دانلود و خرید کتاب جان بخشیدن به اعداد چیپ هیث ترجمه سعید زرگریان
تصویر جلد کتاب جان بخشیدن به اعداد

کتاب جان بخشیدن به اعداد

معرفی کتاب جان بخشیدن به اعداد

کتاب جان بخشیدن به اعداد (چگونه اعداد را ارائه دهیم تا آسان فهم شوند) با عنوان اصلی Making Numbers Count نوشتهٔ چیپ هیث و کارلا استار و ترجمهٔ سعید زرگریان توسط انتشارات آریانا قلم منتشر شده است. این اثر با هدف آموزش چگونگی ترجمه و قابل فهم کردن اعداد دشوار و ناملموس به تصاویری آسان‌فهم و ملموس نگاشته شده است. نسخهٔ الکترونیکی این کتاب را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب جان بخشیدن به اعداد

با وجود اینکه اعداد بخشی جدایی‌ناپذیر از زندگی روزمره ما هستند و کاربردهای گسترده‌ای در تمدن بشری دارند، اما مغز انسان برای درک اعداد بزرگ‌تر از پنج در دم، طراحی نشده است و برای فهمیدن این اعداد به ترجمه نیاز داریم. کتاب جان بخشیدن به اعداد پاسخی به این نیاز است. این کتاب راهنمایی عملی برای شیرفهم کردن اعداد است؛ فرایندی بنیادین که به افراد کمک می‌کند اعداد را به شکل غریزی و درست درک کنند. نویسندگان اشاره می‌کنند که فقدان چنین راهنمایی، حتی در میان متخصصین، به نوعی وحشت از اعداد منجر شده و بسیاری را بر آن داشته که خود را از فهم اعداد مستثنی بدانند یا با دستپاچگی از آن‌ها استفاده کنند. هدف اصلی کتاب، غلبه بر این چالش و توانمندسازی افراد برای برقراری ارتباط مؤثر با داده‌ها است.

خلاصه کتاب جان بخشیدن به اعداد

چیپ هیث و کارلا استار، نویسندگان کتاب جان بخشیدن به اعداد با زبانی خودمانی، و مثال‌های جذاب و آگاهی‌بخش، به مخاطب می‌آموزند که چگونه اعداد را به گونه‌ای ارائه دهد که نه تنها در ذهن مخاطب ماندگار شوند، بلکه بتوانند آنها را به دیگران نیز منتقل کنند. این کتاب بر این عقیده ساده استوار است که اگر اعداد به تجربه غریزی انسان ترجمه نشوند، اطلاعات حیاتی از دست می‌روند و تلاش‌های صورت گرفته برای تولید داده‌های دقیق، بی‌ثمر می‌مانند

چرا باید کتاب جان بخشیدن به اعداد را بخوانیم؟

کتاب جان بخشیدن به اعداد به ما می‌آموزد که چگونه با وجود ناتوانی ذاتی مغز در درک سریع اعداد بزرگ، آن‌ها را به مفاهیم قابل فهم و تأثیرگذار تبدیل کنیم. این کتاب پر از نکته‌های فراوان و گره‌گشاست که به ما کمک می‌کند تا از اعداد دشوار، تصاویری آسان‌فهم و ملموس بسازیم؛ تصاویری که نه تنها در ذهنمان می‌مانند، بلکه قابل انتقال به دیگران نیز هستند. با مطالعه این کتاب، یاد می‌گیریم که برای مثال، تفاوت واقعی یک میلیارد و یک میلیون چقدر است یا اگر مرغ مگس‌خوار بودیم، چقدر کالری نیاز داشتیم. این کتاب به شما این امکان را می‌دهد که صرفاً با ورق زدن و مطالعه مثال‌هایش، تکنیک‌های عملی برای ترجمه اعداد را فرا بگیرید و تأثیرگذاری ارتباطات مبتنی بر داده‌های خود را به شدت افزایش دهید.

خواندن کتاب جان بخشیدن به اعداد را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب به هر کسی که به نحوی با اعداد سروکار دارد، به شدت پیشنهاد می‌شود. این افراد شامل افراد درگیر در امور مالی و حسابداری، علاقه‌مندان به رژیم غذایی و سلامت، فعالان اجتماعی و سیاستمداران، افراد فعال در حوزه‌های تمدنی، دریانوردی، فضانوردی و سفرهای زمینی، دانشجویان، اساتید و پژوهشگران، بازاریابان و فروشندگان و هر فردی که می‌خواهد درک بهتری از دنیای اعداد داشته باشد و آن‌ها را به شکلی معنادار به دیگران منتقل کند.

بخشی از کتاب جان بخشیدن به اعداد

«فروش تمام بلیت‌های اجراهای پی‌درپی در استادیوم یانکی، که ظرفیتی حدود ۵۰٬۰۰۰ نفر دارد، برای هر هنرمند موسیقی پاپی که اسمش پل مک‌کارتنی نباشد تقریباً نشدنی است. ولی رومئو سانتوس که جمعه‌شب و شنبه‌شب آنجا اجرا خواهد داشت در آستانۀ انجام این کار بزرگ است.‌

شنونده‌های معمولی موسیقی دست‌کم برخی از این نام‌ها را می‌شناسند و می‌دانند نام‌های بزرگی‌اند. افرادی که در حوزۀ موسیقی دانش دارند واضح‌تر درک می‌کنند که فروش کل ظرفیت اجراهای پی‌درپی در استادیوم یانکی چه استاندارد بالایی محسوب می‌شود. هر دو گروه ممکن است از شنیدن این خبر غافل‌گیر شوند که چنین کاری را هنرمندی دارد انجام می‌دهد که بیشتر خوانندگان نیویورک تایمز درباره‌اش چیزی نشنیده‌اند. بدین‌ترتیب، انتظاراتشان را دربارۀ عظمت ستاره‌های موسیقی اسپانیایی‌زبان بالاتر خواهند برد __و به این ستاره‌ها بیشتر توجه خواهند کرد.

یکی از دلایل قدرت زیاد این سرخط خبر روتر این است که او می‌دانست هواداران چه انتظاراتی ممکن است داشته باشند و برای شکل دادن الگو مثال‌هایی زد که هم با نسل انفجار ارتباط برقرار کند، هم با نسل ایکس و هم نسل هزاره.

درون بسیاری از پدیده‌ها مجموعه‌ای از انتظارات فرهنگی نهفته است. اگر به «پیک‌نیک» بیندیشیم، احتمالاً زیرانداز شطرنجی قرمز و سفید، سبد حصیری، ساندویچ و هندوانه را در خیالمان می‌آوریم. اگر بگوییم «موج‌سوار»، مخاطبمان احتمالاً مرد جوان سفیدپوستی با موهای بور بلند را در نظر می‌آورد که تکیه‌کلامش «یارو» است و بعید است دانشجوی تاریخ باشد. به مخاطب فرصت بدهید تا این تصویر ذهنی را، که به‌لحاظ فرهنگی انتظار می‌رود، در ذهنش شکل دهد و سپس کاملاً آن را فعال کند، آنگاه وقتی پدیده‌ای مغایر با این انتظارات __مثلاً مادربزرگی ۸۳ ساله اهل مالی سوار بر موج__ را به او نشان دهید، فوق‌العاده غافل‌گیر خواهد شد.»

معرفی نویسنده
چیپ هیث

چیپ هیث نویسنده، استاد دانشگاه و روان‌شناس آمریکایی است. هیث متولد نوزدهم ژوئیه‌ی سال ۱۹۶۳ است. او بیشتر با کتاب‌های پرفروشش در زمینه‌ی توسعه‌ی فردی، ایده‌پردازی و پیام‌سازی اصولی شناخته می‌شود. هیث مقالات متعددی نیز در مجلات علمی و نشریات شناخته‌شده‌ همچون فایننشال تیامز، واشنگتن پست، ساینتیفیک امریکن، بیزینس‌ویک و سایکولوژی تودی منتشر کرده است. چیپ هیث در تالیف اکثر کتاب‌هایش برادش دن هیث را در کنار خود داشته است.