با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتیات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.

کتاب ریش آبی
۴٫۶
(۵)
خواندن نظراتمعرفی کتاب ریش آبی
«ریش آبی» دربردارنده ۷ داستان کوتاه از آنجلا کارتر(۱۹۹۲-۱۹۴۰)، نویسنده انگلیسی است.
داستانهای این کتاب، بازگویی آزاد و نوگرایانه از داستانهای پریان با طنزی بیپرده و زمینی و خیالپردازیهای گوتیک است.
در یکی از داستانهای این کتاب به نام «ریکیِ زلف منگولهای» میخوانیم:
«روزی روزگاری ملکهی یک سرزمین، پسری چنان زشت و بدترکیب به دنیا آورده بود که حتی خود با دل مادرانهاش هم نمیتوانست اصلا به او اخت بگیرد. اما قابلهای که در زایمان به او کمک کرده بود و یک پری بود بهش گفت که او قطعا دوستن داشتن فرزندش را خواهد آموخت، چرا وقتی که او بزرگ شود به فردی بسیار زیرک و جذاب تبدیل میگردد و بعد اضافه کرد که وقتی زمانش فرا برسد او خواهد توانست هوش ذاتیاش را با کسی که بیشتر از همه دوست دارد تقسیم کند.
این شد که ملکه از به دنیا آوردن چنین چیز بیریختی اندکی تسلی یافت و به محض این که کودک به حرف زدن افتاد، چنان سخنان نغز و حکیمانهای به زبان آورد و رفتاری چنان خردمندانه داشت که همه را مجذوب خود میکرد و محبوب همگان شده بود. فراموش کردم به شما بگویم که او با یک منگوله موی کوچک درست بالای سرش به دنیا آمده و لقب ریکی زلف منگولهای را هم از همین جا گرفته بود. ریکی هم که نام خانوادگیاش بود.
هفت-هشت سال بعد بود که ملکهی سرزمین همسایه دو دختر دوقلو به دنیا آورد. اولین دختری که به دنیا آمد به زیبایی آفتاب روز بود؛ ملکه آنقدر ذوق زده شده بود که پرستار ترسید نکند یک وقت عقلش را از دست بدهد. همان پری قابلهای که ریکیِ زلف منگولهای را زایانده بود، برای زایمان این ملکه هم حاضر شده بود و برای فرونشاندن هیجانات و زیادهرویهای ملکه گفت، افسوس که این پرنسس کوچولوی زیبا از ذرهای هوش و خرد برخوردار نیست و در بزرگسالیاش همان قدر که زیباست، احمق خواهد بود.»
جمجمهای در کانهمارا![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
مارتین مکدونا
خلوتکدهژان پل سارتر
گردنبند ملکهایتالو کالوینو
پرنده بازیاسوناری کاواباتا
جشن تولدشعله آذر
یکشنبه و زندگی خوب (دو نمایشنامه)میشل دویچ
خرس، خواستگاری، تاتیانا رپیناآنتوان چخوف
زنان ترواژان پل سارتر
یک ماجرای خیلی خیلی خیلی سیاهمارتین مک دونا
متل ماه عسلوودی آلن
ژوکرژان پیر مارتینز
از دست رفتهاکبر رادی
از گورب خبری نیستمجتبی ویسی
همهی صبحهای دنیاپاسکال کینیار
غرب غمزدهمارتین مکدونا
آواز دهکدهآثول فوگارد
برای این که در محله گم نشویپاتریک مودیانو
پنج نمایشنامه عروسکیجواد ذوالفقاری
حجم
۴۵٫۷ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۳
تعداد صفحهها
۹۶ صفحه
حجم
۴۵٫۷ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۳
تعداد صفحهها
۹۶ صفحه
قیمت:
۲۵,۰۰۰
تومان
نظرات کاربران
رمان و داستان که نیس، بیشتر یه راهه خوب برای پر کردن وقته. برای نفس کشیدن بین کتابهای سنگین.::::::::::::مگه شنل قرمزی رو برادران گریم ننوشتن؟!
همون افسانه های قدیمی که همه ما بارها شنیدیم،خوندیم یا فیلم هاشون رو دیدیم
داستانهای کوتاه طنز آمیز و شوخی با افسانه های معروف.جالبه.
اینها افسانه های مشهوری هستند که بچه های انگلیسی باهاش بزرگ میشن، یک آیزی مثل حسن کچل و نخودی و... ما. برای همین خواندنش خالی از لطف نیست به اضافه اینکه توی ادبیات کلاسیک و ... مدام بهشون ارجاع داده میشه. ظاهرا