کتاب وابستهی یک دَم و چند حکایت رواندرمانی دیگر
معرفی کتاب وابستهی یک دَم و چند حکایت رواندرمانی دیگر
«وابستهی یک دَم و چند حکایت رواندرمانی دیگر» نوشته اَروین یالوم(-۱۹۳۱)، رواندرمان آمریکایی است. این کتاب شرح ده برخورد و جلسه مشاوره یالوم با بیمارانش است.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
میخواهم این بار فرق داشته باشد با دفعهی قبل که برای مشاوره آمدم پیشتان. این دفعه تعمیر اساسی میخواهم. چیزی به شصتسالگیام نمانده، و من میخواهم زندگیام را بالکل عوض کنم.»
سالی هنوز درست ننشسته بود که یکراست در چشمم خیره شد و اینها را گفت. زن خوشقیافه و سروزبانداری بود. منظورش از دفعهی قبل شش سال پیش بود که خواسته بود چهار، و فقط چهار، جلسه پیش من بیاید تا در مورد سوگ پدرش که بیش از حد طول کشیده بود کمکش کنم. سالی از آن چهار جلسه خوب بهره گرفته بود و توانسته بود تا حدودی رابطهی آشفتهاش با والدینش را ریشهیابی کند، ولی من حدس میزدم که خیلی مسایل دیگر هست که باید به آن پرداخت. منتها سالی اصرار کرده بود که همان چهار جلسه برایش بس است.
«نمیدانم چهقدر مرا یادتان هست، اما من یک عمر است که توی آزمایشگاه فیزیک کار میکنم و چیزی که میخواهم تغییر بدهم همین است. راستش من هیچوقت این کار را دوست نداشتم. کشش قلبی من به نویسندگی است. میخواهم نویسنده بشوم.»
«یادم نمیآید دفعهی قبل اشارهای به این نکته کرده باشی.»
«میدانم. آن موقع آمادگی صحبت کردن در موردش را نداشتم. حتی به خودم هم جرئت نمیکردم بگویم. حالا آمادگیاش را دارم. و به این دلیل مجدداً آمدم سراغ شما که میدانم نویسنده هستید و به گمانم میتوانید کمکم کنید راهم را پیدا کنم و نویسندهی درستوحسابی بشوم.»
«من تلاشم را میکنم. بفرمایید.»
کتاب فوق العاده کاربردی و علمی بود. چند نکته جذاب داشت؛تو اکثر مراجع ها برای شناخت فرد از خواب هاش استفاده میشد که من مدتیه کمی درگیر همچین مطلبی شدم و معتقدم خواب سفر روح نیست مگه اینکه روح رو ضمیر
این کتاب همان کتاب آفریده های یک روز (creatures of a day) هستش ممنون به خاطر ارائهی ترجمه های مختلف ولی ای کاش حداقل در نمونه کتاب مشخصات کتاب را بنویسید تا اشتباهاً یک کتاب را دوبار نخریم
کتابی مشتمل بر چندین خاطره از اتاق درمان و رواندرمانی. کتاب از ترجمه خوبی برخوردار است، سریع خوانده میشود و ازین نظر با توجه به محتوای کتاب، خواندنش خالی از لطف نیست. با این وجود مطالعه کتاب را به دانشجویان
کاش می توانستم ده تا ستاره بدم. واقعا زیبا داستان های بین خودش و مراجعان رو با یک درون بینی بسیار عمیق شرح داده. ازین کتاب خیلی یاد گرفتم در باب پیچیدگی های انسان به معنای کاملش. نه انسانی که
همانطور که یالوم در پسگفتار کتاب اشاره میکنه، اصلی ترین فاکتور در درمان روان ایجاد ارتباط موثر هست و این وجه تمایز تفکر یالوم با فرویدین ها هست که اعتقاد دارند نباید با بیمار ارتباط حسی ایجاد کرد. آقای یالوم
من در نظرات یکی از دوستان خوندم که این کتاب با عنوان "آفریده های یک روز" چپ شده، متشکرم از این پیام. چون که بعد دانلود متوجه شدم قبلا کتابی مشابه این متن خوندم که من ترجمه آن کتاب رو
شک دارم که انتخاب این کتاب برای مطالعه، انتخاب صحیحی برای شخص من بوده باشه، یه کم تخصصی به نظر میرسه، اما ترجمه فوق العاده و نحوه قلم و انتخاب واژگان، وادارم کرد که تا آخر پیش برم، خیلی برام
من نشر قطره رو خوندم عالی بود مترجماش همه دکتر روانپزشک بودن
مثل همه ی کتابهای یالوم خوندنش برای کسانی که مایل هستن با خودشون بیشتر آشنا بشن توصیه میشه!
بی نظیر و خیره کننده