دانلود و خرید کتاب کتاب جامع OKR ها بن لامورت ترجمه اصغر فرمان
تصویر جلد کتاب کتاب جامع OKR ها

کتاب کتاب جامع OKR ها

معرفی کتاب کتاب جامع OKR ها

کتاب جامع OKR ها نوشتهٔ بن لامورت، ترجمهٔ اصغر فرمان و کریم ابوللو و ویراستهٔ محمد علی پور است. انتشارات نسل نواندیش این کتاب را منتشر کرده است؛ کتابی حاوی راهنمایی گام‌به‌گام برای اهداف و نتایج کلیدی رهبری عملیات.

درباره کتاب کتاب جامع OKR ها

OKR مخفف عبارت «Objectives and Key Results» به‌معنای «اهداف و نتایج کلیدی» است. OKR را یک چارچوب (Framework) برای تعریف و ردیابی اهداف و نتایج هدف‌ها دانسته‌اند. کتاب جامع OKR ها (The OKRs field book) با ارائهٔ تقدیر و تمجیداتش آغاز شده و سپس پنج فصل را در بر گرفته است. گفته شده است که این کتاب، تأثیر آنی و مثبتی بر نحوهٔ ارائهٔ آموزش OKRها در سراسر شرکت «اوکسین» (Auxin) در بریتانیا داشته است. مدیرعامل و بنیان‌گذار این شرکت به نام «پیتر کر»، این کتاب را ترکیبی از روش‌شناسی اثبات‌شده و درک عمیق بن لامورت از آنچه برای یک مربی عالی و حرفه‌ای لازم است، دانسته؛ همچنین این اثر را منبعی ارزشمند برای مربی‌های داخلی و خارجی OKR دانسته است. نویسنده این اثر را برای مربیان خارجی و داخلی که به‌دنبال ارتقای مهارت‌های مربیگری OKR خود و حرکت به مرحلهٔ بعدی و بالاتر هستند، نوشته است.

خواندن کتاب کتاب جامع OKR ها را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران علم مدیریت و به مربیان OKRها پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب کتاب جامع OKR ها

«در پایان این فصل شما قادر خواهید بود...

- بین سه نوع کارگاه آموزشی OKR ها تمایز قائل شوید.

- برای هریک از سه نوع کارگاه آموزشی OKR ها یک دستورکار طراحی کنید.

- مواد آموزشی را برای کمک به مشتری خود ایجاد کنید، به‌نحوی‌که پارامترهای استقرار آن‌ها را منعکس کند.

فصل آخر به دلایلی هریک از ده پارامتر جهانی را به‌تفصیل مورد تجزیه‌وتحلیل قرار داد. شما و مشتری‌تان ممکن است وسوسه شوید که مشارکت OKR خود را با یک کارگاه آموزشی که با آموزش تهیهٔ پیش‌نویس OKR آغاز می‌شود شروع کنید. شما ممکن است مرتکب اشتباهی شوید که من وقتی به پاریس پرواز کردم انجام دادم. در ابتدای فصل گذشته، این موضوع را توضیح داده‌ام. مرتکب این اشتباه نشوید. با سرپرستان پروژهٔ OKR خود وقت بگذارید تا این پارامترها را تعریف کنید. بااینکه پارامترها به‌عنوان مبنایی برای یک کارگاه آموزشی موفق OKR عمل می‌کنند، توافق روی پارامترهای استقرار، تنها اولین گام جهت آمادگی برای کارگاه‌های آموزشی است. کارهای بیشتری باید انجام شود.

در اینجا هفت سؤال وجود دارد که مربیان اغلب هنگام آماده شدن برای یک کارگاه آموزشی OKR می‌پرسند: ۱) انواع کارگاه‌های آموزشی OKR چیست؟ ۲) آیا می‌توانید یک دستورکار واقعی یک کارگاه آموزشی را شخصاً به اشتراک بگذارید؟

۳) چگونه می‌توانم آموزش از راه دور را به بهترین نحو ارائه دهم؟ ۴) چه کسانی باید شرکت کنند؟ ۵) چگونه می‌توانم از دام مشکلات رایج دوری کنم؟ ۵) کدام تمرین‌های تعاملی بهتر هستند و چگونه می‌توانم آن‌ها را انجام دهم؟ ۶) چه تکالیفی را به مشتری خود توصیه کنیم که از قبل انجام دهد؟ ۷) چه موادی برای تهیه و تحویل به مشتری خود نیاز دارم؟ این فصل به این سؤالات و موارد دیگر پاسخ می‌دهد.

با معرفی و زمینهٔ قبلی کار را شروع کنید

به اعضای کلیدی مخاطبان خود اجازه دهید قبل از ورود به محتوای آموزشی واقعی OKR، خود را معرفی کنند. زمانی‌که شرکت‌کنندگان در ابتدای کارگاه صحبت می‌کنند، تمایل بیشتری به مشارکت در کارگاه دارند؛ به‌علاوه شما از مزیت لجستیکی بیشتری برخوردار خواهید شد؛ به‌این‌ترتیب، افرادی که دیرتر به کارگاه می‌آیند، اگر در نیمه‌های معرفی برسند، اطلاعات مهم را از دست نخواهند داد؛ بنابراین می‌توانید اصرار کنید که کارگاه، پنج دقیقه قبل از زمان آغاز برنامه‌ریزی‌شده شروع شود تا به طرز ناراحت‌کننده‌ای منتظر هر شرکت‌کننده نمانید.

ما متوجه شده‌ایم که معرفی دودقیقه‌ای بهترین نتیجه را در پی دارد. هر شرکت‌کننده، نام، دورهٔ تصدی، عنوان و احساس خود را نسبت‌به اهمیت OKR ها برای کل سازمان و تیم خاص خود بیان می‌کند. از هرکس که در گذشته با OKR ها کار کرده دعوت کنید تا از تجربهٔ سازمان قبلی خود دربارهٔ آنچه خوب و نه‌چندان خوب عمل کرده، بگوید، سپس خود را به‌عنوان مربی خارجی OKR ها معرفی کنید. پس از تکمیل مقدمات، دستورکار کارگاه آموزشی OKR ها را در یک اسلاید با دو بخش ارائه دهید: ۱) تئوری و ۲) کاربرد.»

OKR ها و KPI ها به‌صورت هم‌راستا با یکدیگر عمل می‌کنند. یک KPI زمانی یک نتیجهٔ کلیدی است که تمرکز روی بهبود کوتاه‌مدت باشد.
وحید