دانلود و خرید کتاب راه‌ و رسم مربیگری مایکل بانگی استانیر ترجمه سهند حمزه ئی
تصویر جلد کتاب راه‌ و رسم مربیگری

کتاب راه‌ و رسم مربیگری

معرفی کتاب راه‌ و رسم مربیگری

کتاب راه‌ و رسم مربیگری نوشتهٔ مایکل بانگی استانیر و ترجمهٔ سهند حمزه ئی است و انتشارات آریانا قلم آن را منتشر کرده است. با خواندن این کتابْ کمتر حرف بزنید، بیشتر بپرسید و روش رهبری‌تان را برای همیشه تغییر دهید.

درباره کتاب راه‌ و رسم مربیگری

کتاب راه و رسم مربیگری را ازجمله برترین و پرفروش‌ترین کتاب‌های مربیگری در حوزهٔ کسب‌وکار است. برای رسیدن به مهارت مربیگری و کمک به دیگران، فرد می‌باید نخست، خود بازیکن تیمی ایدئالی واجد ولع فراوان و فروتنی و هوشمندی باشد و دوم، برخوردار از فضایلی چون حمایت و عدالت و اعتدال و شفقت باشد که رهبران سازمانی باید متخلق به اینها باشند.

فارغ از نگاه کسب‌وکار، پرورش راه و رسم مربیگری کمکی است به خودمان برای ایجاد تعاملاتی سازنده و کار در محیطی بالنده، و البته این مهارت نه‌تنها در محیط کار، بلکه در زندگی شخصی و نقش‌های دیگری که در زندگی به عهده داریم؛ پدر، مادر، همسر، فرزند، شهروند، دولتمرد، و نظایر اینها؛ کمک شایانی به بهبود کیفیت زندگی ما و اطرافیانمان خواهد کرد.

در بیشتر منابع مربوط به این مهارت، بیان می‌شود که توان مربی به مطرح کردن پرسش‌های قدرتمند است. در این کتاب، مایکل بانگی هفت پرسش کلیدی ساده و کارا را بیان می‌کند، اما جالب اینکه به‌کارگیری این پرسش‌ها کار سهلی نیست و نیاز به تمرین بسیار دارد. 

اگر در مقام مدیر در کسب‌وکاری مشغول به کارید یا به هر نحو مسئولیت تعدادی از همکارانتان را بر عهده دارید و آن‌قدر متواضعید که فکر می‌کنید می‌توانید بهتر از این با همکارانتان تعامل کنید و دغدغهٔ رشد و پویایی آنها را دارید حتماً این کتاب را بخوانید. این کتاب از یک طرف به منابع معتبر و تحقیق‌های علمی پشت‌گرم است و از طرف دیگر سرشار از تکنیک‌های عملی و دم‌دستی مربیگری است. با خواندن آن تجربهٔ خیلی از موقعیت‌هایی که کتاب توصیف می‌کند جلوی چشمانتان می‌آید و افسوس می‌خورید که کاش بهتر مدیریت می‌کردید.

خواندن کتاب راه‌ و رسم مربیگری را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به همهٔ کسانی‌ که می‌خواهند مربی، رهبر، مدیر و مسئول مستعد و توانایی باشند پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب راه‌ و رسم مربیگری

«چطور بالغ باشیم

پیتر بلاک متفکر برجسته‌ای در حوزهٔ چگونگی رفتار در محیط کار است. هرکسی‌که درگیر کارهای سازمانی است باید یک نسخه از کتاب‌های بلاک -مشاورهٔ بی‌نقص و همین‌طور پاسخ به چطور بله است را در قفسهٔ کتابخانه‌اش نگهداری کند. شنیده‌ام که چارچوب تألیفات بلاک پیرامون این عبارت است: «اعطای مسئولیت به افراد درقبال آزادی‌شان». این گزارهٔ مهمی است که سؤال‌ها و جواب‌های بسیاری همراه با خود دارد. یکی از آن سؤال‌ها این است که «آزادی چیست؟» و احتمالاً جواب بلاک این است که در محیط کارمان رفتاری بالغانه داشته باشیم و در رفتار با دوروبَری‌هایمان آنها را هم بالغ در نظر بگیریم.

پرسش بنیادی: «شما چه می‌خواهید؟»

بر عهده گرفتن مسئولیت کامل آزادی خویش فوق‌العاده دشوار است. بلاک رابطهٔ بالغ-بالغ را این‌طور تعریف کرده است «بتوانید خواسته‌تان را مطرح کنید، علی‌رغم اینکه می‌دانید ممکن است پاسخ منفی بگیرید». به همین دلیل نکتهٔ کلیدی این کتاب این سؤال است، «شما چه می‌خواهید؟» اسم این سؤال را گذاشته‌ام پرسش ماهی قرمز زیرا اغلب اوقات پاسخ را به‌زور می‌گیرد: چشم‌های ازحدقه‌درآمده و دهانی که همین‌طور بازوبسته می‌شود ولی صدایی از آن درنمی‌آید. ببینیم چرا پاسخ به این سؤال این‌قدر سخت است.

بعضی‌وقت‌ها ما واقعاً نمی‌دانیم چه می‌خواهیم. حتی اگر جواب ابتدایی و دم دست داشته باشیم، پرسش «شما واقعاً چه می‌خواهید؟» معمولاً آدم را در جایش خشک می‌کند.

هرچند که خواسته‌تان را دقیق و کامل بدانید، خیلی‌وقت‌ها مطرح کردن آن سخت است. بررسی می‌کنیم که چرا مطرح کردن درخواستتان الان مناسب نیست؛ زیرا وقت مناسبی برای طرح آن نیست، یا طرف مقابل از ابتدا پاسخ منفی را آماده کرده است، یا اصلاً شما چه کسی هستید که چنین درخواست گستاخانه‌ای مطرح می‌کنید؟ خواسته‌هایمان اغلب ناگفته باقی می‌ماند.»


حسین نگهبان
۱۴۰۳/۰۳/۳۱

یک کتاب فوق العاده برای همه کسانی که قصد تاثیر گذاری روی افراد و القا یک طرز فکر راه بردی را بین افرادشون دارن، فقط توی کسب و کار به کار نمیاد و توی زمینه های دوستی روابط خانوادگی هم مفیده.

mitra
۱۴۰۳/۰۶/۰۴

بسیار کتاب مفیدیه و فرد رو با پرسشگری آشنا میکنه

جوهرهٔ استراتژی انتخاب کارهایی است که نباید بکنید
Golnaz Javaheri
اووید می‌گوید، «هیچ‌چیز نیرومندتر از عادت نیست.» این گفته هم خبر بدی است و هم خبر خوبی. ازآن‌جهت خبر بدی است که زندگی شما به‌سادگی می‌تواند خرمنی از واکنش‌های غیرمطلوبی باشد که در مغزتان حک کرده‌اید. و خبر خوبی می‌تواند باشد، زیرا حالا که به سازوکار عادت‌ها اشراف دارید، می‌توانید ساختارهای موفقیت خودتان را بسازید. به قول وینستون چرچیل «ما ساخته‌هایمان را شکل می‌دهیم؛ ازآن‌به‌بعد آنها به ما شکل می‌دهند». ما در میان عادت‌هایمان زندگی می‌کنیم. پس آن‌طور شکل بدهید که می‌خواهید باشید
کاربر ۵۵۶۱۸۰۴
پرمشغله بودن نشانهٔ موفقیت نیست.
Golnaz Javaheri
اگر شما زمان خیلی زیادی را صرف تصور نتیجه کنید، انگیزه‌تان برای اینکه در عمل به‌قصدِ همان هدف کار کنید کمتر می‌شود.
نور تاریک
اگر ابزار مناسب در اختیارتان بگذاریم، مادامی که نتوانید آن را به خدمت بگیرید فایده‌ای ندارد
کاربر ۵۵۶۱۸۰۴
وقتی به گیر می‌خورید -طبیعتاً همه به گیر می‌خورند- تسلیم شدن راحت است. «وقتی می‌بینم که یک تکه از کیک را خورده‌ام، احتمال دارد سراغ بقیهٔ کیک هم بروم.» جرمی دین در کتاب ایجاد عادت‌ها، در هم شکستن عادت‌ها تلاش می‌کند این حقیقت را جا بیندازد که در مسیرِ پرورشِ عادت هرگز به کمال نمی‌رسیم. یک لحظه یا یک روز را از دست می‌دهید. این مسلّم است. چیزی که باید بدانید این است که در آن موقع چه کار کنید. سیستم‌های ترمیم‌پذیر طوری ساخته می‌شود که در زمان خرابی ایمن باشد به‌طوری‌که وقتی چیزی از کار می‌افتد، مرحلهٔ بعدی برای بازیابی مشخص است. پس عادت خود را به سیستم ترمیم‌پذیر تبدیل کنید.
کاربر ۵۵۶۱۸۰۴

حجم

۲٫۵ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۱

تعداد صفحه‌ها

۹۷ صفحه

حجم

۲٫۵ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۱

تعداد صفحه‌ها

۹۷ صفحه

قیمت:
۷۶,۰۰۰
تومان