی که قهرمانان زیادی دارد ولی در این جا تنها سه پرده از آن را خواهید خواند.
معرفی این کتاب در تاریخ ۱ شهریور ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب داستان معرفت تاریخی در سه پرده و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب الکترونیکی

نام کتابداستان معرفت تاریخی در سه پرده
موضوعتاریخ جهان، نظریات و مکاتب فلسفی، هستی‌شناسی
نویسندههیپولیت تن، کارل گوستاو همپل، فرانک رودلف انکر اسمیت
مترجمسیدرضا وسمه گر
انتشاراتانتشارات دنیای اقتصاد تابان
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۵/۰۱/۰۹
فرمت کتابEPUB
حجم فایل کتاب۱.۸۱ مگابایت
شابک۹۷۸۶۰۰۸۰۰۴۹۹۸
تعداد صفحه‌ها۱۶۰ صفحه
قیمت کتاب۲۰۰۰۰ تومان

نظر شما دربارهٔ این کتاب

به این کتاب چه امتیازی می‌دهید؟

۱
۲
۳
۴
۵

نظرات کاربران

کتابخوان اعظم(جمشید)
مطمئن نیستم.
۱۴۰۵/۰۴/۱۱

خود کتاب نسبتا خوبه اما زبان بسیار دشوار و پیچیده ای داره و اگه کسی میخواد مطالعه کنه به نظرم باید یه سر رشته خوب از تاریخ و سیاست و فلسفه تاریخ داشته باشه

۰

بریده‌هایی از کتاب

fatemeh
۳
به نظر می‌رسد برخی واقعیات صرفا مورد علاقه انسان‌ها هستند؛ واقعیاتی چون تغییر دولت‌ها، دسیسه‌های احزاب، جنگ میان دول و سرنگونی امپراتوری‌ها. اما او با برشمردن این وقایع قانع نمی‌شود. علاوه بر همه اینها، می‌خواهد در باب توزیع ثروت، مشاغل شهروندان، بنیان خانواده‌ها، ادیان، هنرها و فلسفه‌ها نیز تحقیق کند. در چشم او جزء به جزء نهادها و افکار انسانی با یکدیگر در پیوندند و هیچ‌کدام درک نمی‌شوند مگر آنکه همگی فهمیده شوند. این به عمارتی می‌ماند که تزلزل در یک بخش آن، کل آن عمارت را متزلزل می‌کند. بنا بر غریزه و اشتیاق، از امری واقع به سراغ امر واقع دیگری می‌رود و بی‌وقفه آنها را گرد می‌آورد و ناآرام و ناراضی باقی می‌ماند، مگر آنکه همه را گرد آورد. از نیازش به روشنی و کامل بودن به ستوه می‌آید، زیرا چشمش به تصویری که تاکنون ساخته می‌افتد و جاهای خالی و پرنشده این جورچین او را آزار می‌دهد و تا زمانی که همه این جاهای خالی را پر نکند، خستگی‌ناپذیر به تلاش خود ادامه می‌دهد.
fatemeh
۱
هیچ رسالت یا علاقه‌ای ندارد، جز از میان برداشتن فاصله زمانی و رخ به رخ نهادن خواننده با موضوعات شناخت؛ آشنا ساختن خواننده با شخصیت‌هایی که شرح می‌دهد و ایجاد حس تعاصر و هم‌زمانی با آنچه روایت می‌کند. وقتی اخلاقیون می‌آیند و اشاعه تعلیماتشان را آغاز می‌کنند، یعنی رسالت او پایان یافته است. در این شرایط جا را خالی می‌کند و می‌رود، زیرا جز حقیقت مطلق را نمی‌پسندد. از نیمه‌حقیقت‌ها به خشم می‌آید، چراکه همانا نیمه‌دروغ‌اند و همچنین خشم می‌گیرد بر آن نویسندگانی که واقعیات تاریخی و شجره‌نامه‌ای را دستکاری نمی‌کنند، اما احساسات و روحیاتی که نگهبانان شاکله رویدادهایند تحریف می‌کنند و رنگ و روی واقعیت را تغییر می‌دهند. کسانی که به رونویسی واقعیات دست می‌زنند، اما روح ماجرا را تحریف می‌کنند. او می‌خواهد در میان بربرها به سان یک بربر تنفس کند و در میان مردمان باستان چون یک انسان باستانی.
ملت هایی بدون ملی گراییتصویر جلد کتاب ملت هایی بدون ملی گرایی
ژولیا کریستوا
مناظره‌ی چامسکی - فوکو در باب طبیعت بشرتصویر جلد کتاب مناظره‌ی چامسکی - فوکو در باب طبیعت بشر
مهدی افشار
جامعه‌شناسی شناخت (مقدمات وکلیات)تصویر جلد کتاب جامعه‌شناسی شناخت (مقدمات وکلیات)
منوچهر آشتیانی
لیوتار و ناانسانتصویر جلد کتاب لیوتار و ناانسان
محسن محمودی
منابع پنهان اندیشه‌ی هایدگر: تأثیر آموزه‌های چینی و ژاپنی بر نوشته‌های ویتصویر جلد کتاب منابع پنهان اندیشه‌ی هایدگر:  تأثیر آموزه‌های چینی و ژاپنی بر نوشته‌های وی
راینهارد مای
بیماری فراگیر در عصر نئولیبرالتصویر جلد کتاب بیماری فراگیر در عصر نئولیبرال
آلن بدیو
پرس و جو درباره شیوه های هستیتصویر جلد کتاب پرس و جو درباره شیوه های هستی
برنو لاتور
رخداد، سوژه و حقیقت در اندیشه سیاسی آلن بدیوتصویر جلد کتاب رخداد، سوژه و حقیقت در اندیشه سیاسی آلن بدیو
پوریا پرندوش
از خودبیگانگی: جهت‌گیری‌های جدید در نظریه انتقادیتصویر جلد کتاب از خودبیگانگی: جهت‌گیری‌های جدید در نظریه انتقادی
راهل یگی
در باب حذف احزاب سیاسیتصویر جلد کتاب در باب حذف احزاب سیاسی
سیمون وی
درباره فردیت و فرم‌های اجتماعیتصویر جلد کتاب درباره فردیت و فرم‌های اجتماعی
گئورگ زیمل
هنر و تجربه دینیتصویر جلد کتاب هنر و تجربه دینی
اف. دیوید مارتین
فرجام عقلتصویر جلد کتاب فرجام عقل
فردریک سی. بایزر
نبردی برای نجابت و چند گفتگوی دیگرتصویر جلد کتاب نبردی برای نجابت و چند گفتگوی دیگر
میشل فوکو
تحلیل گفتمان سیاسی؛ امر سیاسی به‌مثابه یک برساخت گفتمانیتصویر جلد کتاب تحلیل گفتمان سیاسی؛ امر سیاسی به‌مثابه یک برساخت گفتمانی
ارنستو لاکلائو
سوبژکتیویته در ادبیات و فلسفهتصویر جلد کتاب سوبژکتیویته در ادبیات و فلسفه
دونالد ای. هال
ماتریالیسم دیالکتیکیتصویر جلد کتاب ماتریالیسم دیالکتیکی
هنری لوفور
سکستوس امپریکوس: طرح‌های کلیِ شکاکیت پیرونیتصویر جلد کتاب سکستوس امپریکوس: طرح‌های کلیِ شکاکیت پیرونی
آر. جی. هنکینسون
هنر و القای ایدئولوژیتصویر جلد کتاب هنر و القای ایدئولوژی
سعید خاوری‌نژاد
بقای سرمایه‌داری؛ بازتولید روابط تولیدتصویر جلد کتاب بقای سرمایه‌داری؛ بازتولید روابط تولید
هنری لوفور