دانلود و خرید کتاب یادداشت‌های سفر شهید صیاد شیرازی محسن کاظمی
تصویر جلد کتاب یادداشت‌های سفر شهید صیاد شیرازی

کتاب یادداشت‌های سفر شهید صیاد شیرازی

نویسنده:محسن کاظمی
دسته‌بندی:
امتیاز:
۳.۷از ۶ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب یادداشت‌های سفر شهید صیاد شیرازی

امیر شهید سپهبد علی صیاد شیرازی که به تعبیر برخی از همرزمانش، مالک اشتر زمانه بود، پس از پایان جنگ تحمیلی از تب و تاب نیفتاد و با عشق شدیدی که به ولایت داشت همچنان در صحنه‌های مختلف نظام حضور داشت و فعالیت می‌کرد و سربازی وفادار و امیری شجاع برای اسلام بود. در همین راستا، وی در سال ۱۳۷۳ برای انتقال دانش و تجربیات جبهه و جنگش به دانشگاه افسری امام علی (ع) دعوت شد و در نقش معلمی بود که احساس می‌کرد برای برجسته نمودن نقاط و نکات آموزشی و علمی جنگ و تسهیل راه نگارش تاریخ هشت ساله دفاع مقدس، تشکیلاتی نیاز است. از این رو هیئتی را بانام «معارف جنگ» که تشکیلاتی افتخاری بود ایجاد کرد تا خاطرات و مطالب رزمندگان اسلام را در مأموریت‌های میدانی و تحقیقاتی در صحنه‌ها، مناطق عملیاتی و عوارض باقیمانده از جبهه‌های جنگ، ضبط و ثبت صوتی و تصویری نماید تا در تهران کار تکمیلی آن پی گرفته شود. محسن کاظمی که در سال ۱۳۷۴ به عنوان وقایع‌نگار همراه هیات یادشده بود، به گفته خودش تمامی لحظات و دقایق افراد را با تکنیک نشان‌گذاری و تندنویسی در مکان‌هایی که حاضر بوده، ثبت کرده است: «در بسیاری از کارها، سخنرانیها و فعالیتهایی که امیر شهید در تحقیقات میدانی نقش داشت من شاهدی نزدیک بودم و سعی می‌کردم تمامی آنها را ضبط کنم. از فعالیت شدید، سخت و طاقت‌فرسای او (که کسی توان آمدن پا به پای او را نداشت) تا شب بیداریها و مناجاتهای شبانه‌اش، از گفتارها، بیان خاطرات، رفتارها و کردارهای اخلاقی و عرفانی گرفته تا مدیریت دقیق و موشکافانه و برنامه‌ریزی علمی، لحظه‌هایی را نوشتم»
UNKNOWN.........
۱۴۰۳/۰۳/۰۱

نویسنده باید برای زمان حال .و زمانی را که صیاد شیرازی دارد خاطره ای را تعریف می کند جدا سازی می کرد. خواننده نمی تواند این دو را تفکیک کند .......مثلا بعد از تعریف خاطره می گوید هلی کوپتر ها بلند

- بیشتر
این را که از امام (ره) دیدم، فهمیدم (موضوع) برای ما تکلیف شده آمدم به تمامی‌فرماندهان اعلام و ابلاغ کردم که تمامی‌جلسات با نماز هماهنگ شود. و معتقدم بخشی از برکاتی که در جبهه نصیبمان شد به خاطر توجه رزمندگان به نماز بود
کاربر ۶۶۷۷۸۳۴
اگر بخواهیم برادران سپاه را معرفی کنیم، چون مولود انقلاب هستند، شالوده موفقیتشان و تشکل پیدا کردنشان و اینکه پایه رزمندگان مردمی‌اند، در چیست؟ در انگیزه‌شان.
Ali jahanpour
آنچه برای من سنگین بود این بود که در میان پرسنل نزاجا آن زمان، نشان بدهیم که هم احترام فرد فرد آنها را داریم و هم نشان دهیم که مسئولیتمان سنگین است و در این مورد هماهنگی باشد. دیدم خداوند خودش فرمولش را نشان می‌دهد. اول نیت کردم در برخوردم جدی باشم، ثانیاً آرام آرام این ارتباط برقرار می‌شد.
Ali jahanpour
سردار اسحاقی می‌گوید: «تمام این زمینها تا پشت هویزه (سمت چپ و سمت راست)، تمام دشت را زیر آب بردند و دشمن در اینجا به زانو درآمد. جنگ آب، یکی از طرحهای موفق شهید چمران بود که خیلی مؤثر واقع شد.»
Ali jahanpour
صیاد، طبق معمول با مقدمه‌ای از دعا و صلوات می‌گوید: «به شما دو تبریک می‌گویم، تبریک اول به خاطر حال و صفای معنوی شما دانشجویان که توانستید بهترین فضا (مناطق عملیاتی جنوب) را برای بهره‌گیری انتخاب کنید و تبریک دوم به خاطر داشتن واژه بسیجی. واژه‌ای که یک شخصیت شناخته شده و پدیده مقدس انقلاب اسلامی است. ان‌شاءالله که قدر این روحیه و حال را بدانید و هم خودتان را سیراب نگه دارید و هم محیط‌تان که نیاز به بسیج دارد.
Ali jahanpour
ما از اول با مشکل مواجه شدیم. با دید نظامی، امکان آن وجود نداشت. برداشت من فقط نظامی‌نیست، برداشتی است برای کسی که واقعاً مشتاق است در راه خدا جلو برود و نظام جمهوری اسلامی‌را پاسداری کند. نکته در اینجاست «شدنی شدن نشدنیها»، بعضی وقتها، ذهنهای محدود ما چیزی را مجسم می‌کند که نمی‌شود.
Ali jahanpour
اینها در سینه ما نمانده و فقط برای صیاد شیرازی نیست، بلکه برای شما عزیزان پاک است، که این راه را با عزت بروید. پیوندتان را با رهبر و ولی امر مسلمین بلاواسطه محکم کنید. غافلان جهان گرفتارند. می‌خواهند مستقل باشند ولی نمی‌توانند، چون ولی امر مسلمین ما را ندارند. بسیجیها، مخلص‌ترین نیروهای انقلاب‌اند.
Ali jahanpour
یکی از رموز پیروزی ما در نبرد حق علیه باطل، این بود که ما برای خدا می‌جنگیدیم و دشمن برای شیطان می‌جنگید. جندالله باید خود را باور داشته باشد، از رمزهای دیگر (پیروزیمان) این بود که ما مستقیماً به ولی امرمان پایبند بودیم، وقتی همت کردیم، دنبال تکلیف رفتیم.
Ali jahanpour
رمل‌های تشنه
جعفر ربیعی
به سختی پولاد به نرمی لبخند؛ روایتی داستانی از زندگی شهید اسدالله لاجوردی (قهرمانان انقلاب ۱۶)
ساسان ناطق
فقط غلامِ حسین باش
حمید حسام
تاریخ، عقاید و سیر تحول جنبش انصارالله یمن
محمد رئیسی
ماه در آینه
مریم ضمانتی‌پور
آزادی خرمشهر
احمد دهقان
شلیک به آسمان
ابراهیم زاهدی مطلق
حزب الله
سیده سمیه طباطبایی
کتاب علی تجلایی؛ یادگاران ۳۱
سمانه زالی
در لباس مرجعیت (مجموعه آنچه گذشت جلد دوم)
سیدمحمدحسین آل صاحب فصول
پیغام ماهی‌ها
گل‌علی بابایی
شال سبز؛ روایتی داستانی از زندگی شهید سید عبدالحسین دستغیب (قهرمانان انقلاب ۳)
علی اکبر عسگری
یادگاران؛ کتاب فرزند کشمیر (شهید سیدقلبی حسین رضوی)
محمدعلی جعفری
۱۳۱۸ (خاطراتی از رهبر معظم انقلاب)
علی احمدمحرابی
پروانه‌ای که سوخت؛ روایتی داستانی از زندگی شهید سید مجتبی نواب صفوی (قهرمانان انقلاب ۴)
سارا عرفانی
شهیدان دیالمه و آیت در چند پرده (مجموعه‌ی آنچه گذشت جلد هفتم)
وحید خضاب
سیاه‌چال مِستر؛ خاطرات ربوده‌شدن جلال شرفی دیپلمات ایرانی در بغداد
محبوبه عزیزی
کالک‌های خاکی: خاطرات شفاهی سرلشکر پاسدار محمدعلی (عزیز) جعفری (از تابستان 1335 تا تابستان 1361)
محمدعلی (عزیز) جعفری
خاطرات فاطمه پاکروان
فاطمه پاکروان

حجم

۷۳۷٫۲ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۱

تعداد صفحه‌ها

۲۰۶ صفحه

حجم

۷۳۷٫۲ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۱

تعداد صفحه‌ها

۲۰۶ صفحه

قیمت:
۶۱,۰۰۰
۳۰,۵۰۰
۵۰%
تومان