کتاب نور چشم امام (زندگینامه و خاطراتی از شهید آیتالله سید مصطفی خمینی «ره»)
خواندن نظراتمعرفی کتاب نور چشم امام (زندگینامه و خاطراتی از شهید آیتالله سید مصطفی خمینی «ره»)
«نور چشم امام (زندگینامه و خاطراتی از شهید آیتالله سید مصطفی خمینی«ره»)» کاری از گروه فرهنگی شهید هادی است که به سالشمار و وقایع زندگی شهید عالیقدر حاج سیدمصطفی خمینی، فرزند امام خمینی (ره) پرداختهاست.
در بخشی از این کتاب آمده است:
در ماههای آخر عمر با برکت آقا سید مصطفی اتفاقات زیادی افتاد. رفت و آمد افراد مشکوک در نجف زیاد شد!
یکی از دوستانی که از ایران آمده بود به ایشان خبر داد که ساواک قصد ترور ایشان را دارد.
آقای محتشمیپور که از شاگردان ایشان بودند میگوید: حضرت امام و حاج آقا مصطفی دائماً در خطر بودند.
حاج آقا مصطفی چند ماه قبل از شهادت خواب میبیند که شتری به منزل امام آمده و روی زمین نشسته است.
بعد از مدتی شتر بر میخیزد و به منزل حاج آقا مصطفی میرود. ایشان چنین تعبیر کردند که شتر علامت مرگ است که به مشیت الهی از خانهی امام دور شده است.
آیتالله سجادی نیز که از شاگردان حاج آقا مصطفی بودند میگوید: یک شب خواب دیدم که حاج آقا مصطفی به شهادت رسیده و جنازهی او را وارد صحن مطهر حضرت امیرالمؤمنین علی (ع) کردند. درحالیکه آدمها زیر جنازه نبودند و ملائکه جنازهی ایشان را حمل میکردند!
یک قرآن در جلو جنازهی ایشان بود، قرآن میآمد و جنازه به دنبالش حرکت میکرد، تا وارد صحن حضرت علی (ع) شد و آنگاه این جنازه به داخل حرم رفت و از نظرها پنهان شد!
من هر روز در درس ایشان حاضر میشدم، اما موفق نشدم که این رویا را برای ایشان نقل کنم.
خانهی ما نزدیک منزل ایشان بود؛ یک روز صبح پدر من آمد و خبر آورد که حال آقا سید مصطفی به هم خورده و او را به بیمارستان بردهاند و...
دلیل
حمید حسام
پیغام ماهیهاگلعلی بابایی
علمدارگروه نویسندگان
پرواز در سحرگاه؛ زندگینامه و خاطرات شهید محمد غفاریگروه نویسندگان
مصطفی (زندگینامه و خاطراتی از سردار سرلشکر شهید حجتالاسلام مصطفی ردّانیپور)گروه نویسندگان
به وقت اردیبهشتمریم عرفانیان
شیر کوهستانگروه نویسندگان
آخریننامه: آخرین نامههای عارفانه و عاشقانه از شهداگروه نویسندگان
نوجوان پنجاهسالهگروه نویسندگان
کتاب مصطفی ردانی پور؛ یادگاران ۸نقیسه ثبات
راز رضوان؛ زندگینامه و خاطرات سردار مقاومت اسلامی عماد مغنیه (حاج رضوان)گروه نویسندگان
کتاب سعیدی: روایت زندگی حجتالاسلام شهید سیدمحمدرضا سعیدیزهرا رجبیمتین
آقای ایرانیگروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی
بامرامگروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی
حجت خداگروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی
من زینبی امگروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی
کتاب خوب و عالی و آموزنده ای است نشون میده واقعا باید چطور زندگی کرد خدا رحمت کنه این شهید عزیز رو
حتما مطالعه کنید تا با شخصیت ایشون و البته امام خمینی هم آشنا بشید. زیرا تفکیک ناپذیرن، خیلی از مطالب این کتاب را برای اولین به گوشم میخورد. مخصوصا اون خواب سید مصطفی در مورد امام و برخورد امام بعد از
این کتاب به بررسی ابعاد گوناگون شخصیت حاج آقا مصطفی خمینی می پردازه و بسیار خوب و مختصر دربارهی زندگی ایشون تو این کتاب صحبت شده.
سلام این کتاب زیبا داستان زندگی آقا مصطفی فرزند امام رو خوب روایت کرده توصیه می کنم که بخوانید ممنون از اپلیکیشن طاقچه.