کتاب کتاب کافی: روایت زندگی حجتالاسلام شیخ احمد کافی
خواندن نظراتمعرفی کتاب کتاب کافی: روایت زندگی حجتالاسلام شیخ احمد کافی
«کتاب کافی» روایت زندگی حجتالاسلام شیخ احمد کافی(۱۳۵۷-۱۳۱۵)، به قلم محسن حسام مظاهری(-۱۳۶۱) است.
در بریدهای از کتاب میخوانیم:
«کافی یک آخوندِ مردمی بود. «مردمی» البته از آن صفات پرابهام و کلیشهشده است که باید دقیق معنی شود. منظورم آخوندی است که زندگیاش در مثلثِ «مدرِس ـ منزل ـ مسجد» محدود نمیشود. آخوندی که لابهلای مردم و در متن اجتماع است. معیار این لابهلای مردم بودن هم فقط یا لزوماً این نیست که فلان روحانی راننده دارد و با اتومبیل شخصی رفتوآمد میکند یا سوار تاکسی و اتوبوس میشود و خودش میرود خرید. معیار مهمتری هم هست و آن «دیدن» است؛ دیدنِ مردم. بعضی روحانیها در کوچه و بازار بین مردم هستند، اما مردم را نمیبینند. مسألهشان مردم نیست. فکر و ذکرشان یا مسایل کوچکتر است (مثل مسایل شخصی و صنفی)، یا مسایل خیلی بزرگترِ فلسفی و کلامی و فقهی. هرچه هست، مردم نیست. تعداد سلام و علیکهاشان در طول روز با آنها که نمیشناسندشان معدود است و محدود به ادای وجوبِ پاسخِ سلام.
تفاوت امامجماعتی که درست دمِ اذان، سراسیمه از راه میرسد و مستقیم میرود در محراب و نمازش را به سرعت و با حداقل مستحبات میخواند و سلام میدهد و تعقیبات را هم مختصر میکند و عبا را در دست جمع میکند و از مسجد میزند بیرون؛ با امامجماعتی که ساعتی پیش از اذان، از خانهاش پیاده راه میافتد سمت مسجد و در راه به هر که میرسد سلام میکند، و پای حرف این کاسب مینشیند و به درددل آن پسر جوان گوش میدهد و سرپایی به سؤال آن پیرزن دربارهی شکیات نمازش پاسخ میدهد و همیشه در جیبش شکلاتی برای هدیه به کودکانِ در مسیر هست و بعد از نماز هم منبر میرود و حدیث میخواند و مسألهی اخلاقی میگوید و احکام میگوید و تا ساعتی بعدِ منبر هم در مسجد مینشیند به گپ و گفت با مأمومین، همین است.»
منبرهای یک دقیقه ای (منبرهای رضوی)
مجموعه فرهنگی رسانهای وارث
کتاب مفتقر: روایت زندگی آیتالله شیخ محمدحسین غروی اصفهانیحسین سلیمانی
سیر در بیراههعلی جعفری هُرستانی
نامه تاریخی استاد مطهری به امام خمینیمرتضی مطهری
کتاب فلسفی: روایت زندگی حجتالاسلام شیخ محمدتقی فلسفیعلیرضا مازاریان
از ما بریدهها (مجموعه آنچه گذشت جلد پنجم)رضا اکبری آهنگر
اندیشههای ناب؛ پرسشها و پاسخها (دفتر دوّم: سیمای زن در اسلام)آیتالله العظمی مظاهری
کتاب سعیدی: روایت زندگی حجتالاسلام شهید سیدمحمدرضا سعیدیزهرا رجبیمتین
سید موسی صدر ؛ نگاهی به زندگی و زمانه امام موسی صدرامیر صادقی
امام رضا (ع)جواد نعیمی
کتاب اسلامی: روایت زندگی حجتالاسلام شیخ عباسعلی اسلامیمهدی شریفی
نردبان آسمانحبیب کاظمی
پابهپای باران؛ دو گزارش از خرمشهرمرتضی سرهنگی
کتاب راشد: روایت زندگی حجت الاسلام شیخ حسینعلی راشدمحسن حسام مظاهری
منبرهای یکدقیقهای (منبرهای فاطمی)مجموعه فرهنگی رسانهای وارث
حکمتهای نقوی: ترجمه و توضیح چهل حدیث از امام هادی علیهالسلام (راه زندگی ۱۳)جواد محدثی
حدیث نور؛ خاطراتی آموزنده از زندگانی امام خمینی(ره)ابراهیم رستمی
ام سلمه، همدم وحیمرضیه محمدزاده
مناجات در رمضانجابر عناصری
سلوک ماتم؛ شیوههای عزاداری از دیدگاه اهل بیت (ع)سیدمسعود عمرانی
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
از کودکی با نوای دلنشین ایشان آشنا بودم. مادر عزیزم بیشتر سخنرانیهای ایشان را روی نوار کاست داشتند و در خانه گوش میدادند و طبعا ما را هم علاقمند کردند. هنوز هم این نوارها را دارم صدای ایشان اعجاز خاصی دارد هر
کتاب صد و بیست و یکم برنامه مطالعه از طرح کتابخانه همگانی، عالی بود و بسیار لذت بردم از خواندن کتاب ، روحشون شاد .
من شیخ احمد کافی رو فقط با لحن و سخنرانی ها ی پرمحتوا به قولی شیرینشون ی شناختم اما بعد از خوندن این کتاب به کلی نظرم در مورد ایشون تغییر کرد چقدر مردمی بودند و به دنبال حل مشکلات
زندگی نامه کافی .خیلی خوبه از زندگی نامه افراد بدانیم. ممنون از طاقچه
یه عمر برای خدا و مولامون مهدی زهرا (عج) کار کرد اخرش گفتن مروج شیعه صفوی بود ، گفتن با سرگرم کردن مردم به رعایت حجاب ، شراب نخوردن و این مسائل مردم رو از انقلاب غافل کرد آخه اگه
زندگی نامه شیخ کافی از روحانیون تاثیرگذار دهه چهل وپنجاه. کتاب راوی مشخصی ندارد وحالتی مستندوار را دنبال میکند به همراه خطبه های شیخ کافی، امام خمینی (ره) ویک سری گزارشات ساواک ومستندات دیگر مرتبط با موضوع مورد بحث که
شهید کافی