کتاب سلوک ماتم؛ شیوههای عزاداری از دیدگاه اهل بیت (ع)
خواندن نظراتمعرفی کتاب سلوک ماتم؛ شیوههای عزاداری از دیدگاه اهل بیت (ع)
«سلوک ماتم» درباره شیوههای سوگواری از دیدگاه اهلبیت (علیهمالسلام) به قلم سیدمسعود عمرانی است.
مجالس سوگواری در رثای اهلبیت (ع) یکی از مظاهر تعظیم شعایر الهی و یکی از نمادهای حیات مذهبی و معنوی علاقهمندان به اهلبیت (ع) عصمت بوده و در بیداری و آگاهی مردم و نشر فرهنگ اسلامی و حقایق دینی در جامعه تأثیر بسزایی داشته است. این سنت نیکو ریشههای روایی و تاریخی دراز و کهن دارد و به زمان حضور معصومان (ع) و اهتمام آن بزرگواران به برگزاری مجالس عزای خود، بهویژه حضرت سیدالشهدا (ع) بازمیگردد.
در این اثر، سعی محقق بر آن است که ابتدا شیوههای سوگواری اهلبیت (ع) را با استناد به روایات معصومان (ع) و باتوجهبه سیره و تقریر و کلام آنان بهعنوان یکی از منابع مهم و درخور استناد شیعه استخراج کند؛ سپس باتوجهبه ملاکهای کلی اهلبیت (ع) در تشخیص و ارزیابی شیوههای صحیح یا سقیمِ سوگواری، عزاداریهای مُدرن و مرسوم را واکاود.
تیرذهن بمانید
سانجی گوپتا
تنهای محبوب؛ سیمای یتیم در قرآنمحمدعلی انصاری
شهرها و سیاست های جهانی محیط زیست؛ شهرهای بیوفیلیک آبیتیموتی بیتلی
چه کار کنم فرزندم حرف گوش بده؟جنیفر ان. اسمیت
جلوههای ولایت؛ سورههای مائده، حجرات، ممتحنهمدرسه دانشجویی قرآن و عترت علیهمالسلام دانشگاه تهران
طلسم سنگسیدحسن حسینی
تحلیل حقوقی روابط فرازناشویی در فضای مجازیسیدمسعود حسینی
مجموعه سوالات قلب و عروق برانوالد ۲۰۱۹؛ جلد ۲۷دپارتمان قلب و عروق گزینه پارسیان طب
حُسن خِتام؛ گفتارهایی دربارهی پیامبر اکرم (ص)محمدعلی انصاری
زمانۀ ما و نهجالبلاغهفرزاد جهان بین
مبانی علوم ریاضیمحمدمهدی ابراهیمی
تبلیغات و ارتباطاتفاطمه امیری
بررسی زمینهها و عوامل سهلانگاری در نمازمصطفی برغمدی
آواز خوش یک پیامبر افسانه موسوی گرمارودی
سپهر فضیلت (گفتارهایی درباره شخصیت امام علی علیه السلام)محمدعلی انصاری
تاثیر آلودگی نفتی بر محیط زیست رودخانه اروندطاهره هادیزاده
حکمتهای باقری: ترجمه و توضیح چهل حدیث از امام باقرعلیهالسلام (راه زندگی ۸)جواد محدثی
کتاب ۴۴۵ از کتابخانه همگانی ، کتاب، نوزده شیوه سوگواری در عصر حاضر را نام برده و برای هرکدام بعد از تعریف آن روش و برشمردن انواع و اقسام آن، به تحلیل روایی و حکم فقهی آن شیوه پرداخته است. این کتاب
بسیار خوب و با لحن ادبی است که دوست داری بخوانی. ای کاش معنای برخی دعا های عربی که در داخل متن آمده هم نوشته می شد.