کتاب یادداشتهای سفر شهید صیاد شیرازی
خواندن نظراتمعرفی کتاب یادداشتهای سفر شهید صیاد شیرازی
امیر شهید سپهبد علی صیاد شیرازی که به تعبیر برخی از همرزمانش، مالک اشتر زمانه بود، پس از پایان جنگ تحمیلی از تب و تاب نیفتاد و با عشق شدیدی که به ولایت داشت همچنان در صحنههای مختلف نظام حضور داشت و فعالیت میکرد و سربازی وفادار و امیری شجاع برای اسلام بود. در همین راستا، وی در سال ۱۳۷۳ برای انتقال دانش و تجربیات جبهه و جنگش به دانشگاه افسری امام علی (ع) دعوت شد و در نقش معلمی بود که احساس میکرد برای برجسته نمودن نقاط و نکات آموزشی و علمی جنگ و تسهیل راه نگارش تاریخ هشت ساله دفاع مقدس، تشکیلاتی نیاز است. از این رو هیئتی را بانام «معارف جنگ» که تشکیلاتی افتخاری بود ایجاد کرد تا خاطرات و مطالب رزمندگان اسلام را در مأموریتهای میدانی و تحقیقاتی در صحنهها، مناطق عملیاتی و عوارض باقیمانده از جبهههای جنگ، ضبط و ثبت صوتی و تصویری نماید تا در تهران کار تکمیلی آن پی گرفته شود.
محسن کاظمی که در سال ۱۳۷۴ به عنوان وقایعنگار همراه هیات یادشده بود، به گفته خودش تمامی لحظات و دقایق افراد را با تکنیک نشانگذاری و تندنویسی در مکانهایی که حاضر بوده، ثبت کرده است:
«در بسیاری از کارها، سخنرانیها و فعالیتهایی که امیر شهید در تحقیقات میدانی نقش داشت من شاهدی نزدیک بودم و سعی میکردم تمامی آنها را ضبط کنم. از فعالیت شدید، سخت و طاقتفرسای او (که کسی توان آمدن پا به پای او را نداشت) تا شب بیداریها و مناجاتهای شبانهاش، از گفتارها، بیان خاطرات، رفتارها و کردارهای اخلاقی و عرفانی گرفته تا مدیریت دقیق و موشکافانه و برنامهریزی علمی، لحظههایی را نوشتم»
گمشده من: سرگذشت قرارگاه سری نصرت و نقش شهید علی هاشمی به روایت دکتر محسن رضایی
محمدمهدی بهداروند
خستگیناپذیرعبدالمجید رحمانیان
هوری: زندگینامه و خاطرات سردار شهید علی هاشمیگروه نویسندگان
پیغام ماهیهاگلعلی بابایی
کتاب قواممحسن دریابیگی
دشت عباسمحمدرضا خلیلی
کوچه نقاشها: خاطرات سیدابوالفضل کاظمیراحله صبوری
زندان الرشید؛ خاطرات رئیس ستاد سپاه ششم نیروی زمینی سپاه سردار علی اصغر گرجی زادهمحمدمهدی بهداروند
نبرد در الوکمحمود جوانبخت
همپای صاعقهحسین بهزاد
به سختی پولاد به نرمی لبخند؛ روایتی داستانی از زندگی شهید اسدالله لاجوردی (قهرمانان انقلاب ۱۶)ساسان ناطق
طنین همتابراهیم رستمی
عبور از آخرین خاکریز (خاطرات اسیر عراقی دکتر احمد عبدالرحمن)احمد عبدالرحمن
کالکهای خاکی: خاطرات شفاهی سرلشکر پاسدار محمدعلی (عزیز) جعفری (از تابستان 1335 تا تابستان 1361)محمدعلی (عزیز) جعفری
شبهای بیمهتاب: خاطرات اسیر آزاد شده ایرانی سرهنگ شهابالدین شهبازیمحسن کاظمی
مقاومت در سوسنگرد: خاطرات علی بالشیسیدقاسم یاحسینی
هم مرز با آتشحمید قبادی
فرار از موصل: خاطرات شفاهی محمدرضا عبدیحسین نیری
۳۰,۵۰۰۵۰%
نویسنده باید برای زمان حال .و زمانی را که صیاد شیرازی دارد خاطره ای را تعریف می کند جدا سازی می کرد. خواننده نمی تواند این دو را تفکیک کند .......مثلا بعد از تعریف خاطره می گوید هلی کوپتر ها بلند