معرفی و دانلود کتاب حدیث نور؛ خاطراتی آموزنده از زندگانی امام خمینی(ره) + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب حدیث نور؛ خاطراتی آموزنده از زندگانی امام خمینی(ره)subscriptionAvailable

کتاب حدیث نور؛ خاطراتی آموزنده از زندگانی امام خمینی(ره)

۴.۶(از ۱۰ امتیاز)
ابراهیم رستمی
انتشارات:
نشر جمال

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب حدیث نور؛ خاطراتی آموزنده از زندگانی امام خمینی(ره)

ابراهیم رستمی(۱۳۵۹-) پژوهشگر دینی است. در بخشی از این کتاب آمده است: « آنچه پیش رو دارید نگاهی کوتاه به زندگانی پر از درس و اندرز حضرت آیت الله العظمی امام خمینی قدس‌سره است. نکات ریزی که در این مجموعه به چشم می‌خورد، درس‌های بزرگی است که در اختیار من و شما قرار گرفته است. پند و عبرت از گفتار و کردار بزرگان دین، که برخاسته از پنداری درست و دقیق است همواره مورد توجه همه کمال‌خواهان بوده است؛ به ویژه اگر مقتدای آدمی، انسانی شگرف و الاهی باشد به گونه‌ای که تمام رهبران بزرگ جهان نزد وی، کوچکی بیش نبودند...» در یکی از خاطرات این کتاب به نام «هر وقت می‌خواهی بیا» آمده: «امام جواب نامه کودکان را هم با خط خودشان می‌دادند. به عنوان نمونه کودکی به امام نوشته بود که شما را بسیار دوست دارم و خیلی علاقه دارم که شما را ببینم. امام در جواب او نوشتند: فرزندم! نامه‌ات را خواندم، هر زمانی که می‌خواهی بیا و با من ملاقات کن.»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب حدیث نور؛ خاطراتی آموزنده از زندگانی امام خمینی(ره) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:حدیث نور؛ خاطراتی آموزنده از زندگانی امام خمینی(ره)
موضوع:اسلام

۱۴۰۵/۰۱/۱۹

لطفا نسخه صوتی اش رو هم بذارید

erfan
۱۴۰۱/۱۱/۱۳

با خوندن این کتاب کمی میتونیم پی ببریم چرا همه ی شهدا با تمام وجود از عظمت این انسان یاد میکردن ... .

بریده‌هایی از کتاب

آسمان
روزی من در نوفل لوشاتو به علّت ارزانی دو کیلو پرتقال خریدم و چون هوا خنک بود فکر کردم تا سه ـ چهار روز پرتقال خواهیم داشت. امام با دیدن پرتقال‌ها فرمودند: «این همه پرتقال برای چیست؟» من برای این که کار خودم را توجیه کنم عرض کردم: پرتقال ارزان بود برای چند روز این قدر خریدم. ایشان فرمودند: شما مرتکب دو گناه شدید. یک گناه برای اینکه ما نیاز به این همه پرتقال نداشتیم و دیگر اینکه شاید امروز در نوفل لوشاتو کسانی باشند که تا به حال به علّت گران بودن پرتقال نتوانسته‌اند آن را تهیه کنند و شاید با ارزان شدن آن می‌توانستند تهیه کنند، در حالی که شما این مقدار پرتقال را برای سه ـ چهار روز خریده‌اید، ببرید مقداری از آن را پس بدهید. گفتم: پس دادن آن‌ها ممکن نیست. فرمودند: باید راهی پیدا کرد. عرض کردم: چه کاری می‌توانم بکنم؟! فرمودند: پرتقال‌ها را پوست بکنید و به افرادی بدهید که تا حالا پرتقال نخورده‌اند شاید از این طریق خداوند از سر گناه شما بگذرد.
|قافیه باران|
برایش غیر منتظره بود رهبر جامعه اسلامی که تمام دنیا را با یک پیامش می‌لرزاند چنین منزل محقّری داشته باشد و از آنجا بتواند این چنین بر جامعه اسلامی حکمرانی کند
|قافیه باران|
امام رحمه‌الله توجّه و عنایت خاصی به زیارت جامعه کبیره داشتند و قرائت این زیارت را مورد تأکید قرار می‌دادند.
|قافیه باران|
بارها امام به من گفته‌اند که کارهای عادی‌ات را هم قصد قربت کن تا پاداش داشته باشی.
سحر
وقتی شیخ انصاری از دنیا رفت هفت تومان بیشتر دارایی نداشت. به دنیا نپردازید
سحر
یکی از مسائلی که حضرت امام روزهای آخر به من توصیه می‌کردند، خواندن دعای عهد است که در آخر کتاب مفاتیح آمده است. می‌گفتند: «صبح‌ها سعی کن این دعا را بخوانی؛ چون در سرنوشت دخالت دارد» . چیزی که به خانواده می‌گفتند تا اول از همه به آن عمل کنند انجام واجبات و دوری از محرّمات بود
|قافیه باران|
در تمام مدّتی که در خدمت امام بودم به لحاظ اینکه همواره در گفتن سلام سبقت می‌جستند، نتوانستم یکبار در گفتن سلام بر ایشان سبقت بجویم.
|قافیه باران|
کارکنان منزل امام در نجف اشرف از حرکت و سکون و خواب و بیداری و نشست و برخاست ایشان در می‌یافتند که چه ساعتی از شبانه روز است.
|قافیه باران|
امام تا آخر عمرشان هرگز به خانم نگفتند: یک لیوان آب به من بده؛ امّا خودشان مکررا این کار را برای خانم انجام می‌دادند
|قافیه باران|
تأکید می‌نمودند که بندگان خدا هیچ امتیازی، جز از نظر تقوی و پرهیزکاری بر هم ندارند و این مسئله را از بچگی به ما گوشزد می‌نمودند. ایشان همیشه می‌گفتند: «بین شما و کارگری که در منزل کار می‌کند هیچ فرقی نیست.