کتاب حدیث نور؛ خاطراتی آموزنده از زندگانی امام خمینی(ره)
ابراهیم رستمیانتشارات:
نشر جمال٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30
معرفی کتاب حدیث نور؛ خاطراتی آموزنده از زندگانی امام خمینی(ره)
ابراهیم رستمی(۱۳۵۹-) پژوهشگر دینی است.
در بخشی از این کتاب آمده است:
« آنچه پیش رو دارید نگاهی کوتاه به زندگانی پر از درس و اندرز حضرت آیت الله العظمی امام خمینی قدسسره است. نکات ریزی که در این مجموعه به چشم میخورد، درسهای بزرگی است که در اختیار من و شما قرار گرفته است.
پند و عبرت از گفتار و کردار بزرگان دین، که برخاسته از پنداری درست و دقیق است همواره مورد توجه همه کمالخواهان بوده است؛ به ویژه اگر مقتدای آدمی، انسانی شگرف و الاهی باشد به گونهای که تمام رهبران بزرگ جهان نزد وی، کوچکی بیش نبودند...»
در یکی از خاطرات این کتاب به نام «هر وقت میخواهی بیا» آمده:
«امام جواب نامه کودکان را هم با خط خودشان میدادند. به عنوان نمونه کودکی به امام نوشته بود که شما را بسیار دوست دارم و خیلی علاقه دارم که شما را ببینم.
امام در جواب او نوشتند: فرزندم! نامهات را خواندم، هر زمانی که میخواهی بیا و با من ملاقات کن.»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب حدیث نور؛ خاطراتی آموزنده از زندگانی امام خمینی(ره) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | حدیث نور؛ خاطراتی آموزنده از زندگانی امام خمینی(ره) |
| حجم فایل کتاب: | ۵.۵۴ مگابایت |
| شابک: | ۹۷۸-۹۶۴-۷۲۳۲-۹۰-۶ |
| تعداد صفحهها: | ۱۰۴ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۷۰۰۰ تومان |
سخنان حکیمانه و نصیحتهای پدرانه![]()
عبدالکریم حقشناس
داستانهایی از لطف خدا؛ جلد اولمهدی صاحبهنر
سیاحت غرب: سرنوشت ارواح بعد مرگآیت الله آقا نجفی قوچانی
ترجمهی حدیث عنوان بصری؛ دستورالعمل امام صادق (ع) به آرزومندان سیر و سلوک الیاللهواحد پژوهش انتشارات مسجد مقدس جمکران
بررسی تقابل شیطان با نمازمحمدعلی جابری
مشق اخلاق (دفتر اول)آیتالله العظمی مظاهری
عبد و مولاعلیرضا پناهیان
منازل الآخرهشیخ عباس قمی
داستانهایی از یاد خدامهدی صاحبهنر
توبهمرتضی مطهری
شرح منازل هفتگانهی سیروسلوک (مقدمه: سلوک معنوی در پرتو نور قرآن و عترت)آیتالله العظمی مظاهری
استادمحمدجواد میری

لطفا نسخه صوتی اش رو هم بذارید
با خوندن این کتاب کمی میتونیم پی ببریم چرا همه ی شهدا با تمام وجود از عظمت این انسان یاد میکردن ... .